Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 10 ian 2011 23:10 de DRE
Si tu cine te crezi sa ii judeci pe altii?:` Fiecare vorbeste cum vrea pana la urma.Pur si simplu nu vad care e problema.Te-a injurat pe tine cumva?
Ok, nici eu nu sunt pro limbajului acesta intr-un cuplu unde se presupune ca se iubesc si se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 10 ian 2011 22:10 de dorinda
Culmea este ca n-au 12 ani, ci mult mai mult. Dar daca asta este educatia pe care o primesc acasa si in scoli, ce sa le ceri? Decenta este un cuvant care nu face parte din vocabularul lor.
Re: Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere din 10 ian 2011 21:57 de Sunshine87
Poate esti inhibat, poate ai emotii, incearca sa iti cunosti corpul mai bine. Avand in vedere ca ai mai avut contacte sexuale normale, incearca sa nu te mai gandesti cand esti in pat la chestia asta si zi-ti.."O sa pot"! pt. ca ai mai ...
Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere din 10 ian 2011 21:35 de cinevacuprobleme12
Am si eu o problema de care mi-e jena dar trebuie sa ma interesez. Am incercat sa fac sex cu prietena mea care este virgina si am avut un preludiu mai lung peste o ora. Am ejaculat in chiloti si dupa nu am mai reusit sa am erectie deloc, ca si cum nu ...
Ejaculare precoce. Lipsa erectie din 10 ian 2011 21:31 de cinevacuprobleme12
Am si eu o problema de care mi-e jena dar trebuie sa ma interesez. Am incercat sa fac sex cu prietena mea care este virgina si am avut un preludiu mai lung peste o ora. Am ejaculat in chiloti si dupa nu am mai reusit sa am erectie deloc, ca si cum nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit de o din 10 ian 2011 21:26 de Sunshine87
Ce sa faci...oare ce sa faci:-`..ce poti sa faci decat sa o lasi un pic in pace cu gandurile ei, sa ia o decizie singura.Daca se va desparti de el din propria sa initiativa atunci poti interveni(cand stii sigur ca nu mai e cu el).Momentan ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit de o din 10 ian 2011 21:25 de DRE
Eu zic sa o lasi in pace pt ca ar fi aiurea fata de prietenul tau sa te combini tu acum cu ea.Plus ca daca e asa suparata inseamna ca i-a pasat de fostul ei prieten si chiar u vad rostul sa incerci sa o faci sa te placa.Ce naiba ma, sunt atatea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit de o fata din 10 ian 2011 21:15 de Clau98
Acum s`au certat... Nu mai pot interveni chiar daca as vrea.. Momentan e cam suparata pe tot, zice ca isi cam uraste viata, dar cred ca o sa se schimbe curand .... Acum ce sa fac?
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit de o fata.. din 10 ian 2011 20:11 de DRE
Nu se merita sa-ti pierzi un prieten pentru o fata...stii tu vorba aia...fetele vin si pleaca, dar prietenii raman.Vezi-ti de treaba ta, urmeaza sa ai tezele, si lasa-i pe ei in pace...sa se certe, sa se imapace, e problema lor.
Re: Re: Re: Re: Sunt indragostit de o fata.. din 10 ian 2011 20:01 de Clau98
Multumesc pentru raspuns. Daca mai vreti sa`mi dati sfaturi va rog sa o faceti..
Va rog frumos, fara "off topic"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 10 ian 2011 19:47 de Incepator
+rep!:flowers:
:,:,:,:,:,
Re: Re: Facebook... din 10 ian 2011 19:45 de Incepator
Imi aduci aminte de massurile alea : J.K. va anunta ca va sterge toate id urile pentru ca yahoo a atins limita maxima, daca nu dai acest mass , id-ul tau va fi sters ....
Ce oameni, nu au nici minimum de cunostiinte necesar..
Re: Re: Re: Re: Sarutul de la prima intalnire din 10 ian 2011 18:00 de nickname
Ea iti da semne ca ar fi interesata de mai mult decat prietenie?
Oricum, prima data o pupi pe OBRAZ cand va intalniti, daca esti prima data cand va vedeti fata in fata. Eventual poti sa o tachinezi putin o pupi numai pe o parte si cand da sa se ...
Re: DESPRE COMPATIBILITATE din 10 ian 2011 17:31 de Bozgoru
afirmatia ta e total deplasata:" ca cei care spun asta nu sunt buni la pat si nu pot sa-si satisfaca iubita"... exista aceasta incompatibilitate intre 2 persoane... de exemplu... la fiecare act sexual fata se plange de dureri... din cauza ...
Re: Facebook... din 10 ian 2011 17:25 de Bozgoru
imi pare rau pt tine ca iti pui intrebarea asta idioata.. tu chiar crezi ca se poate inchide ,.. si mai ales sa aiba un trmen limita.. o afacere de 50 miliarde dolari?
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 10 ian 2011 14:02 de McLove
Au 12 ani, vorbesc cum stiu... bine ca v-ati gasit sa-i criticati. Nu va dati seama, ca prin vorbele astea, ei impresioneaza?
Acum nu mai esti cool daca nu iti bagi persoana iubita in mortii ei, atunci cand ii declari "dragostea".
Re: Re: Re: Ejaculare la imbratisare, managaiere din 10 ian 2011 12:26 de Sunshine87
Sunt tablete peste tot, dar are o varsat destul de tanara pentru ele, trebuie sa consulte mai intai un medic si apoi daca el i le prescrie atunci da..Dar nu il sfatuiesc sa le ia asa de capul lui..Nu se stie, poate nici nu e cazul sa ia ...
Re: Re: Re: Sunt indragostit de o fata.. din 10 ian 2011 12:20 de Sunshine87
Eu ti-am zis ca nu e corect sa procedezi asa, dar daca tu tii neaparat si ca sa iti raspun la intrebarea:"Cum sa fac sa o cuceresc"?..Ei bine..ai putea sa ii spui simplu ca o placi,sau sa ii duci o floare, sa afli ce anume i place sa faca, ...
Re: Re: Sunt indragostit de o fata.. din 10 ian 2011 12:04 de Clau98
Nu. Dar sunt nebun dupa ea... Alte fete dragute nu prea sunt, sau daca sunt, sunt mai mari ca mine si asta nu imi convine
Re: Re: Re: Re: Intrebare pt fete ! din 10 ian 2011 11:57 de dorinda
Lasa-l, nu merita sa-ti pierzi timpul cu el. E unul dintre acei moldoveni care se cred destepti, dar de fapt sunt doar niste ignoranti needucati.
Pagina 451 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
108 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |