Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un raspuns bun va rog

din 8 ian 2011 13:48 de ppauull

pastilele nu le-am administrat ampulea fiindca le-am luat conform prospectului kt mai repede prima iar a 2 a la 12 ore dupa prima. dar am gresit ca am avut inca un contact sexual prin care a rezultat ejaculare in ea a doua oara si vroiam sa stiu daca ...

Re: Re: Re: 2 si 1

din 8 ian 2011 12:06 de Maya87

Pai daca o s-o faci tu sa se simta fericita langa tine, nu-i mai trebuie altceva :) si sunt de acord si cu sunshine :P

Re: Re: 2 si 1

din 8 ian 2011 12:04 de Mix4

Multumesc mult de sfat sunshine asa voi face.

Re: Re: 2 si 1

din 8 ian 2011 12:03 de Mix4

Maya acum sunt cu ea si a spus ca se desparte de fostul prieten,iar eu cand vorbisem cu fostul prieten spunea ca mai vorbeste cu el dar e suparata si numai tine asa de mult la el deci eu ma gandesc ca mai tine la el, saptamana care vine sper sa ...

Re: 2 si 1

din 8 ian 2011 12:03 de Sunshine87

Incearca sa o lasi un pic in pace sa nu o sufoci, sa aleaga ea ce crede ca e mai bine, pentru ca daca face o alegere presata de tine, posibil ca dupa sa se mai gandeasca inca la el.Si ea trebuia sa aleaga, nu poate sa fie cu amandoi deodata. ...

Re: 2 si 1

din 8 ian 2011 11:59 de Maya87

Pai nu prea se intelege nimic, decat daca stai sa citesti de 10 ori.. Oricum daca te impaci cu ea si se desparte de el si n-o sa mai aiba nici o legatura ..De ce sa-ti faci griji? Alta data incearca sa arati ca tii la o persoana [ nici prea ...

2 si 1

din 8 ian 2011 11:52 de Mix4

Salut, am si eu o problema cu prietena mea.Intr-o primavara cand am cunoscuto ea a tinut foarte mult la mine si eu tineam dar nu am stiut cum sa arat ea vazand ca nu ii raspund cu aceasi moneda a gasit pe altul a stat cateva luni cu el eu eram foarte ...

Re: Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :|

din 8 ian 2011 10:54 de Maya87

Dap,si sunt o persoana foarte timida, daca te intrebi de ce la 16 ani nu stiu cum sa-i spun ca il plac :p Mie mi-a fost frica mai mult de un raspuns neplacut...chiar ma asteptam la un "asa si" :, ,important e ca a mers bine :ok:

Re: Sex neprotejat, urinare cu sange

din 8 ian 2011 10:51 de Incepator

Multa minte tre' sa ai ca sa te culci cu o fata de 15 ani... Du-o la medic!

Re: Imi e frica sa-i spun ca il plac :|

din 8 ian 2011 10:49 de Incepator

Si tu ai 16 ani, nu....?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 ian 2011 10:19 de Maya87

Da, stiu ca e teribil ;)) mi-a picat ceru' in cap cand am vazut :)) Pai cam asa e ,in fine :D azi vedem ce se intampla si va spun si voua, asta daca va intereseaza :P:love:

Re: Re: Scurgeri vaginale de culoare rosie

din 8 ian 2011 10:03 de bogdan1990

un doctor mi-a zis ca e din cauza ca atunci se produce ovulatia..daca ii mai curge si luna aceasta promit ca o sa conving sa mergem la ginecolog :D

Re: Sex neprotejat, urinare cu sange

din 8 ian 2011 08:48 de simosimina

Urinatul cu sange nu are legatura cu ruperea himenului, cu sarcina sau mai stiu eu cu ce tampenii :)) Uriatul cu sange are legatura cu infectia urinara... Apoi ai grija cu "scaparea" ta in vagin...pentru ca exista riscul sa ramana...acum te ...

Re: Scurgeri vaginale de culoare rosie

din 8 ian 2011 08:45 de simosimina

cel mai bine e sa mearga la ginecolog, daca foloseste anticonceptionale inseamna ca e spotting-ul, insa daca nu....vizitati medicul ...sincer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament cu nolic

din 8 ian 2011 08:42 de simosimina

Sigur o sa te ajute. Tine minte, albastru de metil pentru infectie urinara. Indicat ar fi sa iei in combinatie cu Flamexim (2 pe zi, este foarte bun antiinflamator) daca ai usturimi mai mari, o sa iti zica farmacistul/a la fata locului. Oricum ...

Re: Cum este femeia

din 8 ian 2011 08:36 de simosimina

mi se parea mai interesant sa adresezi intrebarea asta, decat sa postezi toate balariile astea.... :( pup

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 8 ian 2011 03:07 de ExoticDream

Teribil raspuns intr-adevar...., dar poate asa o fi modern, sa faci pe indiferentul, sa glumesti chiar daca la mijloc se afla o chestiune vitala. In sfarsit, macar daca asta ar insemna in limbajul lor ca atractia este reciproca. N-am prins de ...

Re: Re: Despartire dupa 6 ani.Ajutati-ma

din 8 ian 2011 02:58 de ExoticDream

Aha, a fost, care va sa zica, o iubire "de incalzire" inainte de marile si adevaratele competitii! De ce ne repezim sa catalogam prima iubire ca pe ceva aerian, lipsit de profunzime si trecator doar pentru ca suntem foarte tineri cand ni se ...

Re: Virgin la 20 de ani

din 8 ian 2011 02:46 de ExoticDream

Eu am o parere.... buna. Apreciez baietii care nu se arunca la sex de la 14-15 ani, doar ca "sa dea bine" si "sa fie in rand cu lumea", consider ca cei care asteapta fata potrivita pentru a face pasul sunt mai maturi prin faptul ca le pasa mai ...

Re: Re: Re: intrebare

din 8 ian 2011 00:37 de Sunshine87

Imm, dupa mesajul lui se gandeste la cum ar fi sa satisfaca o fata avand in vedere ca e virgin, cand ar putea sa isi gaseasca o fata si sa incerce sa o iubeasca, sa aiba o relatie..etc.etc.::rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 456 din 3731
«   1 ... 453   454   455   456   457   458   459 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare