Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In ce tara/zona/oras v

din 12 dec 2010 12:26 de Rolando

acolo e frumos.....aer curat,mancare naturala....o sa duci o viata sanatoasa,traiesti cel putin 100 de ani O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am avut orgasm?

din 12 dec 2010 12:09 de Rolando

depinde la ce te-ai referit cand ai spus ca nu o mai ia niciunu.......pt o aventura de o noapte sigur se vor gasi doritori,daca vine vorba de o relatie serioasa multi vor fugi :) .....insa,exista o rezolvare si pt aceasta problema......se muta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vag

din 12 dec 2010 08:58 de alexnico08

masina si nevasta [b]NU[/b] se dau niciodata!!! in cazul tau...prietena:lol: si cu largitul...eu stiu cam asa. Vaginul se largeste doar cand fata este excitata,iar cand o penetrezi,de iti ramane penisul in ea,el ramane la o marime. Apoi daca tu ...

Re: Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili?

din 12 dec 2010 02:04 de ExoticDream

De stabilit nu stiu daca mi-ar placea sa ma stabilesc undeva, in afara Romaniei, cu exceptia cazului in care as avea motive fff serioase. As prefera un job care sa imi permita sa lucrez cate 1-3 luni in cate un oras nou, apoi o pauza acasa.... Cazul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis

din 12 dec 2010 01:34 de razaila

hmm.. acum buba aia s-a facut mov si cu ceva negru in cap :blink: nu ma doare deloc daca o ating. sa speram ca trece :D

Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili?

din 12 dec 2010 00:46 de Rolando

eu as vrea sa locuiesc o perioada intr-un oras din Rusia(de preferat Leningrad sau Astrahan) sau un oras din tarile nordice......imi plac casele construite pe malul raurilor,am vazut astfel de imagini din Trondheim,arata superb orasul,in plus este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To

din 12 dec 2010 00:27 de Rolando

mie nu mi se pare ca are un fizic impresionant,este el lucrat,in special la abdomen,dar dupa parerea mea un fizic impresionant are Semmy Schilt,Nikolai Valuev sau Mike Tyson(in vremurile bune)B)....dupa mine,sa ai un fizic impresionant,nu inseamna sa ...

Re: Re: Re: Re: Sex Oral in anus

din 11 dec 2010 23:05 de Rolando

ce mod de gandire :blink: ..... sa inteleg ca tu nu ai limite in pat? :wacko:(X)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 dec 2010 21:17 de SORIN28

Scuze pentru exprimarea dura, stiu ca gandesti(sau cel putin asa cred). Ma gandeam ca totusi decat sa aprinzi lumina mai degraba legi un soarece de penis si...trage la gaura :D:flowers:

din 11 dec 2010 21:05 de dorinda

Ba gandesc. Daca nu nimeresti ceva, e logic sa aprinzi becul, nu? Doar nu orbecai in continuare pe intuneric. Poate mai faci si o boroboata intre timp...

din 11 dec 2010 18:47 de deyu

daca crezi ca e o prostie ceea ce am spus eu teas ruga sa ne spui si noua parerea ta poate cinestie e mai elocvent ceea ce spui tu :D totusi mi se pare atat de hilar ca am fost destul de atent la ceea ce am spus si poate am mai exagerat dar...daca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: vene accentuate pe sani

din 11 dec 2010 17:46 de nebuniki

Da,sunt umflati amandoi,si ma dor.Astept sa imi vina totusi...

Re: Re: Re: Re: vene accentuate pe sani

din 11 dec 2010 17:28 de McLove

Daca se umfla, nu cred.. :~*:love:

Re: vene accentuate pe sani

din 11 dec 2010 17:12 de baby

si ce treaba au venele? uneori si la mine se vad pt ca am pielea foarte alba dar nu au treaba bietele vene cu sarcina de obicei cand se umfla sanii e semn bun. la mine inainte sa imi vina se umfla sanii ft tare si sunt sensibili

Vene accentuate pe sani

din 11 dec 2010 16:27 de nebuniki

Buna, Vreau sa va intreb ceva...Nu stiu daca vi se intampla si voua,dar ma nelinisteste un lucru.Luna trecuta menstruatia mi-a venit pe 12.Am ciclul cam de 30 de zile...deci acuma ar fi trebuit sa imi vina pe 10,dar nu mi-a venit.Sanii imi sunt ...

din 11 dec 2010 16:20 de SORIN28

Nu fi proasta, chestia asta pentru un virgin este destul de "dificila". De ce oare vorbiti/scrieti inainte de a gandi?:-`

...Restart my heart...

din 11 dec 2010 16:11 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=h833j3o1t5E Cand aud melodia asta ma ia cu rau... _______ Daca incep sa fac iar discutii nu e bine:lol: Daca renunt eu...incepe el iar. Deja e un fel de joc mizerabil si ma conving ca ar fi mai bine sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul

din 11 dec 2010 15:04 de compot

Nu stiu daca un barbat este de apreciat ca ramane cu femeia lui dupa ce ea l-a inselat.:((

Re: Dilema in dragoste

din 11 dec 2010 14:52 de compot

Ba', cum ai ajuns tu ofiter? :blink::blink: :blink::blink: Iti place sa fii umilit. Imagineaza-ti dialogul dintre ea si cel cu care te-a-nselat. Ce crezi tu c-au discutat, lasand faptele la o parte?!

Re: Re: Act sexual

din 11 dec 2010 14:05 de Leroy

Aaaaaa, daca te referi la performanta sa pui repede alt prezervativ si sa continui, nu stiu ce sa-ti raspund, depinde de tine, daca vrei sa o faci repede a doua oara atunci nu te mai spala, pune repede altul, dar eu nu prea pot sa o fac "inodat", ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 503 din 3731
«   1 ... 500   501   502   503   504   505   506 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare