Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss?

din 10 dec 2010 18:34 de DRE

Syoss chiar e de calitate joasa... Am folosit cand au apurut pe piata un balsam pentru par vopsit si chiar a fost un mare kkt.Nu recomand. Incearca o vopsea de la l'oreal.Nu sunt nici foarte scumpe si sunt si foarte bune. Sau poti folosi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa folosesc vopseaua d

din 10 dec 2010 18:25 de J

De unde stii?)Am incercat si nu am ramas multumita deloc.Dar daca altora le place,sa se foloseasca si sa fie sanatosi,asta e cel mai important:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 dec 2010 17:48 de Leroy

Am auzit de notiunea asta, dar ca sa le spui ca stii ca exista de fapt o posibilitate de "sarcina ascunsa peste [b]menstruatie[/b]" atunci iti ia 2 zile sa explici chestia asta si inca 2 zile dureaza raspunsurile la intrebarile ulterioare. Din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poze m

din 10 dec 2010 17:41 de Leroy

In cazul tau nu e greu sa-mi dau seama care esti si ai dreptate cu prezentarea, dar nu toata lumea o face...

Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss?

din 10 dec 2010 17:40 de Randunik

Eu am auzit ca e buna,dar nu am incercat..

din 10 dec 2010 16:35 de SORIN28

Sa mori tu?:devil: De sarcina ascunsa peste [b]menstruatie[/b] ai auzit?:ok: Vezi ca desi vrei sa pari "destept" faci aceeasi greseala ca multi alti labari care intra pe forum: faci confuzie intre ciclu si menstruatie.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poze membr

din 10 dec 2010 16:21 de SORIN28

daca erai putin atent, acolo desi suntem cu numele real(desi al meu nu difera)...esita una bucata rubrica intitulata "prezentare". Ma intreb, oare pentru ce naiba este?!:blink: Si uite, ca sa nu mai ai dubii in privinta mea: aici [b]Sorin28[/b], ...

Re: Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss?

din 10 dec 2010 16:10 de J

Eu nu am de unde sti pentru ca nu le folosesc:flowers: Insa nu as recomanda un produs mass market pentru vopsirea parului.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 10 dec 2010 16:08 de Leroy

Hai sa ne mutam in partea cealalta, sa nu discutam acelasi subiect in 2 parti simultan, nu ar fi mai bine ? :ok:

din 10 dec 2010 16:05 de Leroy

Daca zici ca ti-a venit ciclul atunci nu exista posibilitatea sa fii insarcinata. Totusi in cazul in care te intereseaza daca metoda folosita este una potrivita tin sa te anunt ca e cea mai proasta, apeleaza la anticonceptionale sau prezervativ ...

Re: Re: Re: Re: Nu se scoala cu alta

din 10 dec 2010 16:01 de Leroy

Nu toti sunt cum ne-am dori noi sa fie, nici eu nu-mi explic cum se poate intampla asta desi recunosc, am fost in aceeasi situatie, cred ca toti trecem prin momente de genul asta ca sa ne dam seama ca gresim si ca nu ar trebui sa se mai repete ...

Re: Re: Re: Re: Oral imposibil

din 10 dec 2010 15:42 de Leroy

Chiar, incearca sa vezi daca poti sa dai limbi la ochiul misto, de preferat inainte sa se spele ca sa simti daca poti sau nu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis

din 10 dec 2010 15:38 de Leroy

Stai mah linistit, nu-ti taie nici cucul si nici furuncul nu e daca nu te doare de sa pici din picioare atunci cand il storci...:lol::lol:

Re: Sotul meu nu vrea copii

din 10 dec 2010 15:37 de Leroy

Dupa cum spune cam toata lumea pe aici, trebuie sa comunici cu el sa afli exact motivul pentru care nu vrea copii, poate e prea ocupat ca sa aiba timp de el, poate vrea sa se mai distreze un timp, poate nu are conditii sa-i ofere, s.a.m.d. Ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mov..?

din 10 dec 2010 15:29 de Leroy

E normal :lol: dar ma si amuza modul in care ai pus intrebarea si pun pariu ca o sa mai intrebi foarte multe pe aici daca nu apuci sa te documentezi cum trebuie, nici nu vreau sa-mi imaginezi ce-o sa se intample cand o sa-ti incepi viata sexuala ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 10 dec 2010 15:26 de Leroy

As face la fel ca "Dorinda" :ok::lol::devil:

Re: Re: Teama ca prietena mea sa revina la primul

din 10 dec 2010 15:24 de Leroy

Eu spun la fel ca si "Cuprins" ! Daca vrea sa te insele o face cu tine de mana... In opinia mea trebuie sa vada in tine mult mai mult decat a vazut in fostul, trebuie tu acum sa-i oferi tot ce are nevoie ba chiar mai mult si in modul asta bag ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Di

din 10 dec 2010 15:16 de Leroy

Bine atunci, daca spui ca a trecut ceva timp totusi de cand s-a intamplat asta iar ranile s-au mai cicatrizat, nu cred ca are rost sa te mai sfatuiesc sa o lasi sau chestii de genul asta pentru ca oricum nu se va intampla, alegerea ai facut-o iar ...

Frigul tradeaza boli grave

din 10 dec 2010 14:59 de absolutep0wer

Vine iarna si o data cu ea raceala,din pacate, nu doar racelile si gripele se instaleaza cu preponderenta iarna. Orice afectiune generala care slabeste starea de imunitate a organismului determina fragilitate la orice fel de agresiune, cu ...

Re: Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss?

din 10 dec 2010 13:26 de ThT

Daca syoss-ul e de calitate joasa..:unsure:..restul cum sunt?:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 505 din 3731
«   1 ... 502   503   504   505   506   507   508 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele