Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 10 dec 2010 11:01 de J
Nu folosesc produse de calitate joasa si nici pe tine nu te sfatui s-o faci,mai ales daca e pentru prima data.
Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 10 dec 2010 07:06 de ThT
Am avut de a face doar cu ceara si cu fixativul.Alea sunt bune..:lol:
ceea ce face sa citesti pina la capat! din 10 dec 2010 03:18 de adevarul
Adevar...
Incepid a iubi ceva un lucu un obiect ceva ce tzi-e scump si mult pretuiesti asta poate fi orice incepind de la mic si terminind si infinitul in crestere.Poate ca in viata nu e usor si nu tot ii atit de simplu si nu tot e ceea ce vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 dec 2010 01:30 de Rolando
de tras se trage si la cariova si la piatra neamt,asa ca nu vad ceva iesit din comun daca la napoli se trage cu pistolul sau mitraliera
cred ca acelasi lucru se intampla in toate orasele mari care au porturi,acolo se intalnesc cei mai ciudati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 10 dec 2010 01:27 de ExoticDream
Nu cred, stiu! In gura unui pustan pus pe vrajit te asigur ca aceleasi cuvinte ar suna teribil de fals.... o fata desteapta ar intelege imediat cum stau lucrurile. In plus, nu-i vorba doar de cuvinte, ci de intregul comportament al barbatului ...
Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 10 dec 2010 00:19 de ubyalex
As folosi vopseaua de par Syoss dar nu stiu cat e de buna....A folosit cineva de pe aici?.....daca da a fost multumit/a de ea?
Re: Fostul ei prieten vine de sarbatori acasa.... din 10 dec 2010 00:00 de Machiavelli
Stai omule linistit...Atat timp cat te vei afisa cu ea in fata lui cu atat ea si ala isi vor da seama ca ce a fost atunci a fost o pierdere de timp,asta daca ea chiar tine la tine :ok:
Re: Oral imposibil din 9 dec 2010 23:48 de Machiavelli
Atunci inseamna ca esti mut...Simplu,iti tragi un glont in cap,asta daca ai permis.Daca nu,lama peste vene..Simplu ca buna ziua :ok:
Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea din 9 dec 2010 23:18 de Necunoscut
HAHAHAH DE postul asta imi aduc si eu aminte..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 20:50 de ursaru
Nu degeaba e supranumit de fani San Iker:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 20:11 de girls2
daca nu era el cu Barça,Realul lua vreo 10.daca nu-l avea pe Casillias, Realul nu realiza nici jumatate din performantele pe care le are in ultimii ani
Re: Re: Re: blond/a sau brunet/a din 9 dec 2010 19:58 de iAndreo
eu sunt brunet cu ochii verzi :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 dec 2010 19:29 de rechinu80
de aceeasi parere eram si eu inainte de a se intampla...dar uite ca daca vrei nu am avut puterea de a ma desparti de ea, desi m-am gandit extrem de mult la asta si am analizat extrem de mult...pana la urma ma durea mai tare faptul de a nu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un fel de cos pe penis din 9 dec 2010 19:21 de razaila
Cred ca nu este nimic grav.Azi s-a spart :D dar faza e ca imi curge numai sange daca il storc :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Di din 9 dec 2010 19:05 de J
da,calca-te in picioare pentru o persoana care intr-un moment de slabiciune(care s-a si repetat) nu a dat 2 bani pe tine si pe sentimentele tale:flowers:
mereu am crezut ca o casnicie se bazeaza pe sentimente si nu pe "stat la panda" dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 9 dec 2010 19:05 de rechinu80
nu..eu zic ca am fost barbat cand am aflat si am fost cat se putea de calm si dand o a doua sansa relatiei si casniciei, desi multi nu ar fi facut acest lucru!
si daca vrei e normal sa fiu mult mai strict si mai riguros cu ea caci nu mai vreau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 9 dec 2010 19:03 de rechinu80
iti dai seama ca am intrebato de ce... raspunsul a fost in mare masura ca nu stie de ce...ca a fost indragostita de el, ca a fost un complot facut de el si colegele lui de munca...faptul ca am avut o perioada mai naspa intre noi atunic cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fostul ei prieten vine de din 9 dec 2010 18:58 de ZeroCoolX
am raspuns mai sus; fie ca vrea fie ca nu, o sa se intalneasca cu el caci sta fata in fata cu casa bunicii ei, la care va merge de sarbatori.
Re: Re: Re: Re: Re: Fostul ei prieten vine de sarb din 9 dec 2010 18:47 de alexbrr
wow dar stie ce sa-si aleaga fata:lol::lol::lol:
de ce n-o intrebi daca poate sa nu se intalneasca cu el?
Re: Re: Re: Re: Fostul ei prieten vine de sarbator din 9 dec 2010 18:45 de ZeroCoolX
cat mine, 16.
Pagina 506 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |