Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:31 de DRE

Si eu ce sa le fac? Daca sunt usor de manipulat si prosti nu vad care e problema mea.Repet:isi pot procura la fel de usor si de la dealearii din cartier.chestii mult mai tari decat ce gasesc in spice-uri.Deci nu este vina magazinelor, este vina ...

Re: Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:18 de McLove

De-asta ma gandeam ca mai bine ar muri toti, sa dorm si eu linistit, si sa vad stiri de calitate, nu ca "x a murit ca a consumat un ca.cat".

Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:09 de DRE

Cata agitatie pentru plantele astea.Si nu vad care e problema voastra si ii criticati atata pe altii ca se drogheaza cu dastea. Atata timp cat nu ati incercat, nu comentati.Din moment ce ei se simt bine, mai conteaza ca sunt ingrasaminte? Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asa e,sau doar

din 6 dec 2010 19:55 de J

Exact!Daca e sa fie,o sa fie.Daca nu,gandeste-te ca poate nu e ceea ce cautai si poate tu nu esti ce cauta ea. Fii sincer cu ea,e posibil ca asta o va determina sa fie la fel de deschisa cu tine despre ceea ce isi doreste.

Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 19:53 de ThT

culmea e ca la altii avea..:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 dec 2010 19:50 de girls2

Problema e ca Steaua si celelalte"favorite"(alias Dinamo CFR Rapid)nu au constanta in joc si rezultate si in momentul asta nu vad cum vor ajunge Otelul daca la Galati nu se vor vinde jucatori.Timisoara nu cred ca are sanse in conditiile in care ...

Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 19:48 de baby

Cine stie ce contineau de nu au avut efect:lol: Mai bine ma apuc si eu de vandut paracetamol si aspirina. Sau magneziu si calciu si zic ca sunt pastile noi :lol: Macar sa le faca bine la oase:lol: Cand am auzit ca trag pe nas sare de ...

Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 19:39 de ThT

In ultimul timp au cam fost interzise prin mai multe orase.Eu unul am incercat,dar la mine nu au avut niciun efect..:`

Etnobotanicele

din 6 dec 2010 19:36 de girls2

se pare ca problema etnobotanicelor e destul de grava.daca pana acum se gaseau magazine doar in orase mai mari,de ceva vreme acestea s-au extins si in orasele mai mici si chiar la sate se gasesc persoane care vand pe ascuns prin discoteci,cluburi sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 dec 2010 18:48 de DaNNY_DiViNO

incearca cu degetele inainte.. daca tot ii oferi un preludiu, sa se relaxeze si sa se excite, joaca-te si cu degetele inauntru.. chiar daca e virgina, o poti dezvirgina cu degetele, ce are ? apoi cand s-a obisnuit cu ideea, senzatia si dupa durere ...

Re: Re: teste negative

din 6 dec 2010 17:24 de baby

Ce nu inteleg eu este de ce nu se duc oamenii astia la medic? :blink:

Re: teste negative

din 6 dec 2010 17:16 de victoria_ok

Daca ai facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negativ, de care sarcina mai poate fi vorba? :blink: Posibil ai vreo dereglare de la ceva...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asa e,sau doar mi se pare

din 6 dec 2010 17:07 de iAndreo

O sa incerc sa discut cu ea mai tarziu cand ne intalnim , sa vad ce are de zis... sper sa fie bine

Re: Re: Re: Re: Re: Asa e,sau doar mi se pare mie?

din 6 dec 2010 16:59 de DaNNY_DiViNO

cu chestiile astea nu rezolvi nimic.. ca taci si te abtii doar pentru ca crezi tu ceva... nu ai de unde sa stii ca fata nu se poate indragosti repede chiar de tine nu ? ;) daca nu risti..nu castigi nimic

Re: Re: Re: Asa e,sau doar mi se pare mie?

din 6 dec 2010 16:50 de DaNNY_DiViNO

cine a zis ceva de fortat ? era vorba ca odata cu increderea si comunicarea, se poate indragosti si de tine.. daca esti ceea ce cauta ea..

...Restart my heart...

din 6 dec 2010 15:56 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=mp8sz2oGzYg Observ ca incep sa ma echilibrez. Slava Domnului:unsure: Atat de aeriana am fost zilele trecute incat ziceai ca sunt E.T :blink: Parca ramasesem fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata

din 6 dec 2010 14:57 de iuliaapetrei

nu stiu ce cunostinte ai tu in domeniu si chiar nu am nevoie sa ma crezi pe cuvant...nu consider pe nimeni tembel...fiecare e liber sa aiba o parere...eu stiu cel mai bine cum am lucrat acolo si ce am facut si sincera sa fiu ma simt foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Horror

din 6 dec 2010 13:39 de McLove

La varsta aia, si daca iti dau un film cu Barbie, te sperii. Pai, tu ce zici? La 7-8 ani, te sperii si la o comedie. Incearca sa te uiti acum la el, si sa-mi spui cat de "infricosator" e.

Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul?

din 6 dec 2010 11:36 de rechinu80

cat 2 galeti...:devil: logic ca nu, dar avand in vedere ca intretin relatii sexuale cu ea de 6 ani, cred ca stiu cam cat se largeste si cat nu... intrebarea era daca se poate largi"singura" fara sa fie penetrata, dar cam la fel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f

din 6 dec 2010 11:34 de rechinu80

nu! nu s-a masturbat caci eram in baie si era in prezenta mea si as fi vazut...vibrator nu are...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 513 din 3731
«   1 ... 510   511   512   513   514   515   516 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare