Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi vaginul? din 7 dec 2010 22:16 de dorinda
Probabil era foarte excitata si tie ti s-a parut mai "larga" din cauza ca ti-au alunecat degetele prea repede si usor acolo...sau altceva. Depinde si de pozitia in care sta, nu pare mereu la fel. De iluzii optice ai auzit? Poate ai avut pare de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:56 de ThT
:lol: Pai nu iau peste,iau exact cantitatea de proteine de care am nevoie pentru cresterea masei musculare.
Probabil ai auzit de catabolism.Ei bine,daca nu-mi asigur macar necesarul,in loc sa pun pe mine,mai mult voi da jos.De ce?pentru ca daca ...
Re: Re: Caut un film .. din 7 dec 2010 21:39 de ubyalex
Nu era chiar inversul la Walk to remember..baiatul se imbolnaveste
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:36 de J
Iti dau dreptate, eu as fi facut la fel.Insa nu cred ca la varsta si "incarcatura" pe care le-o da muschilor sai consuma atat de mult incat sa aiba efectele mentionate de tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:35 de ThT
Nu ma fortez din prima dar sunt un tip ectomorf,deci am un metabolism foarte foarte accelerat.Pot sa mananc oricat,orice..ca nu pun nici macar un gram. Daca as sta acasa mai mult,as putea sa tin un regim asa cum mi-as dori..dar cu scoala asta..iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fa din 7 dec 2010 21:33 de J
Inclin sa nu iti dau dreptate:flowers:
Daca este cap pe umeri, sentimente durabile pot fi de la 18 ani in sus si te asigur eu ca o fata frumoasa poate fi si de treaba,chiar daca nu pare la prima vedere)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata c din 7 dec 2010 21:28 de valentine
La 19 ani, sentimentele tin de la poarta pana la fantana:rolleyes: Pentru ele nu exista sentimente prea puternice, ci doar vrajeala care nu e destul de buna :D
Re: Caut un film .. din 7 dec 2010 21:26 de DRE
Nu cumva fata se imbolnaveste? daca da, se numeste A walk to remember
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:25 de valentine
De ce te fortezi din prima? Daca o sa cresti acum brusc si o sa te lasi la un moment, ori o sa devi catai obezu, ori o sa se lase pielea pe tine. Cei mai frumosi muschi ii faci combinand 2 sporturi pentru dezvoltarea musculaturii si incepand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fata cumin din 7 dec 2010 21:24 de J
Ce gandire...interesanta ai)))
Nu crezi ca daca exista sentimente nu mai conteaza alti baieti pentru ea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:19 de ThT
ce varsta ai?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 21:17 de J
Din motive personale,in urma cu cateva luni.Imi lipseste foarte mult,dar asta e.
Ai dreptate, te simti mult mai bine dupa antrenament, chiar daca il termini la 11-12 noaptea :)
Caut un film .. din 7 dec 2010 21:09 de ubyalex
Caut un film,o poveste de dragoste...poate stiti voi cum se numeste...ca eu nu-mi mai aduc aminte si il caut de nebuna ....
Este vorba despre un baiat care are aceleasi cursuri cu o fata stau in aceiasi banca si are o camioneta.....acesta este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: etnobotanicele din 7 dec 2010 19:39 de DRE
Maraciuca am incercat...nu mi s-a parut chiar asa tare...
Singura chestie care m-a pus in cap grav la modu' ala rau a fost Ninja...de atunci mi s-a luat de legale.Oricum nu mi-au placut niciodata prea mult astea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 19:19 de DaNNY_DiViNO
Cu placere.. sa stii ca iubita iti poate fi in orice fel, dragastoasa, cuminte, sincera, totul depinde de barbatul de langa ea.. in acest caz, TU. Ai vazut doar ca daca nu comunici nu rezolvi nimic... Afla ce vrea, ce ii place, ce isi doreste si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 18:56 de compot
Vizioneaza asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZNDoY4q4GJ8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex nepro din 7 dec 2010 18:08 de SORIN28
Daca tu nici macar atat nu stii...de ce te-ar ajuta cineva? Tu nu stii nici macar povestile, ce sa mai vorbim despre femei.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 dec 2010 17:37 de srn
Nimeni Altu' - Fii ai bravilor soldaĊ£i
El a plagiat de la Alex-Daca Dragostea Dispare ? sau invers ?
Re: Re: Re: Re: Re: etnobotanicele din 7 dec 2010 17:04 de srn
Am incercat Moonlight si Maraciuca...
Daca vrei sa fii spart, try Maraciuca :)
Iti tremura muschii, nu ai putere, te simti aiurea dar in acelasi timp e super..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: blond/a sau brunet/a din 7 dec 2010 16:59 de srn
Nu conteaza culoarea parului, important e sa fie ingrijit.. cret daca se poate :love::love:
Pagina 511 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |