Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 dec 2010 16:48 de shmekheru

acuma nu ca ma laud dar la ce pofta am in mine...nu cred ca dispare erectia...plus ca stie ea cum s-o faca sa apara...nu e asta problema

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprot

din 7 dec 2010 16:46 de shmekheru

am si eu o intrebare: stiu ca exista anumite zile (perioade) in care poti sa ejaculezi in partenera si aceasta sa nu ramana insarcinta...stiu ca nu e foarte sigura si buna metoda asta insa macar in scop informativ daca m-ar putea ajuta cineva sa imi ...

din 7 dec 2010 16:41 de ThT

Si daca incerci o ora pana nu mai ai erectie nu se intampla acelasi lucru?(nu faceti nimic).Incearca prima oara cu degetele,cum spune si danny,iar apoi treci si la penis...:rolleyes:

din 7 dec 2010 16:36 de shmekheru

ideea e ca mi-e teama ca dupa aia sa nu mai vrea sa facem nimic...sa nu spuna ca o doare si sa dea inapoi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As

din 7 dec 2010 15:55 de iAndreo

tocmai asta e , ca mi-a spus ,ca se simte ciudat...ca nici un baiat nu s-a deschis asa in fata ei .In orice caz, am observat ca am atins un punct sensibil, ca a inceput sa fie mai dragastoasa,ma intreaba de toate acum...despre trecutu meu ,am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asa e,

din 7 dec 2010 15:18 de DaNNY_DiViNO

eh vezi ca se poate ? ce ti-am zis eu.. daca nu a iubit pe nimeni pana acuma pentru ca nu a fost asa deschis si asa cum vrea ea, poti fi tu ala... ai riscat si ai avut de castigat, bravo :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asa e,sau

din 7 dec 2010 10:29 de iAndreo

Am vorbit cu ea,mi-a explicat foarte multe chestii . SI a zis ca nu a iubit nici un baiat pana acum ,dar vrea sa ma iubeasca. I-am spus tot ce am pe suflet, si s-a bucurat,pentru ca nici un baiat nu a vorbit asa deschis cu ea :rolleyes: In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata

din 7 dec 2010 03:47 de Bozgoru

cunostiinte care detin saloan de mesaj erotic.. adica ala care iti zice: " suge-o mai bine si mai mult ca vei .primi mai multi bani" nu cunostiinte care s-au dus la salon de mesaj.. dooh.. greu mai e..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 7 dec 2010 02:36 de J

te las sa castigi atunci,ai o oferta mult mai buna:flowers:

Contractie penis.

din 7 dec 2010 02:31 de bogdan94

Sal, am 16 ani si vreau sa-mi incep viata sexuala, doar ca nu prea shtiu c sa fac cand o sa ajung cu ea in pat. E bine sa contractez muschii penisului in timpul actului ? Si cum. Am observat knd ma masturbez k daca ii contract ma tine foarte putin 1 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 7 dec 2010 02:30 de DaNNY_DiViNO

si daca castig eu, o sa te iau cu mine in tari tropicale, unde iarna este 40 grade... doar ca sa certam si acolo :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 7 dec 2010 02:27 de J

daca voi castiga eu, sa te vad zambind 24/24 :devil::flowers:

Re: Re: Re: Re: horror

din 6 dec 2010 23:53 de compot

Dar mai sunt filme care la final spune ca sunt inspirate din realitate:D. Pe mine alea ma fac sa ma gandesc... Gen... The Fourth Kind.

Re: Re: Re: Re: cumnata falsa

din 6 dec 2010 23:44 de deSigual

Mereu trebuie sa ii spun asta.. astazi iar a venit vorba,(mama)pana cand va tine asta, si i-am zis ca doar vreau sa-mi ceara iertare si mi-a zis ca ea are nevoie sa fac si un pas ca sa imi ceara iertare.. a innebunit nu mai stiu, ea e suparata ca ...

din 6 dec 2010 23:26 de compot

Pentru mine nu-i un obiect. Nici pentru cei de la Parazitii, femeia nu este un obiect, ci mai degraba, o sursa de inspiratie. In rest, ce pot sa-ti zic, femeia e motivul pentru care traiesti, asta daca n-ai alte inclinatii sexuale.

Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 22:52 de Rolando

la orase mai mici s-au extins de foarte mult timp....si la sate cred ca este aceeai situatie nu si nici nu ma intereseaza sa incerc..... de unde ai mai scos-o si pe asta?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ga

din 6 dec 2010 22:05 de ThT

Mersi,sper ca te-ai descurcat la teza.:flowers: -:\:( Mda..imi sunt pe terminate suplimentele,trebuie sa fac rost de bani sa imi iau altele.:` off.. -azi m-am tuns:lol: incepuse sa ma cam enerveze parul.. -se pare ca nimeni nu vrea sa intre ...

Re: Re: o intrebare ...

din 6 dec 2010 22:04 de DRE

E cam dificila situatia.Acum depinde de fata.Eu de exemplu, nu raspund la mesaje pe hi5 sau fb la intrebari de genu', nu le dau atentie pt ca nu ma intereseaza.Fata il poate intreba cine e si el se va bloca :)) avand in vedere ca nu se cunosc.sau ...

Re: o intrebare ...

din 6 dec 2010 21:54 de ThT

Ii spui" buna ..ce faci? etc." Daca intreaba de unde ai id ei,ii spui ca ai facut schimb de liste cu cineva.Dupa ii ceri o poza ,ceva..ii spui ca se pare ca o cunosti..(te descurci tu). :lol:

Cum vorbesc cu o fata necunoscuta?

din 6 dec 2010 21:44 de srn

Seara buna tuturor ! Am o intrebare, mai bine zis un sfat. Cum sa incep sa vorbesc cu o fata pe care nu o cunosc ? adica pe fb, messenger... cu ce sa incep ?? mi se pare total aiurea si e foarte diferit decat ar fii sa o vad in fata mea. Mi se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 512 din 3731
«   1 ... 509   510   511   512   513   514   515 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare