Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romanii din 3 dec 2010 10:07 de baby
De ce conteaza atat de mult ambalajul?
Degeaba esti imbracat cu haine din ultima colectie Versace daca ai un caracter imputit si un suflet de 2 lei.
Degeaba porti haine scumpe daca nu ai atitudine si arati ca un clown.
Stiti vorba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Piele crapata pe capul pen din 3 dec 2010 09:22 de bogdan1990
am din nou probleme:((( nu stiu ce sa ma mai fac...mi-a trecut acea roseata acum cateva zile..dar acum am observat ca am pielea ce acopera preputul foarte uscata..iar crapaturile nu mi-au disparut:((..luni ma duc iar la doctor..nu stiti ce as putea ...
Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 3 dec 2010 01:02 de Leroy
OK, cum zicea "J" ca nicio instanta nu ti-l poate lua aiurea si niciun avocat, decat in cazul in care nu ai ce-i oferi, adica nu ai o locuinta stabila, serviciu, pe scurt, nu ai conditii, deci la asta trebuie sa te gandesti inca...
El te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 3 dec 2010 00:55 de Leroy
Nu e obligatoriu sa fie "stramta" la intrare, marimea vaginului difera de la femeie la femeie, dar in principiu la cele cu himen normal se simte ca intra greu.
Himenul e undeva pe la suprafata, daca intra mai adanc si ti se pare ca tipa mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprot din 3 dec 2010 00:49 de Leroy
Eu banuiesc ca nu incape indoiala de BTS, din cate as putea sa-mi dau seama din spuse as putea presupune ca sunt de ceva timp impreuna deci hai sa nu ne aruncam spre alte subiecte care nu-si au locul aici...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 dec 2010 00:17 de Machiavelli
Da...Asta daca te duci in locatiile ce se bazeaza strict pe turism..Eu am fost de fata (din pacate) in Milano cand un african i-a dat 2 pumni unei babe ca nu a vrut sa ii ofere ceva de pomana...:`
Fiecare padure au uscaciunile ei :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprot din 2 dec 2010 23:09 de kitty_cat
nu inteleg de ce te plangi si spui k ti-e frica de o sarcina nedorita daca nu ai avut mintea ca macar a doua oara sa te protejezi... gandeste-te ca in afara de sarcina mai sunt si BTS... sper sa fi ok si sper sa nu mai faci sex neprotejat si daca ...
Re: Re: Am o problema... din 2 dec 2010 22:53 de J
N-as fi putut explica mai bine :flowers:
Sfatul meu e sa o lasi mai moale si sa te ocupi de tine - mergi la sala daca vrei sa slabesti,alimenteaza-te corect si ai grija de tine.Daca ea e interesata (mai ales stiind ca o placi), singura o sa-ti ...
Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 2 dec 2010 22:41 de J
El este o persoana foarte josnica, eu nici nu i-as mai da atentie si nici pe tine nu te-as sfatui sa-ti petreci timpul cu el.Daca esti sigura ca vrei sa cresti copilul,nu te uita inapoi.
Cred ca nici el nu stie despre ce vorbeste, fii serioasa.Din ...
Re: Re: Primul act sexual din 2 dec 2010 22:15 de ThT
:lol: ce incidente vor aparea atat timp cat se va informa despre asta inainte?
:D Inca sunt de parere ca cel mai frumos e intre 2 virgini..
Re: Am o problema... din 2 dec 2010 22:06 de ThT
Daca te-ai apucat de slabit ,o faci pentru tine.Tu o sa ai mai tarziu probleme de sanatate,tu o sa fii aratat cu degetul.Sunt foarte curios cum te-ai apucat de slabit..
Din moment ce stii ca ai o alimentatie proasta de ce nu renunti la ...
Sa slabesc pentru ea? din 2 dec 2010 21:05 de eueueubv
Am si eu o problema... acum vreo 2-3 luni a inceput sa-mi placa de o colega de clasa. Totul a fost bine la inceput vb la telefon toata ziua, pe mess sute de mesaje pe zi... Totul a fost bine chiar si cand i-am zis ca o plac... nu a zis nici "da", ...
Re: Re: Singura si insarcinata din 2 dec 2010 20:37 de iuliaapetrei
buna...nu am mai vb cu voi...mi-ati pus multe intrebari la care sincera sa fiu poate nici eu nu stiu raspunsul...s-au intamplat multe dupa ce am postat acest mesaj...Florin a luat legatura cu mine dupa cateva zile de absenta...vazand ca sunt atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda s din 2 dec 2010 20:10 de DRE
Eu prin stil inteleg a fi in tendinte, a stii sa asortezi culorile si texturile, a stii sa alegi hainele ce te avantajeaza.
Stilul este diferit din perspectiva fiecarei persoane.Tu, eu sau oricine alticineva nu poate afirma daca o persoana are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si ro din 2 dec 2010 20:00 de J
Pozitia sociala inseamna clasa sociala, nu inseamna acel mic procent de oameni f bogati,incurci lucrurile.
Te nasti cu stilul? Nu-mi imaginez asa ceva.
Un om educat si cu o personalitate bine conturata are stil,insa educatia,anturajul (de unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romani din 2 dec 2010 19:44 de DRE
Mda...iarasi nu consider ca stilul tine de pozitia sociala.Hai daca partea financiara este cat de cat importanta, pozitia sociala nu conteaza.Sunt multe persoane care au stil, au gusturi bune, si fara sa aiba un statut social impresionant.Stilul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romanii din 2 dec 2010 19:30 de J
De asta am si pus "pozitia sociala" inainte, pentru ca ea implica o anumita cultura si educatie - de unde rezulta stilul.
N-am egalat produsele de lux cu stilul,insa o haina calitiva si originala cere un cost de productie adecvat.Eu una nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romanii din 2 dec 2010 19:09 de DRE
Stilul nu tine de statutul financiar.Consider ca se poate crea o tinuta frumoasa si cu stil si cu un buget redus sau mediu.Daca ai numai genti LV sau CK chiar si originale nu inseamna neaparat ca ai stil.
Re: Primul act sexual din 2 dec 2010 17:42 de anonima29
nu conteaza daca este virgina sau nu,dar parerea mea este sa nu o faci cu o virgina pt ca tu nu ai nici cea mai mica experienta si cine stie ce incidente vor aparea..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginez din 2 dec 2010 17:08 de un_tip
Buna Buna.Sunt un_tip...am 17 ani,prietena mea are 16.Azi am implinit 10 luni de cand suntem impreuna,ne iubim extraordinar de mult.Ieri,pt ca am fost liberi ne-am vazut la o pensiune unde ne-am ,,jucat" si noi.Ea e inca virgina.Ieri a fost de acord ...
Pagina 518 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |