Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam din 30 nov 2010 23:00 de Rolando
acum am inteles si eu de ce spunea mclove despre tine urmatoarele :
"Si-a schimbat contul, dar tot cu gura mare a ramas... asculta rap, si daca o intrebi ce e aia muzica, nu stie." ....aici ii dau dreptate :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 22:47 de compot
Rolando, iar incepi cu cuvintele aruncate aiurea? DRE a spus clar ca nu iti explica [b]tie[/b], pentru ca [b]tu[/b] nu intelegi. Vezi, nu intelegi! Are vreun rost?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 22:35 de DRE
Ok...tu esti exceptia care confirma regula...
Nu toti sunt prosti...doar unii.Ce zici? Esti printre ei?
Atunci, tu manelistu' ce dai pe afara de inteligenta, si care esti desconsiderat, explica-mi unde mi-am schimbat eu vresiunea.Chiar mai ...
Re: Re: Erectie slaba 16 ani din 30 nov 2010 22:32 de LonelyWolf
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 22:19 de Machiavelli
Este strict problema ei...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 22:16 de Rolando
nu ne putem intelege cu dre,acum spune ceva maine "o intoarce ca ploiesti"(cu toate ca sta in bucursti)....este exact ca basescu,azi spune ceva maine se schimba.....ne spune ca intelege ceva,daca o rog sa explice refuza pe motiv ca e pierdere de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 22:05 de Rolando
nu am probleme,draga mea,dar normal ca tu nu ai zis-o direct,ca esti superioara,dar ai zis ceva de genul: ca te obosesti degeaba sa imi explici anumite versuri ca eu nu o sa le inteleg......ce sa interpretez din aceasta afirmatie? ...eu bag de seama ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:57 de DRE
Nu-mi mai atribui cuvine ce nu le-am rostit.Am zis eu ca ma cred superioara? Ai probleme la interpretarea textului?
Fiecare asculta muzica(da, stiu) care ii place, aici dai dovada de caracter slab, daca intr-adevar te gandesti sa asculti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica din 30 nov 2010 21:49 de DRE
Nu e neaparat vorba de incompetenta...doar pur si simplu de gusturi total diferite...
In plus, nu scrie in frunea nimanui "manelist" cand merge sa cumpere un bilet pentru concert.Hai sa o luam logic: ce manelist infocat ar intelege ce vrea sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:47 de Rolando
....topicul a fost deschis mai mult ca sa aflu ce cred altii despre anumite versuri de la parazitii,insa multi(antimnelisti) au refuzat sa raspunda,motivand ca ei sunt superiori si degeaba si-ar exprima parerea ca nu sunt intelesi :lol:...... sincer ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:45 de DRE
Auzi, arata-mi si mie un post in care o persoana de pe forum a zis:"Toti manelistii sunt prosti!"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe din 30 nov 2010 21:43 de Machiavelli
1 la mana nu stau la edit-uri dupa ce postez...
2 la mana: eu daca ascult manele si vreau sa ma duc la un concert rock de ce nu pot?stiu,sunt prea incompetent sa le inteleg muzica :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:40 de Machiavelli
Singurul lucru care il apreciez la manelisti este indiferenta cu care isi trateaza contestatarii :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:37 de Rolando
asta e moda,daca unu asculta manele e prost dupa parerea celor care nu asculta manele......nu conteaza nimic,daca esti manelist toti sunt impotriva ta.....:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 21:33 de Machiavelli
Raman la parerea mea orice ai spune ...Nu sunt manelist.De fapt nu ascult deloc decat la nunti si anumite chefuri unde DIN BUN SIMT nu am nicio pretentie in ceea ce priveste muzica respectiva.Dar nu vad corecte atacurile anumitor persoane care de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mu din 30 nov 2010 21:23 de DRE
Uite daca nu intelegi ce vreau sa zic, nu te baga, nu te lega de mine.Incearca sa citesti mai atent, eventual toate posturile si dupa aceea mai vorbim.Nu cred ca te-am bagat in seama...poate ai lucruri mai bune de facut.Nu stiu de ce presimt ca ...
Re: secretie alba din 30 nov 2010 18:21 de Randunik
cred ca e candida...dar cel mai bine ar fii sa mergi la ginecolog,el stie cel mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam din 30 nov 2010 17:36 de Rolando
inca ceva...nu doar manelistii plagiaza alte melodii,si ei sunt plagiati de straini(unguri)...spre exemplu melodia lui Guta: http://www.youtube.com/watch?v=1QxjGIAbsbI si melodia inspirata dupa Guta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne c din 30 nov 2010 17:11 de compot
Pacat, sunt multi care-au auzit de Nadia, Hagi si Dracula, dar care habar nu au ca cei despre care vorbesc sunt Romani.
Pacat, si mai pacat este faptul ca eu, tu, si cei care citesc acest post, in viziunea vestului suntem tigani.
Curand, parca ...
Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne carac din 30 nov 2010 17:06 de Rolando
stiu,dar ma intreb cate vedete din sua au auzit de romania?? nu ca tara noastra este atat de nesemnata,dar pe acolo vedetele au probleme mari cu geografia........ ce zici??seamana clipurile??.....daca facea fizz clipul acesta in urma lui 50cent sigur ...
Pagina 521 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |