Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Efect Postinor

din 1 dec 2010 14:50 de alesandraaa

am si eu o intrebare... daca am luat prima pastila de postinor si dupaia am avut un contact sexual neprotejat..si apoi am luat a doua pastila..este posibil sa nu-si faca efectul ?

Re: Re: Re: Ejaculare fara sperma!

din 1 dec 2010 14:03 de SORIN28

Daca ei vorbeste fara sa cunoaste...ce probleme spui tu? Power up the manele :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe

din 1 dec 2010 12:48 de Rolando

te inseli am vrut sa subliniez faptul ca a canta si in ghetto-dacii si cu altii,gen vexatu vexx(de la methadon3000)....si trbuie sa intelegi ca nu sunt un manelist "pur",nu ascult doar manele,mai ascult si altceva.... iar te inseli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care

din 1 dec 2010 12:41 de DRE

Tu ai ramas fixat pe ideea ca eu nu stiam ca Rimaru a cantat cu Guta.Ma bucur ca tu stii absolut toata viata tuturor cantaretilor. E prima oara cand aud ca un manelist stie de Deceneu.Oricum nu inteleg de ce ai zis si de Deceneu, deoarece ...

Re: Re: Re: Re: secretie alba

din 1 dec 2010 11:57 de Ionela23

Am aceeasi "problema" ca tine, am fost la medic si e o secretie normala, pe care o voi avea toata viata..din spusele ginecologului.Nu e nici o boala, cel putin nu in cazul meu.:P

Re: Re: Re: horror

din 1 dec 2010 11:10 de McLove

Cum ai gandit-o? Daca o persoana constientizeaza ca e un film, poate sa iasa si ala din film, si sa-l ia cu drujba, ca nu se sperie.

Re: Re: Ejaculare fara sperma!

din 1 dec 2010 11:08 de McLove

Explica-mi si mie... cum te poti masturba NON-STOP de cateva ori pe zi? Non-stop = mereu, fara oprire.

Re: Re: horror

din 1 dec 2010 10:49 de toy

Stai linistit, toate au o limita . Pana si cel mai rezistent om se sperie odata si odata

Re: Re: horror

din 1 dec 2010 10:40 de keNyo

Hostel,Martyrs,Paranormal Activity sau daca ai sunet bun la boxe The Strangers

Re: Re: Indragostita de un barbat cu copil :(

din 1 dec 2010 09:47 de RobertaR

De acort cu tine. Parerea mea este sa mai cercetezi putin "terenul" si apoi sa vezi daca el este sincer sau nu. Poate el chiar vrea sa aiba o relatie cu tine, si s-a gandit ca, daca iti va spune, il vei parasi, la un moment dat, era constient ca ...

Re: Re: Re: secretie alba

din 1 dec 2010 09:36 de RobertaR

nu stiam exact ce sa fac pentru ca nu capata mereu mirosul ala, si mai stiam ca este o secretie normala, dar parca ea era transparenta :-s De asta ma ingrijoram, nu stiam daca e normal sa fie alba... O sa imi fac curaj sa ma duc :D Ms mult :*

Re: horror

din 1 dec 2010 02:29 de Bozgoru

REC 1 ... dar e greu sa sperii un om daca nu e genu...

Re: Ejaculare fara sperma!

din 1 dec 2010 01:01 de srn

Daca te masturbezi non stop de cateva ori pe zi, normal ca numai ejaculezi desi tu simti asta. Sau poate nu erai destul de excitat... ma rog, oricum, inceraca sa nu te mai masturbezi asa des.

Re: Tin la el,dar ma foloseste

din 1 dec 2010 00:20 de compot

Orice sfat ai primi, tu tot ca tine o sa faci. Daca vei renunta la el definitiv, vei avea 2 motive de suferinta: 1. ai ramas fara el 2. tot orasul te va sti drept tarfa. Sfatul meu e sa continui pana se va plictisi el de tine.

Re: Re: Re: Tin la el,dar ma foloseste

din 1 dec 2010 00:01 de Leroy

E normal ca lumea intai sa te critice fiindca gandim realist, iar o tipa ce se apropie cu nivelul de inteligenta de realitatea pe care o dorim noi nu ar pica intr-o asemenea situatie... Cineva imi spunea demult ca "multe dintre femei sunt ca ...

Re: Inceperea vietii sexuale

din 30 nov 2010 23:55 de Leroy

Probabil nu ai cerut parerea cui trebuie, logic daca o luam nu are cum sa afecteze cresterea, ca doar nu cari pietre de moara in spate, posibil datorita activitatii hormonale sa se produca alte schimbari gen disparitia acneei sau intensificarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: parerea mea......

din 30 nov 2010 23:52 de Rolando

compot,vreau sa stiu cum comentezi tu versul: "Baietii mei asculta doar hip-hop si manea Sunt legat de ei asa cum ziua leaga noaptea"(mel: Asa cum vreau) .....aici imi este usor neclar,mai ales daca analizez si versul care urmeaza...chiar sunt ...

Re: Re: Re: parerea mea......

din 30 nov 2010 23:35 de simosimina

nu am spus ca muzica asta te face cult/a, am spus decat ca un om cult asculta orice gen muzical... Asa ca nu-nteleg de ce te bagi in gusturile mele???? Fiecare asculta ce are chef...cand are chef..cum are chef.. understand?:cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o a

din 30 nov 2010 23:14 de Rolando

la misto sau nu,dar a zis bine.......pun pariu ca eu stiu mai multe despre rimaru,deceneu, parazitii sau getto-dacii decat stie ea.....daca esti pasionat cat-de-cat de muzica trebuie sa le cunosti trecutul macar al cantaretilor pe care ii asculti,nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascul

din 30 nov 2010 23:08 de compot

A zis-o la misto:,:,. Vreau sa-mi raspunzi sincer: ce gen de muzica asculta acesti 2 intelectuali: http://www.youtube.com/watch?v=a5MfmuF8SXE (toata lumea stie clipul)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 520 din 3731
«   1 ... 517   518   519   520   521   522   523 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare