Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Depresie sau? din 21 nov 2010 19:59 de Incepator
Tu ai nevoie de o vacanta lunga si muuult ceai de tei.:flowers:
Re: Re: Re: Depresie sau? din 21 nov 2010 19:29 de SORIN28
Ma mir ca Exotic n-a spus nimic...nu-i bai, ii spun eu: [b]ESTI ANALFABET[/b] de asta treci prin perioada "EMO". Sincer, daca dispari nimeni nu-ti duce dorul. E normal ca lumea sa aive o parere proasta despre un analfabet(sper ca nu te asteptai la ...
Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru din 21 nov 2010 18:48 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol:
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 21 nov 2010 18:46 de baby
Mi s-a intamplat sa am zilele astea cea mai mare surpriza din viata mea.
Neplacuta.
Nu am crezut ca voi trai sa vad asa ceva.
Si uite ca...am apucat.
In general "citesc" oamenii destul de binisor....de data asta insa:`
m-am inselat.
Si nu ...
Re: Re: Relatie cu un barbat insurat!!! din 21 nov 2010 18:46 de simosimina
hmmm... eu nu sunt de acord cu asa ceva....acum fiecare cu parerea personala
Re: Indragostita de un barbat cu copil :( din 21 nov 2010 18:42 de simosimina
eu n-am sa te judec cum au facut ceilalti, cum ca ai distrus o familie blablabla.
In primul rand daca el a iesti cu tine, poate ca scartaia ceva in relatia cealalta, poate ca el a ramas cu cealalta din obligatie...
Eu zic sa ai grija si sa ...
Re: Oare a fost virgin ? din 21 nov 2010 18:30 de simosimina
pai si daca nu ar fi fost virgin...nu ai cum sa fii experimentat doar dupa o relatie sexuala...era , nu era...cert e ca nu era experimentat, iar experienta se capata intr-o relatie, afland ce anume incita si ce nu o anumita persoana.
Nu stiu ...
Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru din 21 nov 2010 17:44 de roza01
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Caderea parului din 21 nov 2010 14:28 de anonima29
se poate intampla asa deodata pt ca de fapt,asa ti se pare tie ca este deodata...da' gandeste'te ca de cand folosesti tu placa,firele de par au inceput sa se subtieze din ce in ce mai mult,iar la spalare au fost atat de subtiri incat nu au mai ...
Re: Re: Re: Re: Caderea parului din 21 nov 2010 14:19 de DRE
M-am vopsit acum o luna...ar fi trebuit sa cada pan acum daca era din cauza vopsitului, nu?Daca era de la placa, de ce asa dintr-o data?:((:((:((
Ma gandeam sa folosesc fiole de la Vichy sau de la Foltene pentru caderea parului...
Re: Re: Caderea parului din 21 nov 2010 14:11 de DRE
Ma vopsesc de 3 ani...si pana acum nu mi s-a intamplat asa.Mi-am facut recent analizele si n-am nicio problema.Stres...nu.Problema e ca il aveam si lung( apropae pana la mijloc) si il indreptam si il tapam in fiecare zi.Astazi nu a mai cazut asa ...
Re: Caderea parului din 21 nov 2010 14:05 de anonima29
du'te si tu la doctorul de familie si apoi te indruma el mai departe daca ai o alta problema..ca cine stie ce poti avea .. mai ales ca ai zis ca ai ramas cu suvite de par in mana,iar o suvita,in dictionarul meu personal contine cel putin 30 de ...
Re: Relatie de la o varsta timpurie din 21 nov 2010 14:00 de anonima29
din punctul meu de vedere,mi se pare o minune o astfel de relatie..nu multe cupluri pot mentine o relatie de zeci de ani.Jos palaria!si plus de asta,o astfle de relatie iti da de inteles ca este iubire la mijloc,pt ca in ziua de azi,niciun ...
Caderea parului din 21 nov 2010 13:55 de DRE
Nu stiu daca mai este vreun topic pe aici despre aceasta problema, dar imi este cam lene sa caut.
Mi-am facut aseara baie si mi s-a intamplat o super chestie.Am ramas cu parul in mana.Am folosit acelasi sampon, acelasi balsam.Mi-a cazut o gramada de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 21 nov 2010 13:47 de anonima29
cand am zis de deget,a fost un exemplu..da' stii..asta este :-< nu toata lumea stie ce este ala un exemplu..trebuie sa'i mai intelegem si p'astia ca tine :| sorry..asta este,trebuia sa scriu in paranteza ,,EXEMPLU" ca sa stie si compot ca ...
Re: Toti baietii isi inseala prietenele? De ce? din 21 nov 2010 13:46 de drooz
daca nu gasim ce ne dorim cautam si nu ma refer doar la sex
Re: Relatie de la o varsta timpurie din 21 nov 2010 13:45 de drooz
eu nu sunt contra ... cred ca acest gen nu te lasa sa incerci si altceva ...daca tu te cuplezi cu cnv prin clasa 7-8 si continui rel..liceu facultate etc tu nu ajungi sa cunosti si alte persoane crezand ca totul se rezuma la partenerul tau ...cunosc ...
Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o s din 21 nov 2010 13:32 de Rolando
sa inteleg ca tu esti deja satula de p..a??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Test de sarcina Barza din 21 nov 2010 13:29 de angel_a
off si atunci menstruatia de ce nu apare? nici nu am simptome ca ar trebui sa imi vina. Oare am facut testele prea devreme?:(
Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o sapta din 21 nov 2010 13:27 de anonima29
daca as fi barbat as face multe .. :D acum depinde cum arat..ca daca oi fi vreun bocciu d'ala,vreun prost de dau in gropi sau vreun d'ala care doarme la coltu' strazi,nu cred ca mi'ar reusi ce'as vrea sa fac daca as fi barbat :"> insa daca as ...
Pagina 534 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |