Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Caderea parului din 22 nov 2010 06:24 de Bozgoru
ulei de ricin.. petrol... iar pastile : vitamina b6 +pastile zinc..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 nov 2010 02:10 de Rolando
amicalul ramane amical pana la urma....vedem adevarata valoare in meciul cu bosnia,sincer,nu ma astept la un rezultat bun din aceasta partida ......
Re: Re: Treaba cu bautura din 22 nov 2010 01:32 de Machiavelli
Omule practic nici ca pe o prietena nu o mai vad,asta din cauza ca din ce in ce mai mult devine banala...
dar asta nu ma sperie ci treaba cu bautura...acum normal ca ma pot abtine dar pe urma...nu stiu,cred ca sunt speriat de bombe
Re: Treaba cu bautura din 22 nov 2010 00:48 de compot
Simplu, incearca din rasputeri sa te impaci cu ea. Daca nu se poate... bea si tu sperand ca n-ajungi betiv.
Serios vorbind, chiar atat de greu e sa te abtii? Incearca sa te indepartezi o perioada de anturaj.
Re: Re: Re: Indragostita de un barbat cu copil :( din 22 nov 2010 00:35 de compot
Si ce sfaturi mai vrei?
Ai aflat ca are copil, adio!
Vezi cum te contrazici?
Te-a mintit, a profitat de tine.
Dar zi-mi totusi cum te simteai cand stiai ca doarme si poate facea sex cu alta in timp ce iesea cu tine.
O tu, femeie puternica, ...
Re: Re: Indragostita de un barbat cu copil :( din 21 nov 2010 23:46 de yony
iti multumesc... chiar aveam nevoie de sfaturi, nu critici ;) de asta am si postat... mersi inca o data... o sa tin cont ;)
oricum, eu nu ma simt vinovata cu aproape nimic, nu am stiut de existenta copilului :( daca stiam nici nu mai ieseam cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 nov 2010 23:27 de Machiavelli
mister rolando daca nu erau interesati de rezultat nu isi mai trimiteau "artileria" in a doua repriza :ok:
Re: Re: Re: Sex Toys din 21 nov 2010 22:47 de simosimina
stiu, dar sunt atat de ocupata in ultimul timp incat nu mi-ar placea sa-mi sune telefonul si sa ma duc sa ma intalnesc cu cineva sa-mi dea un vibrator sau ceva de genul :lol::lol::lol::lol::lol:
Iar prin posta nu stiam ca poti bifa mentiune ...
Re: Cat de mult se poate largi vaginul? din 21 nov 2010 22:41 de simosimina
:lol::lol::lol::lol:
dar tu ai impresia ca se largeste cat o galeata?:lol::lol::lol:
Dupa parafimoza , raspuns pls. din 21 nov 2010 22:08 de Pericol20
Buna seara . Acum vreo 3 luni si ceva am facut o operatie de parafimoza . Am avut ceva la inelul glandului sau ceva genul deoarece nu puteam sa decalotez mai mult de jumatatea glandului . Problema este ca pana acum pielea de sub gland e diferita de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei din 21 nov 2010 22:00 de Psyche
pesmne,tu cunosti pasarica aia. fi cu ochii in patru atunci. se poate sa se fi lubrifiat si mai mult,sa se fi masturbat,fie cu degete,sau vibrator daca are. dar tu sti cel mai bine. oricum,cat timp e sub semn de intrebare,nu reprezinta o proba ...
Complexat din cauza marimii penisului... din 21 nov 2010 21:48 de harmonye
Buna seara , am 15 ani si sunt complexat ca am penisul mic. Cand eram mai mititel eram putin obez acum am slabit dar tot mai am in zona pubiana acea grasime . Normal am 5 cm iar in erectie 14 daca dau de grasime inapoi daca il las normal in erectie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru femei si din 21 nov 2010 21:28 de rechinu80
avand in vedere ca suntem de 6 ani impreuna si facand sex tot de atunci, credema ca stiu cum arata in general sexul ei cat de larg este in general si si dupa un act sexul cu mine:(...
faza e ca in urma cu un an de zile in urma a mai avut o ...
Re: Re: Re: intrebare pentru femei si nu numai... din 21 nov 2010 21:07 de victoria_ok
Pai in timpul excitarii vaginul se largeste dar foarte foarte putin.
Re: Re: intrebare pentru femei si nu numai... din 21 nov 2010 21:02 de rechinu80
nu am zis ca se largeste enorm, dar se largeste:) si intrebarea era daca s-a largit numai din simpla excitare datorita jocului cu mine sau datorita unei penetrari anterioare sa zicem cu o ora inainte...
Re: Re: Relatie de la o varsta timpurie din 21 nov 2010 20:58 de Psyche
de ce?
pana la urma faptul ca ai avut mai multe relatii constituie vreun aport la realizarea ta ca om? :blink:
Re: Re: Sex Toys din 21 nov 2010 20:54 de Psyche
pai,daca comanzi prin curier rapid,soferul te va contacta pe numarul de telefon dat.
iar daca iti vine prin posta,si fara sa precizezi la mentiuni ca vrei discretie,ei or sa treaca la expeditor firma,care nu tot timpul are ceva din numele ...
Re: intrebare pentru femei si nu numai... din 21 nov 2010 20:52 de Psyche
doamne .. dar de ce aveti impresia ca se largeste nu stiu cat dupa sex? :blink:
nici nu cred ca iti poti da seama :mellow:
Cat de mult se poate largi vaginul? din 21 nov 2010 20:49 de rechinu80
am si eu o intrebare legata de sexul feminin si in special de vagin(nu stiu daca am voie sa folosesc termeni de acest gen:) ) si anume: cat de tare se poate largi un vagin fara ca in prealabil sa aiba loc penetrare si totusi sa se "largeasca"... cat ...
Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o s din 21 nov 2010 20:01 de Incepator
Nimeni nu iti da tie o arma !
Sau daca ti-ar da, eu as fi primu' care ti-as lua-o.
:rolleyes:
Pagina 533 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |