Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Test de sarcina Barza

din 20 nov 2010 18:53 de Randunik

daca testele au iesit negative nu esti insarcinata,menstruatia poate intarzia de la stres,raceala..daca tot nu iti vine cel mai bine ar fi sa mergi la ginecolog

Re: Re: Test de sarcina Barza

din 20 nov 2010 17:29 de angel_a

Astazi am mai facut un test..clear blue si a iesit negativ dar menstruatia tot nu imi vine. Cate sanse sunt ca rezultatul sa fie corect?

Re: O ora sa tina actu sexual??!!!

din 20 nov 2010 17:13 de Bozgoru

e posbil si 3 ore... numai ca... majoritatea se lauda ca prostii .. pentru ca asta nu inseamna masculinitate.. ci inseamna ca ti-e cam scarba de partenera daca te tine atata...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 nov 2010 01:37 de dorinda

Cred ca se dispretuiesce soacra ta. Stiu ca o femeie care se respecta, are grija cat de cat de felul in care arata. Ea vrea sa compenseze prin munca lipsa de stima fata de sine. N-ai ce sa-i faci...daca-i de la tara si fara minte, degeaba te ...

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 19 nov 2010 23:18 de BBU

Nu trebuie sa faci sacrificii ca sa fi cu o tipa...Trebuie sa te implici. A fi timid = frica si acea stare de emotie (inutila). Exista o lege in seductie in care spune ca trebuie sa fi putin mai rautacios ca sa ai succes.Sa nu intelegi ca ...

Re: Depresie sau?

din 19 nov 2010 21:49 de supreme

Am un coleg cu o problema asemanatoare ... e foarte naspa situatia , DAR ! toti trecem prin asta , iti trebuie doar putina ambitie , putin caracter si poate ca si o anumita doza de curaj ... peste tot sunt oameni prietenosi ... Poate sa ti ...

Re: Test de sarcina Barza

din 19 nov 2010 21:33 de Randunik

pai daca testul a iesit negativ asa trebuie sa fie..daca vrei poti sa mai faci unul peste cateva zile sa te linistesti.

Re: Re: Re: Re: Un mic ajutor!!

din 19 nov 2010 21:27 de Psyche

geometrie-cercul

Re: Re: Re: Un mic ajutor!!

din 19 nov 2010 21:21 de supreme

Stii ce inseamna diametru? diametru e ala care daca iti dai chestia si o masori pe latime are 12 cm ... ceea ce ar inseamna sa fie un mini covor in pantalonii tai ... poate vrei sa spui ca atunci cand masori de jur imprejur are 12 cm ... si ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce e in mintea ei

din 19 nov 2010 21:17 de supreme

pe viitor nu mai rata ocazii de genul asta ... mai bine o dai in bara decat sa te intrebi " ce ar fi fost daca " Ti'o zice un baiat care a trecut de prea multe ori p'an asta ... ;)

Re: Prietena mea e cu altul, dar vrea si cu mine

din 19 nov 2010 21:13 de supreme

Prietene am fost in situatia asta de 2 ori . . . si vezi tu , desii e mai bine sa fii amant , daca tu zici ca o iubesti eu iti zic altceva , uita de ea pt simplu fapt ca daca ea te vrea ca " un al doilea" inseamna ca ea ca fata nu se prea ...

Re: Metode pt intarzierea ejacularii (pt baieti)

din 19 nov 2010 13:15 de bogdan_nicholas

Iti spun eu...bea un pahar, chiar 2 de vin rosu, si apoi n-ai treaba...merge si fara prezervativ...ca esti si mai sigur pe tine...in sensul ca ai mai multa precizie la ejaculare... Alt sfat care l-as da eu...si aici vb. din experienta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimens

din 19 nov 2010 12:22 de deyu

rolando daca ai fi citit mai bn am spus ca copii de 14 ani so termine cu unele aberatii de genu ca ei au penisu de 16 17 cm :)) eu am 19 ani, iar divenire, testicolele contin 200 de tuburi producatoare de sperma numite testiole nici o pers de sex ...

din 19 nov 2010 10:52 de dorinda

Ai coafat-o vreodata?

Re: Lamurire

din 19 nov 2010 02:39 de drooz

eu iti zic din ce stiu asa ca pt inceput 1.chestia asta e pt cei care sunt slabi de inger ,cred ca nu conteaza de varsta ci de psihic ;)daca tu te gandesti numai la actul in sine iti vei da drumu rapid dar acum depinde de la persoana la persoana ...

Re: Re: Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partene

din 18 nov 2010 23:12 de danyeltdc

La prima relatie de 1 an si 3 luni dupa 1 an si 1 luna asa mia zis ca daca nu gasesc undeva unde putem sa facem "dragoste" ne despartim :rolleyes: (fraerul de mine :love:)

Re: Re: Oare a fost virgin ?

din 18 nov 2010 22:22 de Incepator

Re: Oare a fost virgin ?

din 18 nov 2010 22:22 de Incepator

Hmmm...si tu daca afli acum ca el era sau nu era virgin vei gasi leacul nemuriri si scaparea din criza economica . Ma rog de complici cu nimicuri. Va pierdeti viata f*tandu-va, in loc sa iubiti... Dar de ce mai insist ? Nu am cu cine vorbi !

Re: Oare a fost virgin ?

din 18 nov 2010 20:45 de Psyche

tata mi-a spus ca si-a rupt "ata" respectiva in a doua casatorie,deci nu stiu ce sa zic. nu te lua dupa asta. daca era timorat,o poti lua ca pe un semn ca ar fi virgin. dar cu faza cu incepatorul .. mai sunt si barbati stangaci(oricat or sa vina ...

din 18 nov 2010 20:40 de Psyche

de cat timp va cunoasteti?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 536 din 3731
«   1 ... 533   534   535   536   537   538   539 ... 3731   »

loading...