Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema eu sa din 13 nov 2010 21:26 de Psyche
si o pierdere de timp. la 20 si ceva de ani e mai mare pacatul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema eu sau el din 13 nov 2010 21:17 de Divenire
Da,eu vorbeam de cazul "fericit". Daca are pe cineva sau pur si simplu s`a saturat,poti sa`i faci orice ca tot nu va reactiona. Incearca sa`l surprinzi. Daca nu merge,discuta deschis cu el. N`are rost sa va chinuiti unul pe altul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema eu sau el? din 13 nov 2010 21:11 de Psyche
pot fi multe.
daca e un individualist lipsit de umor poti sa incerci sa-l atati,caci degeaba.
daca nu tine la tine suficient si nu priveste spre aceiasi directie ca si tine,e tot degeaba orice incercare de-a ta. vorbeste-i clar si lamureste-te ...
Re: Re: Re: Salutare am si eu o problema din 13 nov 2010 21:06 de Psyche
nu e ca stai sa verifici,e ceva instinctiv.
nasol cu exprimarea asta pentru ca noi nu prea intelegem ce vrei sa zici.
adica bun,ti s-a rupt prezervativul. apoi ea a luat anticonceptionale.
nu are pofta de mancare,dar are greturi.
si tu vrei ...
Re: Re: Re: Salutare am si eu o problema din 13 nov 2010 21:01 de Divenire
Cand s`a rupt tu te terminasesi?
Si dc a luat anticonceptionale si nu Postinor? Daca poate lua anticonceptionale dc nu ia in fiecare zi? Asa ati scapa de problema prezervativelor.
Re: Parinti prea protectivi din 13 nov 2010 20:53 de dorinda
Ce ai scris aici ar trebui sa le spui si parintilor tai. Cred ca daca eram in locul prietenului tau as fi reactionat si eu la fel, asa ca nu te mira.
Sa stii ca putini sunt parintii care au atitudini de genul acesta in fata unei posibile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez... din 13 nov 2010 20:51 de Divenire
E ok. Mi`a dat PM ca vorbesc prostii:lol:
Zicea ca vrea sa o ia deoparte si sa vb cu ea. Apoi a intrebat "Cum imi dau seama ...?". Daca il place il va privi in ochi. Si nu cred ca se pot explica privirile. Trebuie sa invete singur.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez... din 13 nov 2010 20:48 de victoria_ok
Multumesc McLove :flowers:
Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez... din 13 nov 2010 20:36 de McLove
Iti raspund eu, desigur, crezand ca la asta s-a referit victoria_ok.
El a pus o intrebare... tu ai raspuns (un fapt bun), dar i-ai raspuns cu aceleasi cuvinte din intrebare. Daca el a intrebat asta, e normal sa nu inteleaga daca ii raspunzi cu ...
Re: Re: Cum sa procedez... din 13 nov 2010 19:23 de victoria_ok
Pfff....
Re: Freza din 13 nov 2010 19:10 de Divenire
Ideea e ca degeaba arata freza "cool" daca hainele nu sunt pe masura,apoi degeaba e freza "cool" si hainele trendy daca deschizi gura si scoti tot felul de cuvinte. Dar desigur, fetelor din mediul tau o sa le placa sa ai o freza cat mai ...
Re: Re: dupa cat timp? din 13 nov 2010 15:17 de Divenire
Sexul nu e totul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete cu foot fetish din 13 nov 2010 15:16 de Divenire
Poate nu le place si nu se mai obosesc sa raspunda. Mie sincer mi se pare o prostie foot fetish`ul,but who am I to judge? Fiecare cu ce`i place:D
Probabil ca e ok daca amandurora din cuplu le place. Altfel nu prea cred ca iese ceva. Just an ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fete cu foot fetish din 13 nov 2010 15:05 de one_0685
se pare ca fetele nu prea se baga sa raspunda..sunt mai mult curioase daca raman insarcinate daca le-a fost introdus un deget in vagin (e intr-un post recent pe aici chestia asta), dar deh..asta e nivelul :)
Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine... din 13 nov 2010 11:31 de ella0790
din moment ce iesiti impreuna asa des are ea ceva interes pt tine.
Re: dupa cat timp? din 13 nov 2010 11:09 de drooz
mi se pare o intrebare destul de aiurea deoarece nu iti propui gata dupa o luna fix o facem ..chestia asta vine de la sine,asa ca fapt divers rsp la intrebare: dupa 2 luni si ceva cred...
daca tu tii ff mult la acea pers poti face sex si ...
Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici din 13 nov 2010 11:08 de Divenire
Nu stie,si nu tin ascuns. Ar fi culmea sa`i dau o lista cu forumurile si site`urile pe care intru. Si aici se dau sfaturi,nu e ceva rau. Personal cred ca si in viata de cuplu fiecare trebuie sa aiba un pic de intimitate. Nu poti da raportul in ...
Re: Cum sa procedez... din 13 nov 2010 10:54 de Divenire
Hmm...cum iti poti da seama? Pai te uiti la ea si daca se uita profund si insistend in ochii tai inseamna ca se uiita profund si insistent in ochii tai.
Si vorbeste cu ea. Nicio batalie nu e din start castigata:ok:
Re: ajutor! din 13 nov 2010 08:41 de bubble18
Tot nu mi-a venit:((.In schimb am o scurgere putin mai abundenta care nu miroase si care nu ma ustura.E normal sa apara daca mi-a intarziat?Ce sa fac sa ma linistesc?
Re: Re: Prietena mea e cu altul, dar vrea si cu mi din 13 nov 2010 01:30 de GhoTiK
tu ce crezi? nu,nu e [puncte puncte], e doar o fetita care,saraca,nu se poate hotari :cry:
depinde daca iti convine tie..hmm,oare unde citisem ca "meseria" de amant e mult mai ok decat cea de prieten,so go 4 it.
offtopic:
Intrebare la ...
Pagina 551 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
112 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |