Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 13:21 de Rolando
nu stiu ce vrei sa zici,te exprimi prea elevat pt capacitatea mea de intelegere.....oricum ce zici tu acolo cred ca e din propria ta experienta.....
lasa-ma ca am treaba .....nu vreau sa ma contrazic acum cu tine,vad ca esti frustrat,e ceva care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 13:18 de McLove
Ma agit? :lol:
Postul meu era doar ca o mica observatie, cat de poate de bine-venita.
Insa, vad ca ai prins gura cam mare... cand omu' e prost, trebuie sa fie si fudul. Nu e asa rolando? Tu, si gura aia care te violeaza cand nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 13:13 de Rolando
mclovel,nu inteleg de ce te agiti atat?? mai glumim si noi,sau nu avem voie?? nu ne permiti tu?? ..... sau te oftici ca ai concurenta?:-`
daca discutam prea mult nu inseamna ca trebuie sa rezulte o relatie.....pur si simplu,de cand am cont aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 13:05 de McLove
Trecand peste faptul ca se umple un topic total aiurea...
rolando, doresti sa vorbesti cu DRE? Doresti sa fiti impreuna? Nu reusesti nimic daca te contrazici mereu cu compot... da-i PM, cere-i id-ul daca nu il ai, si ati rezolvat problema. Va ...
Re: Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 12 nov 2010 12:59 de Rolando
sa ii dai sfaturi lui Loredanna este pierdere de timp .....
Re: Cum pot scapa de gelozie? din 12 nov 2010 12:30 de Psyche
uite,loredana,ai vazut consecintele.
poate ca nici tu nu esti suficient de deschisa la minte pentru astfel de lucruri. eu iti propun ceva:du-te la liceul de teologie,alegeti un tanar chipes,virgin. fute-l si o sa fie numai al tau,fara sa-i mai ...
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 12 nov 2010 12:27 de Psyche
off topic: cu riscul de a mai spune ce a zis cineva inaintea voastra,nu mai cititi ce zic toti inainte sa va spuneti parerea. pentru ca v-o influenteaza fara sa fiti constienti de asta.
prostia ta cea mare a fost ca te-ai atasat de el fara ...
Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 12 nov 2010 12:03 de ella0790
fi si tu m-ai barbat.incearca , daca vrea sa fie cu tine bn daca nu m-ai sunt si alte fete.incercarea moarte n-are
Re: Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 12 nov 2010 11:35 de ella0790
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: C parere aveti despre profetii din 12 nov 2010 07:41 de Psyche
da,otv-ul e misto. pentru marea masa de oameni,categoria aia multa de .. romani.
daca genul asta de emisiuni se vand,diaconescu le-a dat ce au vrut.
eu o gasesc o porcarie,deasemenea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 02:48 de Rolando
da e cel mai scump,dar asta nu e un criteriu de performanta,ca acum 14-15 ani sumele platite pe jucatori erau forte mici,probabil ca zidane avea acum 26-27 ani ar fi costat mai mult de 60 milioane(suma cu care a fost cumparat de real,parca atat a ...
Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine... din 12 nov 2010 01:35 de ExoticDream
Multi baieti nu inteleg nevoia de timp pe care o fata o simte dupa ce a incheiat o relatie, mai ales in cazul in care fostul partener a fost cel care a pus punct si ea inca il mai iubeste. Este vorba de o inertie sentimentala dureroasa, nedorita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de din 12 nov 2010 00:48 de ExoticDream
Uite vezi.... lucruri de acest gen, ideea de a folosi anticonceptionale, poate chiar si durerea de sani care nu-ti da pace in aceste zile, se datoreaza saltului totusi prea rapid de la copilarie la viata de adult.... Pastila de a doua zi este o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 00:44 de compot
Tind sa cred ca el s-a facut mare cu ajutorul talentului sau. Calitatile lui sunt incontestabile. Pe talent nu poti sa pui pret, momentan, el e cel mai scump transfer de fotbal din istorie.
Nimeni nu va sti niciodata ce s-ar fi intamplat cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 00:28 de Rolando
ronaldo a fost crescut de sporting,dar manchester l-a facut mare,daca ramanea la sportign poate nu mai auzeam de el......si app de boloni,nu cred ca el l-a descoperit,ne place sa ne mintim sa ne mandrim cu descoperirea lui boloni,dar eu cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 00:06 de Rolando
nici eu,cu e ma ajuta o poza?? eu o vreau pe ea :~*
pai ai timp sa te revansezi de sfantul andrei .....
niste marijuana :p si un cd cu manele de calitate :ok:
Re: Fostul mi-a stricat reputatia din 12 nov 2010 00:03 de simosimina
sa lasi timpul sa treaca...sa dai ochii cu ceilalti, in fond si la urma urmei faptul e consumat...insa daca esti smart putin ai putea sa-l faci sa para mincinos...in sensul ca baietii se dau mari de obicei.
Cat despre cealalta...iti garantez eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2010 00:00 de compot
Sa-ti zic sincer, momentan n-as vrea. Am tot ce-mi trebuie.
Dar tu?
Habar n-am avut cand a fost ziua ei. Si inca nu stiu.
Daca era prietena cu mine, probabil i-as fi cumparat un fular... ieftin si frumos.
Dar tu?
Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici din 12 nov 2010 00:00 de simosimina
stie...dar nu intra...singurele chestii pe care i le-am aratat au fost posturile elenei vacaru:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: ajutor! din 11 nov 2010 23:53 de simosimina
nu ai de ce sa te sperii...nu ramai insarcinata.
Pagina 554 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
108 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |