Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 13 nov 2010 00:47 de Psyche

no .. daca toata lumea face misto,toata lumea sa poata. O:)

Re: Re: Re: Re: Parinti prea protectivi

din 13 nov 2010 00:20 de GhoTiK

god..nu stiu, te simti bine discutand totul cu parintii tai? daca da, poate ca nu ar trebuie sa tii secrete fata de ei,dar nu te astepta ca prietenul tau sa se simta bine in astfel de discutii cu ai tai:D apropo ^^. people lie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa f

din 12 nov 2010 23:39 de ThT

[i]"John"[/i] ,din moment ce l-a insultat fata si i-a dat clar de inteles ca doar a facut misto de persoana lui si nu vrea sa aiba de a face cu el,pentru ce sa mai vorbeasca cu ea "face 2 face"?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu c

din 12 nov 2010 23:34 de olandezu

john am citit tot, dar chiar daca el a vb cu ea pe skype.. etc eu ma refeream sa se duca la ea direct, pentru ca este mai bine.

Re: Re: Re: Re: Parinti prea protectivi

din 12 nov 2010 23:28 de olandezu

da tu nu poti sa ei pastile si fara sa stie parinti ? daca erai o fata desteapta parinti nici nu afla ca ti`ai inceput viata sexuala ;) trebuie sa stie parinti de cate ori o faci, unde o faci sau cum o faci ? nu le mai zice. iti dau un ...

Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 12 nov 2010 23:21 de olandezu

pai din contra daca ea tia propus zii sa vorbeasca cu o prietena de a ei si se rezolva problema :)) dar ai grija ca dupa aia poate are pretenti sa aduci si tu un baiat pentru ea :))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea

din 12 nov 2010 23:16 de ThT

Inca un raspuns fara cap.Daca tot vreti sa-i da-ti un sfat baiatului,cititi frate tot topicul inainte sa scrieti.

Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 12 nov 2010 23:16 de olandezu

dar u vrei sa zici ca pana acum nu ai facut sex oral ? sau nu o sa faci niciodata ? daca si el gandeste ca tine :)) McLove tia dat un sfat bun :) @McLove poate vrea si fata ceva de la tine.. si incepe cu "complimente" :))

Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 12 nov 2010 22:58 de olandezu

@claudiuu frate acum vreo cativa ani am fost si eu intro situatie ca a ta, cu o nemtoaica.. :)) ea stia doar germana si eu stiam foarte foarte putin germana si pana la urma mam dus la ea, iar cerut adresa de mail, iam trimis un mail.. am invitato la ...

Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 12 nov 2010 22:44 de ThT

Ce usor e de zis.:ok: Daca esti asa"barbat" te imprietenesti in pustietatea aia si iti faci prietena.Nu te mai ascunde dupa deget ca nici tu nu esti mai breaz.

Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea?

din 12 nov 2010 22:40 de gabi4play

Bah nu fi trist ca iti spun,dar nu lasa numai scoala sati intre in viata ta.E bine sa ai si o prietena la varsta asta.Frate traiesti in oras nu?Atunci ce naiba e asa de greu? Daca eu as trai in oras,as fi avut o prietena pana acuma.Ma inerveaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de g

din 12 nov 2010 21:42 de Psyche

nu am avut vreun alt pseudonim pe forumul asta. si tu esti subiect de arhiva. daca se gasesc fraieri care sa te urmeze,foarte bine. daca se gasesc sa-mi adreseze ceva,si mai bine! deocamdata esti purtator de cuvant al unui grup imaginar.

Re: Parinti prea protectivi

din 12 nov 2010 20:41 de Bozgoru

mda e vina ta ca dai afara tot din relatie parintilor tai... unele lucruri ar trebui sa fie private... chiar daca unii zic ca e bine sa stie si parintii de viata sexuala .. dar tu ajungi si le spui daca ti-a venit sau nu ciclul de la ultimul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu vrea sex

din 12 nov 2010 20:39 de ursaru

Right.:D Sustin legea din nu mai stiu ce stat american ,care iti permitea sa-ti bati nevasta o data pe saptamana,dar doar 1 data.Daca o faceai repetat,faceai puscarie.:))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa

din 12 nov 2010 20:32 de ursaru

Da,era tentant :D Eu nu mai stau acolo de o luna. Vorbim daca e,poate aranjam cevaB)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de g

din 12 nov 2010 20:29 de McLove

:lol: Valentine, daca citesti, sunt pupincuristu' tau... :lol: PS: acum da-mi owner pe forum! :ninja: rolando, de ce vorbesti cand esti paralel? Sau, doresti sa-mi atragi atentia? Stai linistit, o sa ai atentia mea... Baga-l pe Guta sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 12 nov 2010 20:21 de McLove

Nimic... rolando cuceritoru' imi da quote, isi arata "ifosele" de supra-manelizat, ii raspund, apoi zice: "lasa-ma, ma plictisesti". In ziua de azi nu mai ai cu cine sa te certi... imi e dor de valentine! Imi e doar de o persoana care poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 12 nov 2010 20:12 de compot

Ce-aveti toti azi?:D McLove, eu, niciodata nu m-am certat, n-am jignit pe nimeni fara sa fiu atacat. Am incercat sa aplanez conflictul, am avertizat-o sa termine cu mesajele private, i-am spus sa nu mai dea quote la posturile mele, nu s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 12 nov 2010 20:09 de McLove

Nimic... compot e un baiat cu obraz, si poate intelege. Pe cand tu... tu esti un mic viermisor care aduna ce scuipa altii.

Re: Re: Re: Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 12 nov 2010 20:07 de Rolando

si daca nu se potolesc ce faci periculosule?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 552 din 3731
«   1 ... 549   550   551   552   553   554   555 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare