Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Inaltime din 10 oct 2010 01:36 de iri15
eu cred ca e OK oricum ar fi... ce trebuie sa facem e sa acceptam asa cum suntem... daca nu ne placem noi cine sa ne placa... nu mai cauta confirmarea/acceptarea celorlalti, uita-te in oglinda si spune-ti ca esti perfect:)
Re: Sex anal din 9 oct 2010 23:20 de Cuprins
Proasta intrebare.. Chiar daca s-ar gasi vreuna careia sa-i placa (ceea ce nu e exclus) crezi ca ar zice?
E un subiect mai delicat.. Parerea mea.
Re: Marimea penisului la 14 ani fix din 9 oct 2010 23:18 de Cuprins
1.Daca tot ai intrat pe net, cauta si pe google marimea medie a europenilor.
2.Ti s-au dat vreo' 12 fete si ti-e frica sa nu o dezamagesti pe vreuna? B)
Candidoza sau altceva? din 9 oct 2010 23:11 de lara92
aproximativ acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu.
de atunci secretia vaginala si-a schimbat culoarea, in sensul in care e galbuie. la o zi dupa contact am avut si mancarimi, dar care au trecut repede.
voi merge la medic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING din 9 oct 2010 18:55 de Bozgoru
sa speram.. daca vorbeste serios e grav..
Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iub din 9 oct 2010 18:35 de ella0790
:ok:
Re: Re: Re: Pegging - o practica ok? din 9 oct 2010 18:21 de Psyche
da-i bataie.fa-ti de cap:mellow:
Re: Re: Re: de ce inseala barbatii? din 9 oct 2010 18:19 de Psyche
nici eu nu as continua relatia respectiva,dar as fi marcata pentru totdeauna in cele ce i-ar urma.
nu stiu .. ma bine sa nu ma gandesc la astfel de lucruri. nu am aflat niciodata ca am fost inselata;nu pot afirma cu certitudine ca nu,dar ce ...
Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu prietenul din 9 oct 2010 17:55 de angel_hopes01
daca eram iubita ta,iti dadeam 2 palme si te si paraseam :D acum depinde si de personalitatea iubitei tale si de fanteziile ei.. nu te'as sfatui s'o faceti impreuna cu prietenul tau.. da' in fine!propune'i direct.dacaaccepta bn..daca nu,iarasi bn :)
Re: Re: A alunecat prezervativul...griji? din 9 oct 2010 15:30 de Leroy
Ia mai bine indruma omu sa se documenteze putin despre sex si cu ce se mananca chestia asta, astea nu prea sunt intrebari la care sa raspunda oamenii seriosi de pe forum :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex/dragos din 9 oct 2010 15:01 de antheos
indiferent ce vei face,tot au prietenii ce sa f***..:)
daca de asta ti-e teama
cel mai puternic instinct al omului este sexul,procreerea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita din 9 oct 2010 13:21 de ella0790
eu vroiam sa imi spui tu.fara sa ma uit la profilul tau
Re: Re: De ce inseala barbatii? din 9 oct 2010 09:02 de ubyalex
Am uitat sa precizez ca i-as ierta greseala doar daca am fi sot si sotie si am avea 1-2 copii,cunosc cupluri,pot sa dau si exemple,in care sotiile au iertat si acum sunt familii fericite.......
Acum cat este cu mine si suntem doar un simplu ...
Ziua in care a plouat cu cioburi de vise mate.... din 9 oct 2010 05:57 de ExoticDream
Dup-atata frig si ceata....
Pardon! Nu merge! Culmea este ca nici invers.... Hm... Toparceanu asta nu mai este de actualitate...! Totusi, chiar ne-a lovit un val de frig venit din neunde, pana si in orasul luminilor este de doua ori mai cald! In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2010 04:21 de Bozgoru
cine te supune la intrebari.. il doare-n cur de tine.. tine minte de la mine asta :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2010 04:19 de ExoticDream
Asa este, in acest "preludiu" al relatiei de cuplu ies la iveala multe aspecte ale caracterului si felului de a fi ale celuilalt, il poti cunoaste destul de bine ca sa te decizi daca vrei sa treci la lucruri mai serioase sau te opresti aici. Nu ...
Re: Re: Re: Re: SWING din 9 oct 2010 04:17 de Bozgoru
cum adica sentimentele nu au legatura cu sexul.. viata insasi se invarte in jurul sexului.. si asta nu e un alt nivel ci e ceva sub nivel.. a-ti scazut nivelu..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex/dragoste doua din 9 oct 2010 04:14 de Bozgoru
pai asta e si ideea.. tu te contrazici singur... femeia devine un obiect in momentul in care vine si i-o trage altul.. pt ca e ca si cum s-ar folosi de ea.. umanul in viata e pereche cu pereche.. schimbul de parteneri e o abdominatie.. si ma repet.. ...
Re: Re: Re: Re: Sex/dragoste doua cupluri intr-o c din 9 oct 2010 04:12 de Bozgoru
nu a zis nimeni ca am conceptia de a-i rupe capul femeii.. si nu am conceptia ca eu nefiind de acord sa i-o traga altu nevestemii sau iubitei mele.. ci pur si simplu e uman sa nu-ti convina sa i-o traga altu consoartei.. iar despre in sexul in grup ...
Re: Re: de ce inseala barbatii? din 9 oct 2010 04:07 de ExoticDream
De ce nu s-ar aplica si barbatilor ceea ce ai scris despre femei? Ei sunt chiar mai rai decat femeile pentru ca au pretentia sa fie acceptati "asa cum sunt" inca din primul minut al relatiei (si cand ma refer la "asa cum sunt", ma gandesc la ...
Pagina 600 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |