Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Intrebare pentru baieti

din 10 oct 2010 20:34 de 105Sinceritate

:P Vorbesc cu ea ,indiferent cum arata fata ,poate vrea doar informatii,poate ma vrea:ninja: cn stie:P ,daca si-a facut curaj sa vina sa se bage in vorba ,ii ofer sansa aceasta nu vreau sa o dezamagesc sau sa o fac sa se ...

Re: De ce inseala barbatii?

din 10 oct 2010 20:11 de 105Sinceritate

..................... Barbatii sunt oportunisti ,mai frumos zis-"tot ce zboara se mananca"-daca le pica o femeie ,poti fi sigura ca nu o iarta,oricat de fidel ar fi barbatul fata de tn tot se gaseste una care sa-i suceasca ...

Problema subiecte

din 10 oct 2010 18:06 de Cuprins

M-am tot chinuit sa marchez subiectele ca fiind citite. Fara reusita... De multe ori chiar daca citesc un subiect, el ramane ca necitit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce inseala barbatii

din 10 oct 2010 14:59 de 7Senses

..1 Barbatii inseala din acelasi motiv ca si femeile ..2 In orice caz nimic nu va fi dat uitarii si chiar daca se spune ca se poate ierta nu se va ierta cu adevarat niciodata Expl. Si in cazul acesta functioneaza foarte bine legea chimiei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 10 oct 2010 13:45 de Cuprins

Ma declar multumit! :huh:

Duminica de relaxare

din 10 oct 2010 12:48 de Psyche

deobicei urasc duminicile. si imi place sa scriu cu litere mici dar ma straduiesc sa respect regulile de ortografie si punctuatie in masura in care cunostiintele imi dau capacitatea asta. param pam pam pam! i`m lovin` it. nu,nu imi place nu stiu cat ...

Re: candidoza sau altceva?

din 10 oct 2010 12:33 de simosimina

daca secretie si-a schimbat culoarea in galben, nu este candidoza in nici un caz. Este vorba de vreo infectie ....nu sunt eu in masura sa spun ce infectie este, insa doctorul ginecolog te poate lamuri... Iar cu sangerarea...este din cauza ...

Re: Sex anal

din 10 oct 2010 12:31 de simosimina

sexul anal depinde de multi factori...cum ar fi...relaxarea...cheful...starea de excitare din momentul respectiv.. Asa ca o faci cand ai tu chef si cand te simti pregatita pentru asta...nu asa pacpac cand are chef el...:lol: Nu stiu sa existe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce inseala barbatii?

din 10 oct 2010 12:27 de Cuprins

Sustin!!! B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING

din 10 oct 2010 11:52 de antheos

de ce e grav bozgore ca am mai deschis ochii si am ajuns la nivelul la care nu au ajuns multi... si exista clar diferenta intre dragoste si dorinta de a face sex...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce inseala barbatii?

din 10 oct 2010 11:23 de Psyche

fericirea e ceva mult mai profund decat o expresie pe chipurile unor oameni. nu ai cum sa sti ce se afla in interiorul fiintei care zambeste si nici daca zambeste cu adevarat. eu nu as putea trai cu asta. as putea simula o fericire aparenta daca ...

Re: Re: Re: A alunecat prezervativul...griji?

din 10 oct 2010 10:29 de angel_hopes01

dc crezi ca's intrebari la care un om serios nu poate raspunde? :-? daca ma gandesc bine,aceasta intrb are legatura cu sexul..iar acest site este facut pentru persoanele care au nevoie de indrumare sexuala in orice privinta.Deci,d.p.d.v cred ca ...

Re: Re: Sex anal

din 10 oct 2010 10:09 de Psyche

de ce nu ar zice-o? suntem numai niste nickuri. cu ce ma deranjeaza pe mine ca tipa asta stie ca unei femei de la mama dracului,din tara,ii place sexul anal?

Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele....

din 10 oct 2010 10:07 de Psyche

scumpo,cel mai bine [u]pentru tine[/u] e sa-l lasi in pace.barbati si femei mai sunt iar daca tu esti in stare sa iubesti pana la sacrificiu,vei gasi pe cineva care sa si aprecieze lucrul asta.

Re: I-am dat voie sa faca sex cu altele....

din 10 oct 2010 09:52 de ella0790

eu una nu as sta cu unu care sa imi spuna ca s-a plictisit de mn si vrea sa se culce si cu altele.eu nu te inteleg

Re: Re: Ziua in care a plouat cu cioburi de vise m

din 10 oct 2010 02:57 de ExoticDream

Eu nu ma pot obisnui cu ideea compromisului, ar insemna sa ma alatur turmei doar pentru ca asa este [i]trendy/cool[/i]. Thank you, but no, thank you. Ar insemna, de exemplu, sa faci sex oriunde, oricand si cu oricine, de la 14-15 ani, de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 oct 2010 02:05 de Rolando

franta-romania 2-0,sansele de calificare raman,zic eu :D cu un egal eram tari,la ce rezultate au fost pana acum in grupa ... PS: pana acum am postat cu nickul de Igor Tudor,fiind obligat sa imi fac un cont pentru a mai posta aici,am ales si o ...

Re: Re: Re: Re: de ce inseala barbatii?

din 10 oct 2010 01:51 de ExoticDream

Nici eu nu ma vad scotocindu-i buzunarele, mailul, arhiva de Messenger si mobil, dar nici nu as putea trai cu gandul ca m-ar putea insela, de aceea cred ca solutia este sa deschizi larg ochii de la inceput si sa il cunosti bine-bine pe cel caruia ...

Re

din 10 oct 2010 01:40 de iri15

dupa parerea mea dezbatem asta degeaba, tipa cred ca si-a tras-o de mutl cu ala, cred ca le-a si trecut de o suta ed ani si probabil au si schimbat locurile de munca... sa nu mai vorbim de divort:))) si fie vorba intre noi, daca eram sotia ...

Re: Re: Sex anal

din 10 oct 2010 01:37 de ExoticDream

Nu-i vorba ca ar fi delicat, lumea a discutat si rasdiscutat pe tema asta pe alte topicuri, cautati si voi cu 2-3 pagini in urma si veti vedea! :-`:-`:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 599 din 3731
«   1 ... 596   597   598   599   600   601   602 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare