Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 oct 2010 16:04 de victoria_ok

Nu e interesata de tine. Mai bine las-o...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois

din 8 oct 2010 16:03 de suchi

nici beat si nu as face menaje a trois :)) chiar daca dragostea asta nu tine o vesnicie,dar macar este o relatie de respect,desi vad ca la unii politica e alta,cum am mai spus "Femeia ta,femeia noastra!" si km asa se rezolva acuma,apoi aia ramane ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLE

din 8 oct 2010 13:53 de Leroy

:lol::lol::lol: ma amuzi teribil... Mah, nu te mai ingrijora atata, incepe-ti dreaq odata viata sexuala si nu-ti mai fa probleme, ca nu esti sortit sa mergi in japonia ca gigolo, esti un om normal cu obiceiuri normale si dotari normale... Cine ...

din 8 oct 2010 13:40 de Leroy

Pai depinde de el daca se asteapta sa faci chestia asta la fiecare act sexual, pentru ca tu ii poti explica chiar sa nu se astepte la asta decat ocazional, asa cand te prinde pe tine cheful iar el va intelege... Acum nu stiu cum o sa rezolvi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex/dragoste doua cupluri

din 8 oct 2010 13:35 de 7Senses

valori morale vine de la >moralitate>moral>>>creier> Eu imi iubesc femeia cu inima si cu creierul Tu daca o dai si la altii inseamna ca o iubesti dar doar cu penisul

din 8 oct 2010 13:27 de axmu

deci merg trandafirii chiar a trecut ceva vreme de la ziua ei, asta vroiam sa stiu. chiar nu stiu cu ce i-am gresit una a zis ca va face si alta a facut...mai astept poate se indreapta lucrurile :unsure:

din 8 oct 2010 13:23 de 7Senses

Lasa ca ce e a tau e pus deoparte daca e sa fie o sa fie si daca te suna merg trandafirii si dupa ai toata increderea

din 8 oct 2010 13:02 de axmu

revin cu ceva noutati, s-ar parea ca si voi sunteti curiosi. de vineri nu am mai intrat pe site. saptamana trecuta pe 1 a fost ziua ei cum v-am spus. am sunat-o de dimineata am vorbit putin si a ramas ca ea sa ma sune ca sa putem intalni. spre ...

ce sa fac cu viata asta

din 8 oct 2010 12:46 de Psyche

am vazut pe forum replica "viata e singura pe care ti-o poti fute",exceptand faptul ca mai poti fute si altceva mi se pare foarte rezonabila. am atatea usi deschise,atatea lucruri de facut,atatea chestii care imi plac dar .. nu stiu pe ce usa usa o ...

Re: Re: Sunt virgin

din 8 oct 2010 12:26 de stoicus

Categoric 5. Eu iubesc femeile. Mi se par niste fiinte fara de care un barbat nu poate trai. Fie ea si o pitipoanca. Insa daca e inteligenta, atunci atractia pe care o exercita asupra mea este una enorma. Nu pot sa inteleg cum de unii pot fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practica ok?

din 8 oct 2010 12:13 de Psyche

in situatia lui are mare noroc daca il mai place familia. :lol:

Re: M-am certat cu prietenul meu rau de tot

din 8 oct 2010 12:11 de 7Senses

Parerea mea;)....... Sincer......??!?!?!? :(PROSTIA....si urmarile ei

Re: Re: Re: Re: Sex/dragoste doua cupluri intr-o c

din 8 oct 2010 11:57 de 7Senses

;)Aici te contrazic ....nu ca as tine numaidecat sa ii iau apararea lui Bozgoru dar ... eu nu cred ca a avea valori morale si nu fi deacord ca femeia ta sa faca dragoste si cu altii in afara de tine inseamna a fi ghiolban si a ii rupe capul ...

Re: Sunt virgin

din 8 oct 2010 11:30 de 7Senses

Ceea ce ti-au spus 'colegii' mei de forum sper sa te ajute si sa iti dea un impuls ..... ...dar iti mai spun ceva!: Ceea ce ai spus aici pare a fi si o dovada ca iti este lene .....esti un pic cam delasator nu crezi ??!! Gandestete ca daca tie ...

Re: Re: Re: Sex/dragoste doua cupluri intr-o camer

din 8 oct 2010 10:38 de antheos

da,se poate spune ca m-a marcat,as fi raspuns demult dar mi-a luat mult pana sa-mi dau seama in ce tzara de kkt traim si conceptii au unii... mai scoate si tu capul in lume ca sa-ti dai seama ca nevasta nu este"femeia" ta,proprietatea ta,si sa-i ...

Re: Re: Re: SWING

din 8 oct 2010 10:30 de antheos

nu stiu daca o sa pot sa fiu f clar,dar noi am ajuns la un nivel la care sentimentele nu au legatura cu sexul(ma refer la acest tip de sex),adica ne iubim f.mult,acum pt.noi este doar un mod de a ne condimenta viata sexuala si sunt convins ca nu o sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Menaje a trois

din 8 oct 2010 07:31 de Psyche

stiu,dar daca dumnealui e bisexual nu i-ar fi mers asa de rau:lol:

Re: Re: Re: Pegging - o practica ok?

din 8 oct 2010 07:26 de Psyche

usurel:lol::lol:una e fantezia si faptul ca o faci pentru placerea celuilalt si alta e sa-l droghezi si sa-l sodomizezi

din 8 oct 2010 06:32 de Diana_

Putin. De fapt NU STIU! S-a intamplat prea repede... Mai nasol e ca el asteapta sa se repete experienta si eu nu sunt prea hotarata ce sa fac:sad: adica nu stiu daca e bine sa continui. Mai simt cam prost ca am facut ...

Re: Re: Pegging - o practica ok?

din 8 oct 2010 02:16 de mariuzz

daca partenerul nu doreste pegging si nu gasiti in alta parte puteti apela cu incredere la Van Damme,cu siguranta nu o sa va refuze,mai ales ca are o slabiciune pentru romance ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 602 din 3731
«   1 ... 599   600   601   602   603   604   605 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare