Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Help! din 6 oct 2010 20:27 de Psyche
da,uite. am facut o analiza si cred ca asta e motivul pentru care anticonceptionalele iti garanteaza protectie in cele 7 ani zile de pauza.
insa aici intervine certitudinea in ceea ce priveste regularitatea ciclului menstrual si a menstruatiei.
Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc din 6 oct 2010 20:27 de babys
OMG
Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc? din 6 oct 2010 20:26 de babys
Hahahhaha, tu faci misto acum nu?!?!?
si ne mai intrebi pe noi ce sa faci?
tu n-ai auzit "daca ma iubesti te culci cu mine" ? e o prostie. Sa n-o faci, o sa ramai cu buza umflata.
Nu cred ca vrei sa ai amintire prima data cand ai facut sex totu ...
Merita sa incerc sa-l cuceresc? din 6 oct 2010 20:20 de babys
Deeeci..:rolleyes:
cam acum vreo luna m-am intalnit cu un tip cu care am fost cand aveam vreo 12 sau 11 ani , nu mai stiu. El e cu un an mai mare. Eu am 14 , el 15.
Atunci a fost o joaca, tinut de mana, eventual ne-am pupat pe gura, nu sarut ...
Re: Re: Help! din 6 oct 2010 20:09 de victoria_ok
Exact psyche, multe fete cred ca 3 zile inainte si 3 dupa menstruatie sunt sigure (adica sa nu ramai insarcinata). Dar daca nu ai ciclul regulat sau daca ovulatia nu s-a produs atunci cand ai prevazut-o?
Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani? din 6 oct 2010 20:08 de babys
Doamne, de ce ar fii? mi se pare normal . Daca nu ai gasit pe cineva care sa te iubeasca si sa o iubesti nu are rost sa iti incepi viata sexuala numa ca sa nu mai fii virgin. Stiu ca majoritatea deja la 14 ani se lauda ca nu mai is virgini dar ...
Re: Este ceva normal? din 6 oct 2010 20:07 de Psyche
problema menstruatiei neregulata
nu ai idee ce avalansa hormonala se petrece in corpul tau acum dupa ce ti-ai inceput viata sexuala. daca prezervativul a fost intact,nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta unei sarcini. dereglari ...
Re: Help! din 6 oct 2010 20:01 de Psyche
10 zile :blink: nu,mami. ai liber 3 zile inainte si dupa.
nu stiu ce sa zic,eu te-as sfatui sa iei pilula respectiva oricat de nociva e daca nu esti pregatita pentru o sarcina. sanse sunt. si hai sa zicem,3-4 zile,te-ai incadra..insa daca ciclul ...
Re: DACA FACI SEX TREC COSURILE? din 6 oct 2010 17:17 de Bozgoru
nu e adevarat.. nici macar 0,001%.. asta e o legenda spusa normal de niste incompetenti.. care au ajuns la concluzia asta vazand ca acneea dispare la majoritatea oamenilor la varsta de 17-18-19 ani.. cam in acelasi timp cand isi incep viata sexuala.. ...
Re: Au disparut avatarele si nu merge mesageria! din 6 oct 2010 17:07 de 7Senses
lucky you.....
eu acum apar ca newbie si nu mai aveam nici avatarul si nimic nimic nimic:(:unsure::`:((:((:((:((
Re: SWING din 6 oct 2010 16:53 de antheos
Sunt nou ca si membru pe acest forum.Cred ca s-a spus si s-a scris la greu pe aici despre acest subiect.Eu cu sotia practicam asta demult,nu stiu daca neaparat ii spune swing,adica ne place sex in 3,alaturi de alt tip,am incercat si asa zis-ul swing ...
Re: Re: Ma iubeste sau...? din 6 oct 2010 08:09 de Psyche
doar nu astepti un raspuns negativ:ninja:
Re: Ma iubeste sau...? din 6 oct 2010 07:11 de compot
Te superi daca-ti spun ca din topicurile deschise de tine, deduc ca ai probleme grave?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2010 06:53 de compot
Ca toti romanii, si eu imi doresc ca Romania sa invinga.
Chiar daca vom pierde, sansele noastre la calificare, vor ramane. Hai Romania!!!
Re: Re: Re: Ma iubeste sau...? din 6 oct 2010 04:29 de Bozgoru
nu.. e o idiotenie ce spui.. si nu.. nu sunt eu defect.. stiu o groaza de oameni cu frati si surori si nu! nu vorbesc asa cu ei/ele..:blink:
Evolutia visata ieri, involutia traita azi.... din 6 oct 2010 00:54 de ExoticDream
Sub imperiul schimbarilor ce vor sa vina in gradina noastra quasi imaginara, fara sa vrei te intorci in timp si rasfoiesti cu nostalgie ganduri care ti se impleticeau printre neuroni acum cativa ani, cand viata ta vibra la alte atingeri, se canta pe ...
Re: Re: Ma iubeste sau...? din 6 oct 2010 00:27 de Firentze
Nu stiu daca ai o sora sau un frate, dar daca ai avea sau daca ai vrei sa spui ca nu-i iubesti? Mai ales daca va intelegeti ca niste prieteni si nu va vedeti prea des?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEME PENIS din 6 oct 2010 00:12 de cap_tabla2001
Man,crede-ma,nu te-ai confruntat in mod direct cu o astfel de problema sa sti cum este si cum se simte omul.Asa din afara totul pare simplu si banal,dar sa sti ca pentru noi,toti cei cu probleme asemanatoare ca a lui mystak3 este o adevarata ...
Re: Re: Au disparut avatarele.. din 5 oct 2010 23:40 de ExoticDream
Si eu!!! Ar fi trist sa le fi pierdut definitiv, erau cateva pe care tineam sa le pastrez...
Ar fi fost OK daca ne anunta ce ne asteapta....
Oricum, mesageria nu functioneaza DELOC! Vezi ca iti scrie cineva, dar cand intri sa-l citesti.... ...
Re: Au disparut avatarele.. din 5 oct 2010 22:00 de simosimina
eu m-am trezit fara nici un mesaj in mesagerie...!!!
Pagina 604 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |