Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: DACA FACI SEX TREC COSURILE? din 5 oct 2010 21:40 de Psyche
cunosc activi sexual cu multe cosuri,deci nu stiu ce sa zic:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEME PENIS !!! din 5 oct 2010 21:15 de Leroy
N-ai ma niciun fel de probleme, satisfaci pe oricine numai cu mintea daca te pui, sa nu mai vorbim de organe sexuale, stai linistit, esti tu fraier ca te gandesti atata, mai bine treci la actiune, daca nu experimentezi nu ai de unde sa stii...
Re: DACA FACI SEX TREC COSURILE? din 5 oct 2010 20:42 de Leroy
Doar o vorba din popor ar fi, normal un sambure de adevar tot are pentru ca acneea e datorata unei activitati hormonale, sexul e tot o activitate hormonala, s-ar putea acoperi una pe cealalta si ar putea disparea... Adica mai multe date stiintifice ...
Re: Re: Sa ma despart de el pentru ca e golan? din 5 oct 2010 20:27 de Alexutssa
Au trecut 2 ani .. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere ban din 5 oct 2010 20:00 de Diana_
Mda,sunt alte prioritati acum :bebe,situatia materiala ,relatia cu parintii etc. Dar uneori ma intreb daca nu se va satura sa-l tot refuz si se va duce la alta. Chiar daca stiu ca ma iubeste,sunt constienta ca baietii/barbatii au ...
DACA FACI SEX TREC COSURILE? din 5 oct 2010 19:50 de liudka001
AM AUZIT CA DACA FACI SEX MAI DES ITI TREC COSURILE... E ADEVARAT?
Re: Au disparut avatarele.. din 5 oct 2010 16:00 de ursaru
Da ,e chiar nasol.Trebuie sa se faca ceva cu site-ul,sa nu se mai permita postarea utilizatorilor neinregistrati.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Humoresque din 5 oct 2010 15:43 de Bozgoru
Munca...
Desi am muncit in trecut pentru o perioada scurta de timp..
Eu am o varsta si nu muncesc .. de ce? ca-s prea bogat? – neah… ca nu-mi gasesc de munca desi am mai multa scoala decat 99,9% din romani.. si ca unii dintre ei au locuri ...
Au disparut avatarele si nu merge mesageria! din 5 oct 2010 15:36 de Bozgoru
Eu nu mai vad pozele userilor.. si scrie la toti ca suntem newbie fara nici un raspuns dat... e ceva permanent..? sau...? nu de alta dar e cam nasol ca nu mai vad unde am dat raspuns daca nu-mi vad poza..
Re: spovedanie din 5 oct 2010 12:31 de 7Senses
....o viata in ansamblu nepotrivita anilor tai.....:-` as putea sa adaug multe ....foarte multe ...
Citind in graba si totusi cu destula atentie jurnalul tau as vrea sa adaug doar.... O minte nepotrivita anilor tai .....
Esti dusa cu pluta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat pre din 5 oct 2010 10:58 de 7Senses
:D sunt sanse .. dar doar dupa teoria " Nimic nu e sigur , Totul e relativ:p
Re: Opinii... din 5 oct 2010 01:33 de ExoticDream
Se cheama [i]body language[/i] si este o chestie destul de complexa. Exista oameni care, stapanind tehnica asta, aproape pot sa-ti citeasca gandurile....
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Opinii... din 5 oct 2010 01:32 de Psyche
daca nevorzitatea omului respectiv atinge cote mari,tre sa se priceapa foarte bine in a nu-si exterioriza emotiile ca sa nu-l depistezi. gand glanda suprarenala respectiva secreta in sange adrenalina,in urmatoarea secunda in organism se pune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat pre din 5 oct 2010 00:59 de Psyche
Bozgor/e/ule(articulat,oricum),nu tie ma adresam. am dat un quote la nimereala.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat prezerv din 5 oct 2010 00:57 de Psyche
sunt sanse,dar hai sa nu fim absurzi. nu stiu cine naiba a facut studiul ala cu fete de 13-15 ani care au ramas insarcinate in urma pettingului. mi se pare o mare porcarie. daca e sa o iei teoretic,sunt sanse. dar daca parcurgi drumul logic,vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 4 oct 2010 23:59 de SeXpErT69
Draga mea u in primul rand ne spui cat de " buna " esti u si cum se uita baietii dupa tine. Intelege un lucru 90% din baieti cand vad o fata "calumea" iti poti da seama ce le trece prin cap ... dar daca incerci sa vorbesti cu ei .. o sa vezi ca ...
Re: Opinii... din 4 oct 2010 23:43 de Bozgoru
pai enervant e daca te irita pe tine.. doar asa iti dai seama daca e enervant.. .. iar pe cei care mint.. cica dupa mimici.. frecat de maini.. schimbat privirea brusc.... ticuri dese.. asa am vazut cel putin ca isi dau seama psihologii politisti ...
Re: Frustrati pe forum... din 4 oct 2010 20:08 de simosimina
daca tu spui ca sunt numai frustrati aici..atunci welcome to the club...te numeri printre ei =)))
Re: Sa ma despart de el pentru ca e golan? din 4 oct 2010 20:07 de nicoletaa
iubita nu face aceeasi gresala ca si mine si eu am avut un iubit bogat faimos frumos si tot virgina am fost . partea cu sexul nu ar trebui discutata acum la doar 3 sapt e bine k el sa stie ca tu esti virgina ...propunei sa te astepte pt k nu ...
Re: Opinii... din 4 oct 2010 20:06 de simosimina
oamenii care mint, de obicei se uita in sus atunci cand povestesc (vorbesc)
Iar daca este enervat e mult mai usor, in primul rand ii asculti vocea si vei observa ca are un alt ton..si in plus este nelinistit:)
Pagina 605 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |