Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2010 04:07 de valentine
Asa, si cine tine pe cine cu forta pe forumul asta?:huh:
Cat despre alinutzzza, se reediteaza povestea de la "Seductie" cu tipa care vroia sa combine un tip de la munca, desi era maritata.
Ca si acolo si aici o sa spun ca nu mi se pare normal ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CU din 20 aug 2010 03:22 de ExoticDream
Nu este necesar sa incerci toate cele ca sa dobandesti experienta: de exemplu, nu cred ca vei dori sa vezi prin propria experienta cum te simti cand te arunci de la etaj, pentru unele lucruri te mai bazezi si pe experienta altora, si pe ceea ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2010 03:13 de ExoticDream
Eu sunt doar curioasa, evident ca tu decizi ce faci cu viata ta. Multi bateti saua pe vorba aia "Fac ce vreau!", DAR..... ea are o continuare, si anume "..... daca asta nu induce suferinta celor din jur". Daca tu iti alegi partenerii dintre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2010 02:29 de ExoticDream
Eu recunosc ca nu ma intereseaza situatia materiala a unui potential partener, chiar imi doresc sa fim la acelasi nivel si in privinta asta pentru ca, indiferent cat de ravissant ar fi sa-mi puna lumea la picioare din punct de vedere material, ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare din 19 aug 2010 23:48 de LethaL4You
Te rog frumos sa nu ma iei de sus. Neuronul meu nu este derutat! Este doar obosit :) (Joking)
Deci... Stiam de mult ca, atunci cand fata este prima oara penetrata, atunci curge sange (doar daca se rupe himenul).
Daca nu curge sange, inseamna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Visul mortii din 19 aug 2010 22:38 de baby
Lupu moralist:`
Tu chiar nu vezi ca mai multi ti-au tot zis sa iti vezi uneori de lungu nasului? E parerea fiecaruia si nu pricep ce te freaca pe tine grija daca sunt eu slaba,proasta,nebuna sau altfel....
Cel putin in privinta mea te rog ...
Re: Re: Re: Intrebare din 19 aug 2010 21:13 de McLove
Mai bine ramai virgin... mai citeste despre "inceprea vietii sexuale" si apoi cauta-ne.
Foloseste-ti neuronul derutat... cum sa dai "ca disperatu" daca aia e virgina?
Re: Efectele rele ale masturbarii? din 19 aug 2010 20:59 de Alex19
Frate nu vreau sa te sperii dar am o vesti proaste in legatura cu masturbarea.Am 19 ani si am facut acest lucru inca de la 13.In timp mi s`a format in varicocel la testicolul stang mai mult medicii chirurgi mi-au spus ca am suferit o lovitura ...
Re: Re: Intrebare din 19 aug 2010 19:05 de LethaL4You
Si daca nu se rupe himenul chiar atunci cand ii intra prima oara, si se rupe dupa ceva timp, in timp ce ii dai ca disperatu'?:)
Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 19 aug 2010 18:49 de gabi4play
Foarte simplu :)).Faza e ca , cateodata cand o fata il place pe un baiat, din prima asa,se asteapta la unele calitati cam greu de atins,asa ca majoritatea,incep sa nu le mai placa de tine.Dar cand vede ca tu le placi , isi revin :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa se indrago din 19 aug 2010 18:46 de gabi4play
De acord.Daca e o fata sincera si obisnuita,tot ce poti sa faci ca sa te placa , este doar sai arati , ca esti cu capu pe pamant,si poate sa se bazeze pe tine,ca pe relatie,si ca ajutor personal.
Si ca tine ma intrebam de ce , unii baieti care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Visul mortii din 19 aug 2010 18:44 de McLove
Cum era aia? "Ai grija ce-ti doresti..."
Toate au un sfarsit... ce sfarsit, nu decidem noi.
Asta e viata, noi o traim, noi platim... daca e sa stam cu "pamparsu'" la 60 de ani, stam, ce sa facem?
Tu esti singura care iti plangi de mila... ...
Re: Re: Re: Re: ......... din 19 aug 2010 18:08 de McLove
Nici nu o sa traiesti vreodata "la oras". Invata sa vorbesti, invata sa deschizi gura (sa tastezi) cand trebuie... pana atunci, esti doar un copil analfabet crescut in porumbi.
Ca exemplu, "semnatura" ta... daca ai idee ce e aia.
Re: Re: Visul mortii din 19 aug 2010 17:54 de baby
Poate ca ar fi perfect daca as muri intr-un moment de cumpana al vietii , cand as fi dezamagita.
O moarte scurta ,fara durere.
Sa va zic si de ce:ermm: pentru ca daca as pati ceva acum cand simt ca am atatea de facut:ermm:si mai ales daca ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 19 aug 2010 16:34 de dorinda
Oricate traume fizice si psihice ai avea, intr-o zi tot trec. Dar in situatia pe care o descrii tu, prietena ta este ( sa-mi fie cu iertare ) de-a dreptul proasta. Asta daca nu cumva are pe altcineva si tu nu ti-ai dat seama pana ...
Re: Plombele...Un cosmar? din 19 aug 2010 16:03 de Catalin
da am fost si eu la medic stomatolog aveam carii la 3 masele m-am dus sa mi le faca minentels am vrut plombe albe si mia facut acolo cu prostia aia la masea si mia pus plomba dupa 2 saptamani am avzuit dureri de nu am pitut sa dorm trebuia sa stau cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 15:28 de alinutzaa
De ce nu as recunoaste daca asta e adevarul!?...Mda...stiu ca multe nu recunosc ca le plac barbatii cu masini, spun ca ele vor sa se ridice singure, ca nu au nevoie de nici un ajutor... dar sa fii prea proasta sa nu profiti cand un barbat vrea sa ...
Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 19 aug 2010 14:47 de esti un idio
Re: Chiar o raritate? din 19 aug 2010 14:44 de rita
:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA din 19 aug 2010 13:08 de DaNNY_DiViNO
Sa stii ca da. :ok:
Dar cum sa te maturizezi, cum sa evoluezi spre a avea o familie a ta daca tu ca om nu vrei sa faci nimic, nu stii sa faci nimic, nu vrei sa incerci nimic.. Ca totusi si daca ai o femeie frumoasa langa tine care te iubeste, ...
Pagina 696 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |