Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 02:32 de Machiavelli
Pai ce treaba are viitorul tarii cu numarul partidelor de sex?
Crezi ca aia care se fute in draci si de n ori sunt mai putini destepti?(intreaba-l pe Danny):,
Acum ce sa facem,sa ne pocaim?
Fetele au primit de la D-zeu ca s-o dea si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 02:20 de ExoticDream
Scuze, imi imaginam 2-3, hai 4, dar in nici un caz 7-9.... dupa parerea mea, este ENORM! Asta inseamna ca i-ai schimbat la nici 2 luni, cred ca nici Danny nu se poate lauda cu o asemenea medie!
Nu te mai intreb daca ai iubit pe vreunul, in mod ...
Re: Re: Fenomene Stranii, Activitati Paranormale ! din 19 aug 2010 02:10 de HoriaHoria
shi mie s-au intamplat lucrui de genu da...daca vrei vi le zic maine ca akm e seara si vreau sa mai dorm:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMT din 19 aug 2010 02:07 de ExoticDream
Probabil te referi la mine. No problem, insa, asa cum a zis si McLove, ar fi bine sa ne respectam unii pe altii. Eu nu te-am jignit, mi-am exprimat doar uimirea ca la cei nici 17 ani ai tai posezi deja o gramada de experienta sexuala. Este o ...
Re: Re: Luna plina => transpiratie => agitatie..et din 19 aug 2010 02:00 de HoriaHoria
Vezi cai varcolac:wacko:.....Diseara o sa te pape...fugi cat mai poti...daca scapi,ai grij,cand o sa fie eclipsa de luna o sa se intransforme in alien si o sa te cloneze :alien::alien: ca sa te imparta cu prietenii lui varcolaci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu`i corect! Fetele su din 19 aug 2010 01:47 de DaNNY_DiViNO
ok, nu am citit tot ca nu imi arde, referitor la subiect.. daca zic ca sunt curva se supara careva ? :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMT din 19 aug 2010 01:35 de McLove
Ai grija pe cine jignesti... ti-am mai zis o data ca vorbesti cand nu trebuie.
Si... daca te vezi aparata de Dani, crezi ca ai dreptul sa jignesti pe altii superiori tie? (in multe lucruri) Il vezi pe el ca ii face pe ceilalti incuiati la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .............. din 19 aug 2010 01:31 de DaNNY_DiViNO
Imi pare rau pentru cei cu experiente si situatii nasoale acasa dar ii dau dreptate lui Arayas. O relatie nu merge bine, oricum ar fi ea, daca nu merge totul bine si in pat.. Nu merge si punct. Te simti naspa, frustrat, limitat, te simti ca ai ...
Re: Re: Intrebare din 19 aug 2010 01:26 de McLove
Oare?
Mai gandeste-te, si maine imi spui cum sta situatia...
Daca te dai la deget, curge sange doar pe moment, sau trebuie tu sa intervii?
Re: Re: Re: Re: Re: Prea slab din 19 aug 2010 01:21 de gabi4play
Bravo tie , normalule.Mie mi se zice k la 16 ani , cu 1.78metrii nui normal sa am sub 60 :|.Totusi nu prea par slab,am oasele micute,si nu prea se pune carnea pe mine,dar din fericire,macar nu se lasa pielea pe oase
Si apropo , chiar daca faci ...
Re: Prima data.... si dimensiunea.... din 19 aug 2010 01:19 de gabi4play
Ai grija mah!!!!! Sa no omori doamne fereste cu cutia de bere , lasa problema cu perzevativu:.
Re: Re: C e mai important lungimea sau grosimea pe din 19 aug 2010 01:07 de ana maria
vai copilu!cred cu stoicism ca ai 15 ani........pentru ca nu inspiri prea multa experienta in deale sexului.Asta pentru ca un penis lung ajunge la capatul vaginului e corect,dar la capat gasesti un uter si 2 ovare,care astea nu produc prea multa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al parte din 19 aug 2010 00:09 de sgc
mie, cel putin, , mi-ai smuls prima parere buna cu acest raspuns. ma rog, este posibil, sa-mi spui si mie, ca poti dormi linistita si fara de parerea mea, dar orisicat, este primul raspuns in care apreciez ca ai distinctie si originalitate
Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale si menstruati din 19 aug 2010 00:05 de SORIN28
"cam 5zile" este normal.
Tu realizezi ce inseamna o sangerare de 7zile?:blink:
Si bunica cand m-a vazut a spus ca e virgina:ok:
Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 19 aug 2010 00:05 de sf_c11
Livia .. ce pot sa spun .. eu m-am descris pe mine. nici noi nu suntem casatoriti. si da locuim impreuna ..
Nu trebuie sa te simti complexata. Sa nu cazi in extrema asta.. fii asa cum erai tu ..normala...
fa-l si pe el normal ..daca poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ................ n din 18 aug 2010 23:55 de sf_c11
Arayas desi esti acid in exprimare nu pot sa nu-ti dau dreptate...
nu pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ................ nu vr din 18 aug 2010 23:52 de sf_c11
Ada iti multumesc pentru cuvintele frumoase si urarile sincere.. cred ca si mie imi pare rau ca viitoarea mea sotie nu e ca tine ..
M-am documentat un pic despre ce ai zis tu, chiar am gasit un fel de cabinet care iti determina compatibilitatea ...
Re: Re: Buna ziua din 18 aug 2010 23:42 de Florin1802
dar daca e sa fii fost pre-ejaculare este vreun pericol pentru ea ? ( ma refer daca poate ramane insarcinata )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re x 100 din 18 aug 2010 23:34 de DaNNY_DiViNO
ce ? :lol::lol: cum adica sunt micut pe acest forum ?
auzi cica in afara forumului situatia se schimba... cum ar fi ? :,
:lol:
nu mai poate avea omu o discutie sau o parere :lol:
cocosel, in primul rand sunt si mai mare ca tine si sunt pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data.... si dimensiu din 18 aug 2010 23:29 de myhay
nu conteaza marimea....mic dar jucaus...
Pagina 698 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |