Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 18 aug 2010 13:58 de SORIN28

Prostane...citeste mai bine. Cauta pe marele gugal sa vezi ca exista creme care au in compozitie sperma. Daca nu stii, nu mai rade ca prostu ca te dai de gol.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru Dr. Sexpert

din 18 aug 2010 13:34 de SORIN28

Iti dau dreptate...optiunea merge exact invers.:ok:

Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 18 aug 2010 02:53 de Machiavelli

Sa intelegem ca ai fost combinata o juma de ora?:, Bravo,la mai mare.:ok: Bine ca nu ti-a dat si vreo palma facand pe sotul gelos :lol:

Re: M-a parasit, dar nu stiu daca m-a dezvirginat.

din 18 aug 2010 02:41 de Machiavelli

Nu mai esti ....simplu...acum tre sa cuceresti baieti fara atu-ul virginitatii... Cat despre exeret sau excrement cum se numeste nu da ascultare la toti.Viata te fute pe unde te prinde si tu tocmai ai patit-o.Nu-i nimic,maine e o alta zi :ok:

Re: Re: Re: Farmece si vraji

din 18 aug 2010 02:40 de Diana

Dar daca nu credeti in vraji,in biserica credeti?In Dumnezeu credeti? Oare ati ascultat vrodata o slujba de inmormantare? Preotul de nebun zice acele rugaciuni de dezlegarea vrajilor si legaturilor?Oare biserica si preotii sunt si ei ,,desteti,, ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al parte

din 18 aug 2010 02:28 de valentine

Gresit! N-ai nimerit niciodata mai mult de o cifra corecta in unul din raspunsuri. Nu vrea Exotica sa ne ardem neuronii, ca daca ai luat toate cifrele pe care le-ai dat in toate raspunsurile tale si le-ai combina in toate modurile posibile, ai ...

Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTE

din 18 aug 2010 01:23 de ExoticDream

You really have experience, don't you? Astea sunt chestii pentru avansati! La 18 ani ati dat gata toata Kama Sutra si apoi....?!? Swing? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbat

din 18 aug 2010 01:18 de ExoticDream

Stiu ca "in ziua de azi multe fete se descurca excelent la capitolul asta", dar cum nu cunosc nici una de varsta ta care sa fie as in materie de sex oral si mi se pare si mie ca ai o varsta frageda (17 ani neimplinti), ti-as pune o intrebare ...

Re: Re: cum sa il uiti dupa ce te-a parasit

din 18 aug 2010 00:23 de sgc

mai, salut. asemeni tie si celei ce-a deschis subiectul, am si eu o problema oarecum similara. spre deosebire de voi, care, totusi , spuneti ca ati simtit atentia persoanei de care va despartiti etc. eu, nu ma pot lauda cu acest lucru. adica mai ...

din 18 aug 2010 00:17 de exeret

Ma fascineaza alinutzaa O:) @ANDREEA de preludiu ati auzit ? Din ce zici tu acolo voi treceti direct la sex

Re: M-a parasit, dar nu stiu daca m-a dezvirginat.

din 18 aug 2010 00:14 de exeret

Mie imi suna nostim ... a incercat de 3 ori, deci l`ai lasat, ai vrut sa`ti incepi viata sexuala cu el si acum ca te`a lasat te vezi sfanta ? :`

din 17 aug 2010 23:06 de DaNNY_DiViNO

da, ok, asta intr-o seara.... si a2a ? O:)

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 17 aug 2010 23:05 de ade

re re re ai dreptate :zorro:deoarece daca vrei sa ai o viata sanatoasa trebuie sa mananci sanatos si sa faci sport:D pentru a te simti bn toata viataO:):rolleyes:

Re: Cum sa il uiti dupa ce te-a parasit?

din 17 aug 2010 22:32 de anonima

Probabil e derutat..nu stie ce simte din cauza sentimentelor..incearca sa vorbesti cu el..sa lamuriti situatia..dar daca nu lasa`l..vei gasi altul cu siguranta:ok: de ce sa nu il uiti ? Ati facut ceva..:love: prostioare ? :rolleyes::-`..daca ...

Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTENERU

din 17 aug 2010 22:26 de alinutzaa

Ingrediente secrete: frisca, miere si cuburi de gheata! Ai sa vezi, ca in mai putin de jumatate de ora il dai peste cap total( daca stii ce sa faci cu ele:p).

AVERTISMENT

din 17 aug 2010 21:33 de ExoticDream

Ce-i mult strica si plictiseste. Ca sa-ti explic pe limba ta cea... "dulce": ne-ai "amarat" destul cu obsesia ta legata de anumite scurgeri cu care nu stii ce sa faci, ai impanzit multe topicuri cu aberatia asta, nu este nici macar amuzanta, in ...

Re: Re: Re: Sufar de anxietate/anexita

din 17 aug 2010 21:16 de ExoticDream

Nici eu nu am priceput la care dintre cele doua afectiuni se refera intrucat initial cuvantul folosit a fost unul.... combinat si derutant, mai precis [b]anexitate[/b], acesta este motivul pentru care l-am inlocuit cu ambele variante, poate dream ...

Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 17 aug 2010 21:04 de McLove

Aveti 12 ani? Daca da, atunci te intelegem...

Re: Re: Re: Prea slab

din 17 aug 2010 20:31 de compot

Nu compara ceea ce faci tu acasa cu ce poti face la sala. Oricum, nu e recomandat la varsta ta sa faci sala. Uite, aseara am fumat niste hasis si m-a luat o foame si-am mancat atat de mult incat nu-mi aduc aminte sa fi mancat vreodata asa mult. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MA PARASIT SI VREAU SA

din 17 aug 2010 20:25 de liudka001

Stiu ca ai fantezie bogata da nu era cazul sa o demonstrezi!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 700 din 3731
«   1 ... 697   698   699   700   701   702   703 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare