Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 21:38 de SORIN28
Daca e un tip "open mind" in nici un caz nu te va desconsidera pentru faptul cai ai facut ceva cu el. Sunt constient ca sunt retardatii care considera ca daca o fata/femeie face oral sau anal...e curva frate.
Un [b]barbat[/b] nu va spune niciodata ...
Re: Penis mic din 16 aug 2010 21:28 de atanasoaei
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bianca si Bote :)) din 16 aug 2010 20:44 de SORIN28
Din punctul tau de vedere, dupa mine este o curva penala, una care nu poate sa atraga un barbat decat prin corp(care deja e stricat) ca de inteligenta sau desteptaciune nu poate fi vorba. Si ce-a "atras" langa ea? Un bulangiu(scuze, creator de ...
Re: Re: Re: Top 5 love songs din 16 aug 2010 20:37 de SORIN28
Daca astea-s "love songs" io o tai si-o dau la rate.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aparitia spermei din 16 aug 2010 19:13 de XjKlM
dai chiar daca te doare asa e la inceput :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 19:02 de Diana
Mersi pt sfaturi dar nu le pot aplica.Pur si simplu nu sun open-mind in privinta asta. Ceea ce nu inseamna ca aveti dreptul sa dati verdicte gen "te va parasi/ insela", nici sa ma criticati /jigniti!!!!!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:56 de ThT
Te jignim atat ca esti batuta in cap.Nu mai posta daca nu esti in stare sa asculti sfaturile nici macar celor care au dublu ani cat tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:37 de Diana
Draga, am inteles gresit.se mai intampla. oricum asta nu va face pe voi ceilalti mai inteligenti prin faptul ca ati vb cum ati vb. e si vina mea ca am insistat aiurea si nu era cazul. eram(si sunt in continuare) foarte stresata din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:25 de alinutzaa
OK....EU CRED CA A INTELES TOATA LUMEA AFIRMATIILE CARE LE FACI.NOI AM VRUT SA TE MAI "DEZGHETAM"( SA ZICEM ASA) PUTIN, LA MINTE, DAR DACA NU VREI SI AI PRINCIPIILE TALE, ATUNCI LASO ASA! NU MAI DA SI TU APA LA MOARA!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:24 de McLove
Scuze ca iti zic, dar esti proasta de bubui. In viata mea nu am vazut asa ceva...
Eu iti spun sa nu mai postezi asta cu "nu vreau", ca am inteles, dar... mai bine discutam cu un perete despre teoria relativitatii.
Imi pare rau pentru tine... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:21 de Diana
Am obosit sa explic mereu motivul. Nu am unul anume pur si simplu NU VREAU! De ce trebuie toti sa reactioneze atat de exagerat pt asta? Asta nu inteleg! E alegerea mea si orice se va intampla nu voi renunta la ea,indiferent de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:08 de McLove
Am inteles asta... tot forumul a inteles asta, presedintele a inteles asta, Obama a inteles asta.
Ok, si? Care e motivul sa postezi asta? Nu vrei, nu faci, si gata!
De ce ne spui noua ca nu vrei? Ai vreo problema? Ai fost operata la gura si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 18:05 de Diana
Nu am nevoie de argumente. Pur si simplu NU VREAU si PUNCT! Imi este scarba de actul in sine,mi se pare injositor si murdar. Mi se face sila doar cand imi imaginez o scena de genul. La fel si cand vad filmulete xxx. Ce alte argumente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 17:52 de McLove
Da?
Ciudat... tu ai demonstrat contrariul. Ai demonstrat doar ca ai gura mare, pe care o folosesti doar ca sa mai consumi din oxigen, ca si asa ducem lipsa. Daca erai inteligenta, cum spui pe aici, veneai cu un subiect anume, cu anumite dovezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 17:47 de Diana
Vai! Cate amabilitati pe aici la adresa mea! Da,ma consider o fata destul de inteligenta,scuza-mi modestia. Faptul ca nu sunt open-mind e alt aspect ,ce tine de alegerile mele personale si de felul in care vreau sa-mi traiesc viata. As ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 17:47 de Diana
Vai! Cate amabilitati pe aici la adresa mea! Da,ma consider o fata destul de inteligenta,scuza-mi modestia. Faptul ca nu sunt open-mind e alt aspect ,ce tine de alegerile mele personale si de felul in care vreau sa-mi traiesc viata. As ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 17:17 de Incepator
Bunul meu amic McLove, domnisoara sufera, nu insista, ar trebui sa te cobori la nivelul ei sa o intelegi...si daca ai cobori, te-ai murdari.
Unde am ajuns !? din 16 aug 2010 16:10 de Trezirea
Deci... din curiozitate m-am uitat peste toate raspunsurile pana la pag.5 , si am ramas stupefiat.Nu-mi vine sa cred unde am ajuns!Cum sa ne fie rusine sa avem 15 ani si sa fim virgini :o ? Fratilor, treziti-va putin la realitate, uitati-va ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 15:34 de McLove
Eu nu inteleg de ce postezi, daca ramai pe ideea aia a ta. Ca sa umplem forum, si sa parem mai interesanti?
Ce vrei? Sa faci oral cuiva de pe forum? Sa iti arati inteligenta pe forum?
Re: Re: Re: Prea slab din 16 aug 2010 15:33 de ThT
La ce varsta ai,daca nu ai pe cineva care sa te indrume chiar si acasa cum se face corect..cand vei fii mai mare vei avea mari probleme.:ok:
Pagina 702 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |