Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: cum sa ma dezvirginez fara ca fata din 16 aug 2010 13:01 de McLove
Depinde...
Re: Re: Re: Ce parere aveti de fetele care se imbr din 16 aug 2010 12:52 de McLove
Daca se imbraca cu o bucata de material, nu mai are rost sa o cunosti... Incercati sa nu va mai folositi de proverbul ala, in ziua de azi, daca incerci sa cunosti o persoana, uiti de unde ai plecat.
Si da, daca vad pe una in sutien si o fusta, o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 12:48 de McLove
Oare? :ermm:
Re: Rasul in zona pubiana din 16 aug 2010 12:00 de DaNNY_DiViNO
mah eu normal rad la glume :lol::lol:
Re: Re: Cat mintiti pe forum? din 16 aug 2010 11:54 de DaNNY_DiViNO
eh pai si daca nu minti, tot te ia lumea la misto "Hai ma...nici macar asa un pic?" :,
Re: Re: Re: este posibila sarcina? din 16 aug 2010 11:47 de simosimina
testul de sarcina se face cam la 10 zile de la contactul neprotejat.
Eu una nu inteleg de ce le lasati pe ultima "suta de metri"...frate...daca lasi asa e mai grav! Macar stii despre ce este vorba si actionezi sau nu!
Punct
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 11:43 de simosimina
mare adevar graiesti!!!:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 11:38 de alinutzaa
Eu am impresia ca ea crede ca tot ce zboara se mananca... dar... hai sa o lasam asa!:p
Re: Re: Re: semne de intrebare din 16 aug 2010 11:13 de alinutzaa
Daca au trecut 2 saptamani de la contctul sexual, eu zic sa iti faci un test de sarcina ACUM... Unele teste, pot fi efectuate si dupa 1 zi de intarziere( ex: Sure Check):ok:
Re: Re: semne de intrebare din 16 aug 2010 11:07 de cristina
ok,o sa mai astept cateva zile si daca tot nu se intampla minunea o sa-mi cumpar test de sarcina.
Re: Re: Re: Re: Incep sa cred ca am probleme! din 16 aug 2010 11:04 de alinutzaa
Nu fi dur , danny!:p... Fata trebuie sa socializeze mai mult! Fa un exercitiu: Trezeste-te intr-o dimineata si imagineaza-ti ca aceea e ziua ta speciala.Rasfata-te cu un mic dejun copios, uitate la tv ceva timp sau stai pe net[documenteaza-te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii p din 16 aug 2010 10:55 de alinutzaa
Nu ma laud Compot...! Mai sus m-ai intrebat daca zgarii, iar eu ti-am dat raspunsul... Nu cred ca e ceva de lauda tinand cont ca in ziua de azi multe fete se descurca excelent la capitloul asta :blink:... Si stiu ce ai insinuat cu intrebarea" tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 10:18 de DaNNY_DiViNO
keep dreaming.. in ce dreacu lume traiti ? beleste ochii si o sa vezi de ce inseala lumea.. mie de ce nu imi trebuie sa insel ? ca sunt prea multe sentimente la mijloc nu ? si daca sunt, cum au fost construite ? iesind la terasa si tinandu-ne de ...
Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 16 aug 2010 10:14 de DaNNY_DiViNO
cel mai cretin raspuns de pana acuma :ok:
anyway, subiectul ar trebui inchis.. poate s-a sinucis deja
Re: Re: Re: Incep sa cred ca am probleme! din 16 aug 2010 10:12 de DaNNY_DiViNO
Evident ca te plangi si nu vrei sa faci nimic orice ti-am zice.. Daca iti zicem sa vorbesti cu prietenii, nu ca nu ai chef sa le raspunzi cand te suna (cand le pasa de tine tu ii ignori), daca iti zicem sa iesi in oras, sa te distrezi, sa cunosti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 06:30 de Diana
Prefer sa nu ma gandesc la faptul ca ar putea sa ma insele. Sunt constienta ca poate face asta,dar vreau sa fiu optimista. Oricum daca ar vrea sa ma insele ar face-o indiferent daca primeste sau nu sex oral. Nu cred ca asta e motivul nr. 1 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 aug 2010 05:04 de compot
:D
Nuuu, pun pariu ca ea nu-i asa si ca acesta nu-i un criteriu de baza in a-si alege partenerul!
Ce zici?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefe din 16 aug 2010 04:42 de compot
Bravo, esti o artista!
Mie mi se pare aiurea ca o fata de 17 ani sa se "laude" c-a fost laudata ca e artista in a face sex oral. Tie, nu ti se pare la fel?
Tu ce-ai vrea sa devii cand vei ajunge mare, ca inca esti o copila?!
N-am spus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefe din 16 aug 2010 04:26 de compot
Tre' sa stii sa educi, sa fii un bun mentor:D. Vina niciodata nu apartine ei, mai ales daca e la prima-ncercare. Tu, care ti-a fost facuta "mecla"(ca sa citez pe cineva de-aici:D), tre' sa-i explici fetii ce-are de facut! Sa ai parte de multe ...
Re: Gura urat mirositoare ! din 16 aug 2010 01:18 de Re
POTI AVEA O RINITA ALERGIGA,HISTAMINICA SAU SEZONIERA, IAR ACEASTA SE MANIFESTA PRIN INGHITIT IN PERMANENTA A UNUI LICHID CE PROVINE DIN INFLAMAREA MUCOASEI NAZALE(MUCOASA, NU MUCI!!!),CARE DUCE LA ACEST MIROS NEPLACUT.e valabil si pentru ...
Pagina 703 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |