Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali

din 9 aug 2010 01:20 de ExoticDream

Ca bine zici! Initial am vrut sa spun, dar vad ca unii nu au postat adevarul pe-aici.... Ma mai gandesc. Deocamdata atat: 1. a 2. b 3. c b < < c. Nu-ti face griji, nu mai este nici un risc, cavalerii de poveste au ramas in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul d

din 9 aug 2010 01:08 de ExoticDream

Nimic de acest gen nu-mi mai provoaca nopti albe, am invatat ca exista aspecte mult mai terifiante decat adulterul, care te pot face sa-ti pierzi complet increderea in tot ceea ce se ascunde in gradina cuvantului "cuplu". Am trecut de ceva timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 aug 2010 01:06 de Bozgoru

dinamo e o rusine.. si nu zic pt. ca sunt stelist.. chiar e o rusine.. mereu ne-a facut tara de kkt.... sicer i-as recunoaset merotele.. daca ar fi jucat vreodata footbal in viata ei.... draqu si in campionatul nostru toate meciurile le castiga sau ...

Re: Nu am orgasm cand ejaculez

din 9 aug 2010 01:03 de Bozgoru

pararea mea e ca minti.. sau ca minti.... si tu de unde stii ca ejaculezi daca nu simti nimik?( se trezeste prietena ta umpluta in pi.zda... prezervativul e brusc plin... faiantza este uda brusc?. e ceva putred in Danemarca....

Re: Bancurile si glumele din ziua de azi.

din 9 aug 2010 01:00 de Bozgoru

da e normal

Re: Re: Re: Re: Re: sex intre virgini

din 9 aug 2010 01:00 de names

legat de abtinere :) In cazul ei nu a fost dorinta de cineva care sa fie experimentat... si in plus credem amandoi ca e mai "fun" sa descoperim noi doi tainele. Cu siguranta ca nu o sa pedalez. Pentru mine nu e important sa ma rezolv pe mine ...

din 9 aug 2010 00:58 de Diana

Iubirea fata de cineva ti-o poti demonstra si fara sa faci sex oral! Si nu mi-e scarba de iubitul meu,ci de sexul oral in sine,e ceva f injositor si nu as face cu NIMENI asa ceva! De ce ar trebui sa fac ceva ce detest? Doar pt ...

din 9 aug 2010 00:29 de ExoticDream

Cum sa nu, stai asa: Bucuresti - Madrid cu Wizzair/EasyJet/BlueAir Madrid - Ibiza cu EasyJet/Vueling sau, daca iti permiti... Iberia/Spanair... Vrei si cazare? Cluburi/baruri, pesteri sau apus de soare si muzica house (ATB!) la Cafe ...

Nu am orgasm cand ejaculez

din 9 aug 2010 00:17 de pasky

Am o problema pe care o consider destul de grava si sper ca va putea cineva sa ma ajute. Am o viata sexuala foarte activa cu prietena mea si nu am avut niciodata probleme cu penisul sau cu ejacularea, pana ieri. Prietena mea era plecata pentru cateva ...

din 9 aug 2010 00:02 de Dedeluzza

Aici nu te judeca nimeni,iti dam doar sfaturi atata tot ;)Dk te deranjeaza parerea celorlalti despre acest subiect "degradant" vezi Doamne de ce ai mai intrat pe site?Cum spunea cineva mai sus cand iubesti pe cineva ii iubessti fiecare buktik a ...

Re: Re: Toti ma critica

din 8 aug 2010 23:53 de Arayas

Stai linistita, astea sunt glume de doi bani. Baietii iti fac propuneri pentru ca au aflat ca nu mai esti virgina, deci esti disponibila pentru o relatie inclusiv sexuala. Priveste si partea buna a lucrurilor: ti se fac oferte, deci ai de unde sa ...

Penis mic

din 8 aug 2010 23:13 de CoolPyr0

Cum sa ii spun la o fata daca vreau sa fac sex cu ea .. ? Cum sa o "vrajesc" sau sa ii spun ceva sa ma inteleaga si pe mine ... ? Mi-e foarte rusine :( Fara misto-uri va rog :(

?

din 8 aug 2010 22:56 de Arayas

Da, cunoastem tipul asta de santaj sentimental. Te-a acceptat cum erai ATUNCI. Nu pricepi ca a crezut ca va ajunge sa aibe o relatie normala. "Daca ma iubeste atat de mult pe cat spune". Dar tu? Care-i treaba ta? Tu ce faci ca sa mearga relatia ...

Re: Re: Re: Re: am facut-o

din 8 aug 2010 22:19 de Ponk

bravo tie...sa cu te vezi la 14-15 ani la ginecolog :)) =)) de mana cu mama :love: sa vada daca mai esti virgina

din 8 aug 2010 21:55 de Diana

ah,si inca ceva: daca el e capabil sa renunte la relatia noastra din acest motiv,e clar ca m-am inşelat in privinta lui si am pierdut aiurea 3ani langa el. Desi ar fi f dureros,e preferabil sa aflu acum,decat peste alti cativa ani! Pt ca eu am luat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ................ nu vr

din 8 aug 2010 21:31 de Arayas

Nu conteaza sexul intr-o relatie! Conteaza ca ne iubim platonic, ca sunt pasarele care canta si stelele stralucesc si....:lol::lol::lol: Mda, din pacate si cand vine vorba de sex reactionam diferit. Barbatul, daca simte ca nu "corespunde" se ...

Bubite tari la atingere pe scrot help

din 8 aug 2010 21:21 de Omfg

ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. niste bubite albe doar pe scrot asemanatoare unor cosuri si tari la atingere(nu se pot sparge)era una anu trecut acum 3 . nu ma irita nu provoaca mancarime doar estetic. de ce postez aici , pt ca vreau sa ...

din 8 aug 2010 21:20 de Diana

Da, inca un pui de femeie! Daca ea e de vina, inseamna ca a facut el ceva! Vax! Ti-a cerut-o abia acum pentru ca te-a citit ca esti crescuta in munti. TE-A RESPECTAT asa cum esti si ce primeste pentru asta? "cred ca ma inseala". In plus ...

din 8 aug 2010 21:18 de Arayas

Nu-mi amintesc sa fi spus ca-l legi cu leucoplast de scaun si-l uiti acolo. Nu stiu cati aveti copii din astia care scuipati in gura si faceti sfatul batranilor. Inca din clasa a V-a e nevoit sa caute si sa se informeze fie ca e vorba de ...

din 8 aug 2010 21:00 de Arayas

Da, inca un pui de femeie! Daca ea e de vina, inseamna ca a facut el ceva! Vax! Ti-a cerut-o abia acum pentru ca te-a citit ca esti crescuta in munti. TE-A RESPECTAT asa cum esti si ce primeste pentru asta? "cred ca ma inseala". In plus ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 720 din 3731
«   1 ... 717   718   719   720   721   722   723 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare