Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali din 9 aug 2010 01:20 de ExoticDream
Ca bine zici!
Initial am vrut sa spun, dar vad ca unii nu au postat adevarul pe-aici.... Ma mai gandesc. Deocamdata atat:
1. a
2. b
3. c
b < < c.
Nu-ti face griji, nu mai este nici un risc, cavalerii de poveste au ramas in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul d din 9 aug 2010 01:08 de ExoticDream
Nimic de acest gen nu-mi mai provoaca nopti albe, am invatat ca exista aspecte mult mai terifiante decat adulterul, care te pot face sa-ti pierzi complet increderea in tot ceea ce se ascunde in gradina cuvantului "cuplu". Am trecut de ceva timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 aug 2010 01:06 de Bozgoru
dinamo e o rusine.. si nu zic pt. ca sunt stelist.. chiar e o rusine.. mereu ne-a facut tara de kkt.... sicer i-as recunoaset merotele.. daca ar fi jucat vreodata footbal in viata ei.... draqu si in campionatul nostru toate meciurile le castiga sau ...
Re: Nu am orgasm cand ejaculez din 9 aug 2010 01:03 de Bozgoru
pararea mea e ca minti.. sau ca minti.... si tu de unde stii ca ejaculezi daca nu simti nimik?( se trezeste prietena ta umpluta in pi.zda... prezervativul e brusc plin... faiantza este uda brusc?. e ceva putred in Danemarca....
Re: Bancurile si glumele din ziua de azi. din 9 aug 2010 01:00 de Bozgoru
da e normal
Re: Re: Re: Re: Re: sex intre virgini din 9 aug 2010 01:00 de names
legat de abtinere :) In cazul ei nu a fost dorinta de cineva care sa fie experimentat... si in plus credem amandoi ca e mai "fun" sa descoperim noi doi tainele.
Cu siguranta ca nu o sa pedalez. Pentru mine nu e important sa ma rezolv pe mine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 aug 2010 00:58 de Diana
Iubirea fata de cineva ti-o poti demonstra si fara sa faci sex oral! Si nu mi-e scarba de iubitul meu,ci de sexul oral in sine,e ceva f injositor si nu as face cu NIMENI asa ceva! De ce ar trebui sa fac ceva ce detest? Doar pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 aug 2010 00:29 de ExoticDream
Cum sa nu, stai asa:
Bucuresti - Madrid cu Wizzair/EasyJet/BlueAir
Madrid - Ibiza cu EasyJet/Vueling
sau, daca iti permiti... Iberia/Spanair...
Vrei si cazare? Cluburi/baruri, pesteri sau apus de soare si muzica house (ATB!) la Cafe ...
Nu am orgasm cand ejaculez din 9 aug 2010 00:17 de pasky
Am o problema pe care o consider destul de grava si sper ca va putea cineva sa ma ajute. Am o viata sexuala foarte activa cu prietena mea si nu am avut niciodata probleme cu penisul sau cu ejacularea, pana ieri. Prietena mea era plecata pentru cateva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 aug 2010 00:02 de Dedeluzza
Aici nu te judeca nimeni,iti dam doar sfaturi atata tot ;)Dk te deranjeaza parerea celorlalti despre acest subiect "degradant" vezi Doamne de ce ai mai intrat pe site?Cum spunea cineva mai sus cand iubesti pe cineva ii iubessti fiecare buktik a ...
Re: Re: Toti ma critica din 8 aug 2010 23:53 de Arayas
Stai linistita, astea sunt glume de doi bani. Baietii iti fac propuneri pentru ca au aflat ca nu mai esti virgina, deci esti disponibila pentru o relatie inclusiv sexuala. Priveste si partea buna a lucrurilor: ti se fac oferte, deci ai de unde sa ...
Penis mic din 8 aug 2010 23:13 de CoolPyr0
Cum sa ii spun la o fata daca vreau sa fac sex cu ea .. ? Cum sa o "vrajesc" sau sa ii spun ceva sa ma inteleaga si pe mine ... ? Mi-e foarte rusine :(
Fara misto-uri va rog :(
? din 8 aug 2010 22:56 de Arayas
Da, cunoastem tipul asta de santaj sentimental. Te-a acceptat cum erai ATUNCI. Nu pricepi ca a crezut ca va ajunge sa aibe o relatie normala. "Daca ma iubeste atat de mult pe cat spune". Dar tu? Care-i treaba ta? Tu ce faci ca sa mearga relatia ...
Re: Re: Re: Re: am facut-o din 8 aug 2010 22:19 de Ponk
bravo tie...sa cu te vezi la 14-15 ani la ginecolog :)) =)) de mana cu mama :love: sa vada daca mai esti virgina
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2010 21:55 de Diana
ah,si inca ceva: daca el e capabil sa renunte la relatia noastra din acest motiv,e clar ca m-am inşelat in privinta lui si am pierdut aiurea 3ani langa el. Desi ar fi f dureros,e preferabil sa aflu acum,decat peste alti cativa ani! Pt ca eu am luat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ................ nu vr din 8 aug 2010 21:31 de Arayas
Nu conteaza sexul intr-o relatie! Conteaza ca ne iubim platonic, ca sunt pasarele care canta si stelele stralucesc si....:lol::lol::lol:
Mda, din pacate si cand vine vorba de sex reactionam diferit. Barbatul, daca simte ca nu "corespunde" se ...
Bubite tari la atingere pe scrot help din 8 aug 2010 21:21 de Omfg
ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. niste bubite albe doar pe scrot asemanatoare unor cosuri si tari la atingere(nu se pot sparge)era una anu trecut acum 3 . nu ma irita nu provoaca mancarime doar estetic. de ce postez aici , pt ca vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2010 21:20 de Diana
Da, inca un pui de femeie! Daca ea e de vina, inseamna ca a facut el ceva! Vax! Ti-a cerut-o abia acum pentru ca te-a citit ca esti crescuta in munti. TE-A RESPECTAT asa cum esti si ce primeste pentru asta? "cred ca ma inseala".
In plus ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2010 21:18 de Arayas
Nu-mi amintesc sa fi spus ca-l legi cu leucoplast de scaun si-l uiti acolo. Nu stiu cati aveti copii din astia care scuipati in gura si faceti sfatul batranilor. Inca din clasa a V-a e nevoit sa caute si sa se informeze fie ca e vorba de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2010 21:00 de Arayas
Da, inca un pui de femeie! Daca ea e de vina, inseamna ca a facut el ceva! Vax! Ti-a cerut-o abia acum pentru ca te-a citit ca esti crescuta in munti. TE-A RESPECTAT asa cum esti si ce primeste pentru asta? "cred ca ma inseala".
In plus ...
Pagina 720 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |