Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: NU mi s-a sculat!!!

din 10 aug 2010 11:17 de dreamland

Nu fi ironic ca nu e cazul, doar am spus ca s-a intamplat o schimbare in ceea ce priveste apetitul sexual, si ma intrebam daca nu cumva e vreo posibila dereglare hormonala

Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fata m

din 10 aug 2010 08:48 de AlleXu

Sincer cred ca nu esti normal la cap:) si eu am acceasi varsta ca si tn aproape 14 ani ;) deci la varsta asta mai ai de frecat **** vreo 2 ani si dupa iti cauti o fetita de 14 / 15 ani bine acum depinde si cum arati si ai grija cum te bagi in seama ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 10 aug 2010 05:48 de compot

La ce-ai zis tu mai sus, crezi ca intervine erectia?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 aug 2010 05:38 de compot

Tu tre' sa te lansezi neaparat in business, zapacito(zapacito in spirit de gluma):-*:-*. Pai... mi-as permite dar... nu vreau sa-mi permit, am alte planuri:D. Hmm, ce frumos suna: rasarit pe plaja... Rasaritul este cel mai frumos lucru ...

Probleme decalotare

din 10 aug 2010 03:03 de boyy

Cand e "moarta" pot sa o decalotez complet fara probleme...dar in schimb cand e in erectie pot sa o decalotez doar putin..daca incerc sa trag mai mult ma doare :-s...si nu neaparat in erectie..si cand e "sculata".scuzati expresia...din ce cauza e? e ...

AVERTISMENT!

din 10 aug 2010 02:58 de ExoticDream

Uite care este treaba: [b]daca vei continua sa folosesti acest vocabular suburban, ma tem ca nu vei mai avea ocazia sa ne incanti cu aceste glume de cartier[/b]. Te-am avertizat deja in alte cateva posturi sa ai grija cum te exprimi si ce nickuri ...

Re: mda

din 10 aug 2010 02:44 de ExoticDream

Dupa parerea mea, sentimentele nu au cum sa apara de la inceput, este nevoie de ceva timp pentru a cunoaste si ceea ce se ascunde sub "ambalaj", nu cred in dragostea la prima vedere. Uneori urmariti doar sexul, alteori nu stiti sigur la ...

Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 10 aug 2010 02:17 de qaz

haha era o gluma ..de ce te bagi aiurea ? in primu rand habar n`ai cn sunt ..te trezesti tu [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 10 aug 2010 02:13 de lolz

omu are nev de ajutor iar voi il luati la misto :|

Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 10 aug 2010 01:58 de Arayas

Nu, n-ai inteles bine. Ce se intampla la tine in familie sa stii ca nu se intampla peste tot, chiar daca mami tau ti-a zis ca e ok!

Re: Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor

din 10 aug 2010 01:41 de ExoticDream

Deja alunecam in SF! Tot ce se poate.... :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Mituri sau adevar (transformari dupa sex)?

din 10 aug 2010 01:38 de ExoticDream

Vezi ca [b]daca mai postezi cu nickuri demne de partea dorsala a blocurilor gri mesajele iti vor fi sterse[/b]. Sunt sigura ca vei gasi in vocabularul tau si alte cuvinte decat cele patru de toata jena cu care te-ai semnat pana acum. ...

Razboiul Rozelor Day Two

din 10 aug 2010 01:37 de Arayas

Jurnal de razboi: Femeie, 30+ ani "Sotul meu e un om de afaceri de succes. Cand l-am luat eu era doar om de afaceri. Pe atunci si eu eram o femeie tare. Acum, cu varsta, nasterea, problemele...arat inca bine." O bataie in usa, tipul de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mic

din 10 aug 2010 01:27 de ExoticDream

Merge si rezolvarea unor integrale sau a unor ecuatii diferentiale.... mai stii, intarzie si ejacularea, si este si instructiv, mai ales daca ai extemporal a doua zi! :cat::cat::cat:

Re: Prima data.... si dimensiunea....

din 10 aug 2010 01:24 de ExoticDream

Depinde de bere.... daca imi amintesc bine, am zarit intr-o benzinarie unele micute.... P.S. Hotaraste-te la un gen anume, as recomanda neutrul..... :cat::cat::cat:

Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 10 aug 2010 01:17 de urukiora

eu prefer bunaciunea care beheie de proasta :D , sarutal si "din greseala" o usoara pipaiala pe "jucarie" merge ^^

Prima data.... si dimensiunea....

din 10 aug 2010 01:09 de LethaL4You

Salutare... :D Am 16 ani si sunt inca virgin... Iubita mea este de asemenea... Vrem sa o facem... M-am documentat, cred eu ca indeajuns, incat sunt pregatit pentru acest pas... :~* Am inteles ca cel mai bine este sa o facem prima oara in pozitia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 aug 2010 01:04 de ExoticDream

Tante scuse!!! Eram cam zapacita azi-noapte, mintea mi-a ramas setata pe un drum la Ibiza pe care il aranjasem pentru cineva. Revenind la "oile" noastre, este chiar mai simplu: Bucuresti - Napoli cu Wizz sau Blue (ultimii daca nu falimenteaza ...

Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 10 aug 2010 00:25 de [Cenzurat]

defapt e fratele tau vitreg :ok:

Razboiul Rozelor Day One

din 9 aug 2010 22:12 de Arayas

Daca ajungi sa te invarti intr-un mediu cu prea putini barbati dar plin de femei, ai putea sa faci greseala sa te consideri foarte norocos. Esti cu ochii cat cepele si te simti ca un copil mic in ToysLand fara sa realizezi ca esti in pericol iminent ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 718 din 3731
«   1 ... 715   716   717   718   719   720   721 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare