Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 9 aug 2010 21:58 de kharisma91

hmm am mai facut noi prostioare din astea dar nu am ajuns mai departe ca ia fost frica sa nu ma doara si acum daca ma gandesc bine nici nu eram in locuri potrivite pentru a face ceva. Oricum de indata ce voi avea ocazia voi profita . Ms de sfat

Re: Re: Sex intre virgini

din 9 aug 2010 21:43 de names

Eh.. stai linistit "jignirea" se accepta :D Totusi eu nu-mi fac probleme de genul acum :) Cred ca atata timp cat exista comunicare si intelegere nu o sa avem batai de cap :) Oricum, "niciodata sa nu spui niciodata". Voi vedea pe parcurs cum ...

Re: Re: Probleme...;-s Sarcina? :|

din 9 aug 2010 21:20 de SimonaRadu2144

Am bluetin. Stiu, am imbulinat-o. :( Nu, nu ma sinucid, o sa-l cresc. A fost in Decembrie prima data, iar ultima data a fost cu prezervativ...dar, nu stiu de ce mi-e frica. Secretia aia alba, e consistenta, are miros acru...nu ma ustura...am ...

Re: Probleme...;-s Sarcina? :|

din 9 aug 2010 21:16 de McLove

Spune-ne... cum e sa ti-o tragi? E bine? Cum e cu stresul? Ai buletin? Daca iti spun acum ca sunt sanse sa fi insarcinata, te sinucizi? Norocul tau e ca ai spus prea putine... prima data, cand ai avut primul contact sexual, care e faza cu ...

Re: Exista fete care fac sex pe bani?

din 9 aug 2010 20:03 de Bozgoru

sincer daca etsi urat... singura ta sansa e sa fii bogat.. daca n-ai bani ai belit-o..... simtul umorului nu te va ajuta prea mult in viata cu femeile.. doar la divertis daca vrei sa te angajezi...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fet

din 9 aug 2010 20:01 de Bozgoru

nu ai luat in considerare ca poate fii naspa rau de tot.. in sensul sa fie urat si clar urat... nu sa aiba doar freza naspa .. sa aiba cosuri si sa fie gras sau slab...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 aug 2010 17:42 de Bozgoru

ma bucur ca am aflat ca gajicamea e clar femeie... cand a intrebat...: " pai daca jucatorul e faultat in careu de la 7 metrii se da lovitura de la 7 metrii?" :D

Re: Sex intre virgini

din 9 aug 2010 17:37 de Bozgoru

mda.. o s afiu primul care o sa te jignesc... nu o sa rad de tine dar doar o sa te "jignesc" intr-un fel sau altul.. Cum poti sa spui aberatia aia tampita ca vrei sa faci prima oara sex cu fata cu care vei ramane o viata intreaga... de aici ...

mda

din 9 aug 2010 17:32 de Arayas

Sa incepem cu dreptul. Exista situatii in care sentimentele apar de la inceput.Nu despre situatiile astea discutam. Sunt exceptii. NU urmarim sexul. Dar intotdeauna la voi trebuie sa astepti ca sa ai o relatie completa. Chiar daca o iubesti ...

Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor sexu

din 9 aug 2010 17:31 de Bozgoru

daca b mai mic ca c... insemana ca poti sa fii iubit 3 si sa nu fi facut cu nici un nimic..

Re: Tatuje

din 9 aug 2010 17:27 de Bozgoru

daca ai chef si bani si timp.. fa-ti:d eu mi-a facut acu 7-8 ani unu din lipsa de ocupatie si nu aveam ce sa fac cu banii:)).. si a luat cam 4 sedinte a cate 4 ore sedinta si m-a durut de m-am cacat pe mine... si acu iar ma ia spaima ca trebuie ...

Re: Re: Ma framanta problema sfarcurilor mele

din 9 aug 2010 13:57 de ThT

ULTIMUL POST E DIN 2006

Re: Re: Re: Re: este posibila sarcina?

din 9 aug 2010 13:48 de Ade

Multumesc..la fel ma gandeam si eu..insa as mai fi dorit o parere...dar s-ar putea vedea burtica...in cazul meu...si chiar daca mi a venit mesntruatia dupa ce am avut contactul as mai putea fi insarcinata?

Re: Re: Re: este posibila sarcina?

din 9 aug 2010 13:40 de alinutzaa

Aha..Ok.. Pai atunci vezi ce se intampla zilele astea... Dar daca nu iti vine pana pe 13 si te simti balonata in continuare, fa-ti un test de sarcina. E cel mai sigur raspuns:)

Re: Ma framanta problema sfarcurilor mele

din 9 aug 2010 13:37 de nick

RASPUNS : DACA AI SANII MARI,AUREOLE MARI SI SFARCURI MARI INSEAMNA CA TOTUL E IN REGULA SI NU AI DE CE SA-TI FACI GRIJI.

Re: este posibila sarcina?

din 9 aug 2010 13:36 de alinutzaa

Pai... Daca pe 13 iulie ti-a venit ultima data, de ce acum astepti sa iti vina pe 11 august?(?)...Burtica nu creste intr-o luna.Iar daca te simti balonata e posibil sa fie din alte cauze , nu din ale unei sarcini.In plus, tinand cont ca ai avut ...

Re: Re: Re: Ce parere au baietii despre celulita l

din 9 aug 2010 13:26 de McLove

Logic ca nici bine nu iti fac daca incep sa isi dea de la 10 ani. Orice lucru are un efect secundar, mai mare, sau mai mic. Mananci, te duci la WC, te uiti la tv, cunosti lucruri total aiurea etc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 aug 2010 05:07 de compot

Fa-ti rezervare si vino! O sa te-astept in Barajas:D. Era vorba de Capri, dar nu mi-ar parea rau sa ma duci in Ibiza. Cu tine, oriunde! Nu, nu... tu ma duci, tu tre' sa te-ntrebi:D. In Ibiza avem nevoie de cazare, asta e, am fi ...

Re: Re: Re: Re: Numarul mediu al partenerilor sexu

din 9 aug 2010 05:06 de compot

b=2, Valentine, de asta sunt sigur:D. Daca b < < c, pai ce ar fi cam... 5???

Re: mda...

din 9 aug 2010 02:02 de ExoticDream

Generalizezi prea usor: nu sunt toti o apa si-un pamant (observi ca uneori ii apar?). Daca ceea ce vrea el de la mine este intai sex si "pe urma vedem noi daca se naste vreun sentiment sau ramanem fiecare cu o partida de sex la activ", atunci nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 719 din 3731
«   1 ... 716   717   718   719   720   721   722 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare