Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fete din 4 aug 2010 13:35 de Anonim1996
corect da azi pe la 2 a spus ca mergemin mall sa ne intalnim j cica vine cu tipu ala j vreu sa il cunosc:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Cum sa ajunga la orgasm din 4 aug 2010 13:34 de oralx
Dupa cate vad si aici dau de ratatii care sar in capu nostru daca nu stim ceva sau nush ce :-j
Re: Re: Re: ................ nu vrea sa facem sex din 4 aug 2010 13:23 de Nekunoskuta
Ceea ce ai expus este un exemplu bun pentru cei care sustin ca potrivirea sexuala nu conteaza in cuplu daca existe alte lucruri care leaga partenerii!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 aug 2010 13:18 de Nekunoskuta
Pai mai nene, daca eu ma combin cu tine cand esti brunet, inalt si cu bani iar peste 10 ani ai chelie, cocoasa si esti falimentar ce sa mai fac?
Baieti, dupa raspunsurile voastre va dau un sfat: nu va casatoriti cat timp ganditi asa! O ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cu mine cum ramane din 4 aug 2010 12:33 de Nekunoskuta
Incearca sa te detasezi de situatie, de ei, desi iti e foarte greu. Gandeste-te ca daca o femeie logodita s-a simtit atat de aproape de tine apoi a sarit la alt coleg nu e o femeie chiar de cursa lunga. Nu merita niciunul din ei.
Re: Re: Re: problema din 4 aug 2010 12:29 de Nekunoskuta
Aceleasi expresii...care? Poate asa gandeste el, asa se exprima el cu toata lumea, mereu. Nu-i poti cere omului sa se schimbe la fiecare relatie. De asta te rog sa dai niste exemple de expresii. Daca o alinta de exemplu "pui" poate asa i se pare lui ...
Re: Re: Re: parerea fetelor despre barabtii epilat din 4 aug 2010 12:24 de DaNNY_DiViNO
depinde.. daca isi rade parul de la subrat si de la putzulica, e vorba de igiena...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in ca din 4 aug 2010 12:05 de elmagnifico
La munte la o cabana,in plin chef ne-am furisat sus in camera si am inceput sa o facem,nu ne-am limitat doar la camera ci am iesit pe balcon unde am continuat.Ce a fost nebenesc e ca oricine ar fi iesit afara (sa se racoreasca ne-ar fi putut privi in ...
Re: Re: Re: Re: sex/dragoste doua cupluri intr-o c din 4 aug 2010 11:38 de elmagnifico
Am facut in facultate si a fost f incitant.As mai face daca s-ar mai ivi ocazia.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ? din 4 aug 2010 11:32 de Coco1st
omule nu exista doar fetele acelea...iesi o zi prin oras (parc,pub,mall sau orice altceva de gen) si vei gasi!
Crede-ma e imposibil sa nu vezi fete care sa-ti starnesca interesul...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete ca din 4 aug 2010 10:49 de valentine
Pai, cel mai probabil esti naspa rau de tot. Nu esti singurul de pe lumea asta, stai linistit. Defapt, daca stam bine si ne gandim, cati dintre noi de pe aici am fost bombe sexy masculine vreodata? Defapt, vezi tu si noi astia de pe aici tot ...
#10 lucruri din 4 aug 2010 10:47 de DaNNY_DiViNO
[b]10 lucruri care le-as face cu persoana iubita:[/b]
1.sa fim mereu impreuna la bine si la rau
2.sa facem orice impreuna
3.sa ne iubim neconditionat iar partea financiara sa nu ne afecteze
4.sa ne iubim fara frontiere
5.sa fim tata, mama, ...
Re: Re: Re: cum sa fac din 4 aug 2010 09:55 de DaNNY_DiViNO
parerea mea ca te amagesti singur.. daca vroia sa fie cu tine, era demult..
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 4 aug 2010 09:23 de robinho
conteaza...dak ea te considera doar cel mai bun prieten sau un simplu amic....e cam complicat...dai de inteles.Nui spune direct..dai de inteles!!!!!!!!!:heart::heart::heart:
Re: Cum cuceresti o fata cuminte? din 4 aug 2010 06:22 de dorinda
Eu am fost genul asta de fata si pot sa spun ca pana n-am gasit ceea ce-mi doream,nici un tip,oricat de dragut a fost nu m-a cucerit.prieten n-am avut pana la 19 ani...iar actualul meu prieten nu este chiar atat de cuminte,dar tine la mine foarte ...
Re: Re: Re: Re: Fete din 4 aug 2010 02:02 de Coco1st
si daca dam cu presupusul o vom face mult timp...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum cuceresti o fa din 4 aug 2010 01:54 de ExoticDream
Interesanta ideea care razbate dintre randuri.... voi va intrebati cu cine [b]va insurati[/b], in timp ce noi, fetele, ne-am pune problema pe cine [b]am iubi[/b]!!! Evident ca voi judecati anii de pana la insuratoare ca fiind unii de zburatacit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pff...flirtul din 4 aug 2010 01:27 de DaNNY_DiViNO
intr-adevar..
Re: Re: problema din 4 aug 2010 01:25 de Coco1st
problema e ca ei nu-i place ca foloseste aceleasi expresii se simte oarecum ciudat... tocmai de asta intreb!
Re: Re: cum sa fac din 4 aug 2010 01:21 de Coco1st
ea nu'i asa...stiu asta simt asta...:(
si frate o iubesc enorm!:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
[i]Ti-am mai sters din inimioare ca deformai formul - valentine[/i]
Pagina 728 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |