Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cu creasta, fara creasta? Prea scund?

din 27 iul 2010 18:02 de MaRiaN96

Nu ar merge man asa ? ... Sau ceva de genu :) http://i29.tinypic.com/da90l.jpg

Re: Metode de a cunoaste fete

din 27 iul 2010 17:12 de BBU

In primul rand as scapa de depresie si de emotii (ITI garantez 1000% ca ele sunt o principala sursa a insuccesului tau).Aceste sentimente le poti ilatura prin aranjarea unor mici defecte comunicarea(mai citeste,fa-ti vocabular mai bogat),aspectul ...

Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 27 iul 2010 17:01 de BBU

Asta e tara in care traim n-ai ce sa-i faci....acuma sincer daca era asa de important sau e iti sugerez sa cauti un doctor care sa fie si prof. univ. dr. ....daca ala nu te face bine no one in this country can :) Si da e mizerie mare in aceasta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Chestii intime ca intre fete

din 27 iul 2010 14:42 de iustin

suntbaiat sexsy:zorro::pirate::-*:.(?):~*:cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Ce parere au baietii despre celulita l

din 27 iul 2010 11:42 de GloGloria

chiar are efect? nu am incercat niciodata pt ca nu am celulita...dar daca o sa am as vrea sa stiu daca e buna:)

Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 27 iul 2010 10:16 de elvira chira

(!):huh: de la elvy sant confuza si ce tampeni ai scris acolo esti varza:):):):) eu am12 ani si ce ai scris acolo e o tampenie ce ratat:D:D:D ratatule :D:D:D daca nu sti ce scri nu mai scrie ce ratat:):):D tu parca esti asa :wacko::wacko::wacko: ...

Re: Cu creasta, fara creasta? Prea scund?

din 27 iul 2010 06:00 de compot

Ma-ta e de vina, te tine numai la calculator... Iti poti lasa parul sa creasca putin mai mare decat este, dupa care-ti poti ridica bretonul fara a fi nevoie sa-ti faci creasta. Depinde de forma capului daca-ti va sta bine cu creasta!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iul 2010 00:30 de Alex9999

Mai, am citit pe un site, ca in timpu sarcinei devin sensibili la atingere. Si ma refeream daca sanii au crescut desii nu sunt durerosi la atingere :blink:

din 27 iul 2010 00:29 de sgc

what do you mean?!?:blink: daca-i risc pt. sarcina sa-i atingi sanii?!? sau ce vrei sa spui ca m-ai naucit total?!?

Re: Re: Praf excitant in bautura

din 27 iul 2010 00:13 de sgc

:)

Re: Praf excitant in bautura

din 27 iul 2010 00:10 de anonim

bai...eu stau la tara si am un vecin care este doctor veterinar si faza cu coarnele de radasca chiar merge....LA ANIMALE.... Sumbstanta din coarnele alea se numeste CANTARIDA...si se foloseste la Vaci in special ca sa le vina chefu....si sa fie ...

din 26 iul 2010 23:48 de alexnico08

stii...NIMIC NU E BATUT IN CUIE! mai stiu pe cineva care nu vroia,dar a incercat pana la urma! si ce crezi? dupa ce a vazut cum face prietenul... (poti deduce singura) :ok:

Re: Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 26 iul 2010 23:47 de SORIN28

Eeee...ai nostri nu stiu de frica(probabil au uitat ca bataia doare), de puscarie nu le este frica pentru ca stiu ca nu vor ajunge la cusca pentru malpraxis iar sistemul medical(ca absolut tot din tara asta) este de rahat. Ei stiu doar de buzunar: ...

Re: Pentru baietii cu imaginatie si fetele mari

din 26 iul 2010 23:42 de Dragos

[b] am rezolvarea pt tine pustiu si asta se numeste artaseductiei.ro [/b]

Re: Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 26 iul 2010 23:37 de valentine

Ma refeream la faptul ca stiu decat de frica si de interesul propriu. Nu e vorba de talentul nostru ca natie in ale medicinii, ca daca am avea un sistem de sanatate performant, fara spaga si indiferenta, la capitolul "calitatii medicilor" am ...

Re: Doctorii din Romania = 0 barat?

din 26 iul 2010 23:34 de SORIN28

Esti nebun...[b]in Romania nu ai voie sa te imbolnvesti.[/b] Nu e vina doctorilor, e vina ta ca nu ai avut grija de tine. :D Nu sunt sigur la ce faci referire dar o parte din doctori sunt buni. Daca nu erau buni, nu erau cautati afara.

din 26 iul 2010 23:24 de sgc

poate fi legata de-o intrerupere de sarcina, daca n-a fost facuta profesional, adica, mai in promiscuitate, poate fi legata si de sarcina, dar acestea doua, doar in cazul in care ceva n-a fost in regula la nastere si/sau cu intreruperea de sarcina. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti da

din 26 iul 2010 23:24 de SORIN28

Oricum, dupa cum se vede ea nu este deacord :D Nici eu nu sunt deacord cu "toate femeile inseala"(cam 99,9% ) doar ca: inca nu am intalnit, personal, nici o femeie care sa nu fi inselat cel putin o data. Ar fi o "lege" si o mare dezamagire ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cautati la un baiat?

din 26 iul 2010 23:17 de sweety16

' Banuiesc ca pentru unele fete nu reprezinta nicio provocare un timid pe care oricum stie ca poate sa-l joace usor pe degete.fetele tupeiste nu cerd ca vor fi atrase niciodata de un timid.In schimb sunt si multe fete mai timde care chiar ...

Re: Ce se intampla cand...?

din 26 iul 2010 23:10 de gabi4play

Ma gandesc si eu ca poate sunt unele timpuri,cand fetele te testeaza pe tine,sa vada cat de mult tii la ele.Asa ca uneori iti zic asemenea lucruri sa te vada , daca vrei sa incerci , sa mai fii cu ea.Prostia multor baieti,e cand o fata zice ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 741 din 3731
«   1 ... 738   739   740   741   742   743   744 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare