Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu mai pot am prea

din 25 iul 2010 22:53 de alina

suntem cumva in evul mediu?nu folositi pastile si creme ca veti muri? doaaamneeeeeee...mare e gradina ta! scz-ma ...daca tu vei fi vreodata bolnav,nu vei urma nici un tratament de teama ca vei muri?!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iul 2010 22:15 de Diana

Nu cred ca e nimeni in masura sa ma judece si sa ma critice pt ca nu sunt "open mind".Sorry, dar in privinta sexului oral...NU SUNT! E cel mai gretos lucru posibil si nu o sa-l fac niciodata!:x Cat despre faptul de a accepta ca el sa-mi faca .. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai se

din 25 iul 2010 21:55 de valentine

Mai zi-o odata, ca daca ii spun doar eu se pare ca nu crede... :cat::cat::cat: Bine, nici cu afirmatia asta nu pot fi de acord. Cred ca daca am fi obiectivi in totalitate, am cadea de acord ca exista o oarecare egalitate. Asa cum exista ...

Re: Re: Re: de ce nu mai am chef de sex?

din 25 iul 2010 21:08 de dorinda

Pai daca dormi cu copilul, e si normal, nu stiu de ce te miri. Imi pare rau sa-ti spun, dar nu mi se pare normal sa dormiti fiecare cu cate un copil,ci doar in cazul in care au sub 2 ani. In rest, ei pot dormi si singuri, nu este nevoie sa stea ...

din 25 iul 2010 20:58 de SecretLove

Corect toata lumea e fericita cel putin in relatia mea cu iubitul meu.App citeam mai sus ca barbatii au caracter animalic...poi mai fato cum te`ai mai simti tu femeie alaturi de partenerul tau daca tu nu vrei sa`l satisfaci vrea si el sa atinga ...

Re: Re: Am si eu 2 intrebari ;)

din 25 iul 2010 20:25 de LadyInPink

cata dreptate ai:lol::lol: stai linistit:) ai intrebat-o pe mama ta mai intai daca te lasa sa-ti faci o astfel de tunsoare? eu zic ca esti prea tanar ca sa-ti faci griji din cauza fetelor.daca vrei sa-ti faci o prietena fi tu insuti(fara creasta ...

Re: Sex inainte de menstruatie..

din 25 iul 2010 20:18 de LadyInPink

pai daca ai spus ca nu a ejaculat in tine nu e posibil sa fi ramas insarcinata.

din 25 iul 2010 20:16 de Danny_DaBoss

ce sa discuti ? ai cu cine ? ai uitat ca e dezgustator asa ceva, scarbos si degradant.. ? si ma gandesc ca si el la randul lui face tot posibilul sa fi fericita si satisfacuta si uite cum toata lumea e happy :,

Re: Am si eu 2 intrebari ;)

din 25 iul 2010 18:44 de ThT

Pentru inceput,as vrea sa-ti spun ca stiu multe persoane care o data cu schimbarea frezei nu le-am mai recunoscut.O freza te schimba foarte mult. Daca vrei sa-ti schimbi freza ,sfatul meu e sa iti mai lasi parul sa creasca iar apoi sa te duci la ...

Sex inainte de menstruatie..

din 25 iul 2010 18:34 de Dia

buna...am o problema:ieri(24.07.10)am avut sex cu prietenul meu.La inceput am folosit preservativul insa nu primeam placere si am riscat fara,el nu a ejaculat in mine, a dovedit sa retraga penisul...s-a spalat dupa care a mai urmat un raport cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca

din 25 iul 2010 18:31 de valentine

Good point! Prima iubire ramane in amintire ca fiind la fel de importanta precum mama. Doar Exotica are alta parere, of course:, Dupa ea, noi nici macar nu ne mai amintim prima iubire, pe cand femeile si cand sunt coborate in pamant, in sicriu, ...

Cu creasta, fara creasta? Prea scund?

din 25 iul 2010 17:52 de MaRiaN96

Am si eu 2 intrebari .... 1)Mai jos am pus o poza , si as vrea daca se poate sa va aud parerile despre par .... Mi-ar sta mai bine cu o creasta ? .... Sau cum ar fi mai bn ? 2) ... Mie cam rusine, dar sunt atat de urat :(( ? ... Am 14 ani si ...

Re: Re: Re: Re: Momentul potrivit pentru dezvirgin

din 25 iul 2010 17:40 de viyo

Nu programez tot, doar sunt lucruri p kre tr sa l stiu si romantic sigur va fi, asta imi doresc, un mom. romantic, deosebit , placut si cu un baiat kre ma iubeste si ma respecta , asa cum e el, k altfel as fi facut-o d mult,pt k ocazii au fost, ...

Re: Re: Momentul potrivit pentru dezvirginare

din 25 iul 2010 17:35 de viyo

Suntem impreuna d aproape 6 luni si n vedem aproape in fiecare zi, n intelegem f bn si tinem mult unu la altu, el e pt mn un baiat asa cum imi doresc si invers. Dar odata c o sa incep viata amoroasa cu el , pt k nu vreau sa-i spun "sex", cred k e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Momentul potrivit pentru d

din 25 iul 2010 17:29 de viyo

Sunt la facultate , anu 3 si am mai spus k pana acu nu a fost cazu sa ma documentez pt k pana acu n-am avut o relatie mai serioasa si nu a fost cazu sa trec mai departe

Re: Re: Re: Re: Re: Chestii intime ca intre fete

din 25 iul 2010 17:26 de LadyInPink

nu ai de ce sa-ti fie rusine:)e si ea ca si tine. gandeste-te ca mai bine ii ceri decat sa te trezesti de dimineata cu asternutul plin de sange.atunci va fi mai rau.daca ti-e rusine de mama ta imagineaza-ti ca te-ar putea vedea tatal tau murdara de ...

Re: Re: Re: Re: Chestii intime ca intre fete

din 25 iul 2010 17:18 de dorinda

Of, copila! Ii spui ca ai nevoie si gata. Cum adica ce o sa gandeasca? E si ea femeie, isi cumpara asa ceva, n-ai de ce sa te rusinezi de ea. E mama ta. Daca era o strina, aveai toate motivele, dar asa, nu. Eu merg cu prietenul meu si n-am ...

Re: Metode de a cunoaste fete

din 25 iul 2010 17:15 de dorinda

Daca vrei in club si nu stii sa dansezi, de ce nu mergi la niste cursuri de dans? Vei gasi acolo destule fete, ba chiar poate vei avea ca partenera o tipa draguta. Incearca, n-ai nimic de pierdut.

Re:cum iti dai seama daca un baiat te iubeste(?)

din 25 iul 2010 17:05 de Alexandra

:x se comporta urat cu tine(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!):x:x:x:))

din 25 iul 2010 17:04 de dorinda

Pai daca ti se pare atat de nefiresc, de ce astepti sa-ti rezolvam noi problema in loc sa stai de vorba cu prietenul tau? Astepti sa-ti schimbe cineva parerea despre sexul oral? Ce ti se pare atat de tragic faptul ca el vrea sa-ti faca tie? ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 744 din 3731
«   1 ... 741   742   743   744   745   746   747 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare