Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mituri sau adevar (transfo

din 11 iul 2010 00:24 de SORIN28

Daca nu ne pacalesti si nici nu glumesti, inseamna ca esti prost.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintat

din 11 iul 2010 00:22 de SORIN28

Sincer...daca ii spun iubitei rahaturile astea, imi iau bataie de nu stiu ce-i cu mine. Voi sunteti constienti ca va faceti de tot cacatul?:blink:

Re: Re: Re: copii minori si internetul

din 11 iul 2010 00:15 de SORIN28

Ai lipsa de neuroni daca pe tine internetul te-a ajutat in viata. Ce s-ar intampla cu viata ta daca nu ai mai avea internet? Daca nu ai mai avea telefon mobil? Doamne, sunteti retardati.:ok:

Re: Re: copii minori si internetul

din 11 iul 2010 00:12 de SORIN28

Am conturi pe toate site-urile enumerate de tine si totusi am timp si pentru strada. Nu stii ce inseamna viata...nu vorbi. Pe arest am fost, probabil in curand voi ajunge si la cusca, nu-mi explica mie ce inseamna "greseala", si stii care-i cea ...

din 11 iul 2010 00:05 de SORIN28

La ce spui tu, nu faci altceva decat sa arati cat de proasta esti si sa-mi demonstrezi ca internetul la copii face rau. Cu ce te pot ajuta eu in prostia ta?:blink:

Puscarie pentru sex cu minora?

din 10 iul 2010 23:50 de marius

eu am 17 ani ea 15 si daca am face sex , as putea sa am probleme cu politia? adica sa ma bage la -intretinere de relatii sexuale cu minori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tr

din 10 iul 2010 23:30 de alexnico08

SARUMANA BUNICULE :lol: daca mai aveti idei imprastiatile :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recoma

din 10 iul 2010 23:02 de ExoticDream

Bun, si ce propui sa facem noi, fetele astea neintelegatoare? Sa ne mangaiem cu gandul ca baiatul de langa noi "o face" si cu altele pentru ca asa este.... normal? Sau sa ne distram si noi in acelasi mod, incercand sa mentinem totusi o relatie... ...

Re: help !

din 10 iul 2010 22:40 de Incepator

Salut. Felicitari pentru onorabila varsta de 19 ani, totodata felicitari si pentru relatia in care esti in care esti implicat. Toti avem probleme care ne macina. Unii le expunem in public ca sa ne ajute cei ce pot, altii nu. Tu le expui. Eu ...

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 10 iul 2010 21:59 de sgc

bravo:ok:. asa sa faci. exact, cum ai scris aici. nu m-apuc sa ma contrazic cu tine, ca tu esti nepot de preot, si mai esti si psiholog, adica absolvent, doar, iar eu am zis ce-am avut de zis. chestie, care evident, nu pacane cu a ta, ca nu-s ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat

din 10 iul 2010 21:14 de sabrina

asa e cum spui tu si e f corect dar fetele nu inteleg asta.baietii tre sa-si traiasca momentele si chiar aventurile ca sa se simta bn,sa elimine....hormonii sunt mult mai dezvoltati decat fetelor.o fata poate sa stea 6 luni fara sa faca sex,chiar ...

Re: Re: Re: help !

din 10 iul 2010 19:47 de luinwe

bai sincer ti-o zic. stii macar ce e aia relatie? cat timp faceti sex, aia nu-i relatie. si da incepator are dreptate, esti o cauza pierduta. nu se rezuma totul la sex, dar dupa un an si ceva, inca stati in modul "hai sa ne cunoastem mai ...

Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani..

din 10 iul 2010 19:46 de anonima

"Aceeasi problema....doar k eu am 19 ani,iar diferenta dintre ei este foarte mare si acum":((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresar

din 10 iul 2010 19:19 de Danny_DaBoss

ceva nou de vara ? iesiti si voi la o terasa la o bere sau un fresh unde sa fie o atmosfera frumoasa, un cinema, o piscina sau strand, o plimbare cu masina in afara orasului(daca ai), o iesire in parc la inghetata si vata pe bat.... nush.. orice ...

Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 10 iul 2010 19:01 de alextm

Am fost alaturi de ea in momentele grele,imi cerea de multe ori sfaturi si eu i le dadeam.zicea de multe ori ca e nefericta si dupa ce vorbea cu mine spunea ca se simte bine...De multe ori am facut-o sa treaca peste starea naspa in care se afla.Am ...

Re: Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 18:01 de dorinda

Am uitat sa scriu ca eu de felul meu sunt o persoana interiorizata, chiar si in jurnal nu scriu tot ce ma apasa. Daca spun, atunci fac asta cand nu mai pot sa tin in mine. Si nu se intampla prea des. In cei 22 de ani de viata, nu cred ca am facut ...

Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 17:51 de dorinda

Din pacate vorbesc in cunostinta de cauza. Uite, in cartierul in care am crescut eu erau mai multi mosi si babe, cat despre nepotii lor, aia veneau cateva saptamani in vacante. Practic singurul loc in care socializam era la scoala, dar ce faci ...

din 10 iul 2010 17:35 de dorinda

Sa stii ca aici un rol foarte important il are educatia pe care voi, parintii, le-o dati copiilor. Nu cred ca un copil supravegheat si pus in tema cu pericolele care le presupune internetul va ajunge sa fie victima unora. Cat despre materialele ...

Re: Re: help !

din 10 iul 2010 17:23 de r4r

Dupa semnatura ta imi dau seama ca iti place caterinca. Ce fel de om se lauda cu PC-ul ? care app...e cam slabut. te-ai grabit (asta daca e al tau)

Re: Re: Farmece si vraji

din 10 iul 2010 17:15 de jwsjjgjm

da eu am nevoie de ajutor dar vad ca nu gasesc ninic nici eu nu stiu ce sa mai cred sa cred in mine sau sa cred in vraji raspundeti daca vreti:devil::p:unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 769 din 3731
«   1 ... 766   767   768   769   770   771   772 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare