Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 13 iul 2010 00:57 de Claudiu
Uite, iti spun asta din "proprie experienta"... Vezi tu, poate e rusinos si poate pe unii ii va face sa se simta prost, dar daca vrei sa scapi de cosuri nu o suta, dar o mie de procente, nu te mai excita sexual, lasa orgasmul, el duce la ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare din 13 iul 2010 00:56 de valentine
Cand grasimea o sa se transforme in muschi, corpul uman nu va mai fi asa cum il stim noi....
Un pic de analiza chimica a grasimii si a muschiilor nu strica, daca tot vrem sa facem sport de performanta
:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iul 2010 00:55 de SORIN28
Ideea e ca ...daca o iubesti(si sentimentul este reciproc) o saruti si in cur.
Eu nu inteleg apelativele astea de copil inscris cu spaga la scola ajutatoare. Astea imi fac mie starea de :x
Re: Proaspete mamici pe aici? din 13 iul 2010 00:28 de ExoticDream
Sunt, desi nu mai multe decat baietei care isi masoara una-alta cu sublerul.. Intuiesc ca cele mai multe proaspete mamici sunt ocupate cu bebelusii si nu prea mai intra...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 00:20 de SORIN28
Da, vorbesc "frumos" cu cine merita...tu esti prea analfabeta ca sa poti intelege. Jignesc? Vai scuze, mi-a iesit o lacrima din pula.
Nici cand te-ai calmat nu ai scris corect proasto.
Nu-ti bate capul ala gol cu mine, nu are rost.
Eu nu ...
Re: Re: Re: Fotbal din 12 iul 2010 23:49 de SORIN28
Atunci cand o sa ma intereseze fotbalul...probabil ca o sa stiu cine su cine joaca. Pana atunci nu vad decat un joc intre inculti analfabeti platiti super bine, iar daca era sa ma intereseze fotbalul ma interesa Otelul Galati, in nici un caz ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 iul 2010 22:08 de kkkk
asta ash vrea s shtiu shi eu :~*
Re: Re: IKARIAM din 12 iul 2010 20:51 de floryn
:pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2010 20:25 de Catalin
Foarte Corect! cum voi ziceti de cei care se epileaza ca sunt gay si noi zicem de voi ca sunteti "monkey"!si pana la urma...care e problema cuiva ca eu ma epilez...e corpul meu fac ce vreau cu el...cine ma place ma place asa cum sunt!..salut
Re: Himen rupt dupa 5 luni de sex? din 12 iul 2010 20:17 de !!!
Este posibil ca himenul sa se rupa chiar si dupa cativa ani.dupa prima sarcina sau la primul contact sexul.personal...la primul contact sexual cu sotul meu am sangerat un pic,sangerare neinsotita de durere.himenul s-a rupt dupa 4 ani decat ...
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 12 iul 2010 18:31 de mella
poi zi`i ka nu'tzi plashe ... daca t iubeste ku adv va intelege ...;):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIS MARET DE FOST din 12 iul 2010 18:10 de gherlem
imi place ce povesteti tu ....ia mai zi cate ceva.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIS MARET DE FOST PRE din 12 iul 2010 17:44 de Danny_DaBoss
se afla.. am si eu prieteni buni care sunt prin masonerie si au imunitate.. Iliescu e 33, cel mai mare si Nastase anul trecut era 25 Cavalerul Sarpelui; acuma nu stiu daca a mai crescut sau nu.. dar ai vazut, chiar nevasta-sa a omorat pe cineva cu ...
Re: Penis mic din 12 iul 2010 17:38 de Danny_DaBoss
fi sigur ca daca te faci de ras se afla ca fetele vorbesc intre ele ca si noi baietii :ok:
Re: Sex fara orgasm! din 12 iul 2010 15:11 de eroticmasaj
esti maxima./...
Penis mic din 12 iul 2010 14:03 de CoolPyr0
Sunt disperat. Dupa ce ca am penisul mic si subitire imi sta lipit si de burta. Sunt virgin. Mi-e frica sa-mi incep viata sexuala pentru ca daca o fac cu o fata sa nu afle tot orasul. Sunt prea complexat, nu stiu ce sa fac. Mi-e frica sa o fac cu o ...
Proaspete mamici pe aici? din 12 iul 2010 13:33 de medyana
e vreo mamica pe aici?daca da intrati sa vorbim , am un bebe si am cateva nelamuriri in privinta cresterii.:unsure::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 12 iul 2010 13:32 de Anonim
Am auzit ca usturoiul ar fi bun!Nu aveti nimic de pierdut cum nu am nici eu!
Incercati ,mai ales ca usturoiul are numai efecte curative!Mult succes!
Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 12 iul 2010 13:29 de anonim
Esti un oligofren ce -si bate joc de oamenii aflati in suferinta!Mai bine foloseste tu acele 2 obiecte distructive pentru ca oricum faci umbra Pamantului degeaba!Tu produci cutremure!MORI!
Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la aproape 15 an din 12 iul 2010 13:22 de anna
uite:eu sunt in aceeasi situatie,am 15 ani si sunt impreuna ku un baiat de 9 luni jumatate.pana acum de foarte multeori mi a demonstrat ca ma iubeste.el are 17 ani.am vorbit ku el foarte serios despre subiectul asta,deoarecesi eu sunt virgina.si eu ...
Pagina 766 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |