Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Erectia dispare cand pun prezervativul din 12 iul 2010 13:15 de r4r
Aha, multumesc. E buna ideea. :p:D
Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 12 iul 2010 13:12 de valentine
Nu e preconceptie, e adevarat:rolleyes: Si nu e constienta alegerea. E inconstienta.
Women's fault:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2010 12:57 de valentine
Foarte bine punctat. Cu o faza inainte a fost o deviere clara a zidului la lovitura libera a olandezilor si totusi arbitrul a dat repunere din careul mic in loc de corner.
Baietii care plang sunt sensibili...:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 12 iul 2010 12:52 de McLove
Daca pleci fara sa zici nimic... Acum, dupa cat timp o sa raspunzi? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 12 iul 2010 11:50 de medyana
m-am enervat,am scris rapid, cand dai de unul ca asta):(
Re: Atza de pe scrot. din 12 iul 2010 09:29 de Danny_DaBoss
lol ... :lol: mai ziceti ca de ce va luam la misto.. cum sa pui intrebari d-astea ? ca si cum ar zice o femeie ca daca e normal sa ii stea tzatzele in jos si nu in sus.. :lol:
da, e normal..
Re: Indragostit de prietena cea mai buna din 12 iul 2010 02:26 de ExoticDream
Eu nu voi intelege niciodata "filosofia" alba sau neagra despre care tot vorbeste valentine ori de cate ori un [i]el[/i] si o [i]ea[/i] incep prin a fi amici si apoi unul din ei sau amandoi vor ca relatia sa evolueze catre mai mult! Te-ai ...
manevre mondiale din 12 iul 2010 02:22 de fonseca
ce parere aveti despre aceasta caracatita pe nume PAUL ? mie mi se pare ciudat ca o caracatita sa nimereasca toate rezultatele de la mondial,cred ca aici este vorba de niste manevre realizat la acest mondial,pt a creste valoarea acestei caracatite ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 20 de ani? din 12 iul 2010 01:59 de ExoticDream
Asta-i o cugetare profunda rau! Murphy zice asa:
[i]Daca pierzi prea mult, fii atent.
Daca nu pierzi nimic, relaxeaza-te.
Daca ai sansa sa castigi, relaxeaza-te.
Daca nu conteaza, atunci n-are nici o importanta.[/i]
Eu zic sa se ...
Re: Re: Penis curbat din 12 iul 2010 01:52 de ExoticDream
Eu zic sa-l bage la menghina, poate nu se mai [b]stramb[/b]eaz[b]a[/b].
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex fa din 12 iul 2010 01:32 de Pischot
Ia vezi McLove, ca de 3 zile imi poti spune si tanti :D :D ...
Off-Topic: Nu ti-a fost dor de mine? :huh:
On-Topic: Discutati , tu si iubitul tau, si ajungeti la concluzia ca ar fi bine sa incerci si cu altcineva.. si daca nici asa nu ...
Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu din 12 iul 2010 01:19 de T.
De ce sa nu ia?asta nu o inteleg.Multa lume confunda steroizii cu suplimentele.Fratilor,acele suplimente ajuta corpul cu proteine si carbohidrati cu o cantitate care ti-ar fi greu sa ajungi la ea doar prin alimente.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2010 00:37 de rembler
mda....deci sa incepem cu inceputul,eu daca eram in locul lui giovanni van bronkhorst,dupa golul inscris de spania ma duceam si il bateam pe central,deoarece cu o faza inainte nu a dat corner pt olanda,apoi vreau sa zic ca roben este un fotbalist ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aniversari ! din 11 iul 2010 23:58 de sgc
la multi ani, pishcot, si implinirea celor mai mari dorinte ale tale:flowers:
nu stiu daca sunt early ori too late, but n-am stiut ca-i your birthday in perioada acesta
Re: Erectia dispare cand pun prezervativul din 11 iul 2010 22:27 de wtgabriel
Atmosfera degajata din partea amandurora.
Curaj! Nu te va musca nimic din ce este intre picioarele partenerei!
Un preludiu lung si intens;pasional!
Saruta-ti partenera peste tot;pe tot corpul; te va excita si pe tine,si pe ea.
Lipsa de timp si ...
Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :) din 11 iul 2010 22:13 de wtgabriel
Nu e mai simplu sa incepi actul sexual si sa faci in asa fel incat sa dureze cat mai mult? Iti pui prezervativul cand penisul este in erectie, incepi actul sexual, iar cand simti ca ejaculezi ,scoti penisul din vaginul partenerei si ejaculez ...
Re: o parere cv.:-? din 11 iul 2010 21:36 de dorinda
Cu epilatorul:devil:
Este cel mai potrivit daca esti masochista.
Re: Este insarcinata... din 11 iul 2010 21:33 de simosimina
logic ca puteti face sex
Re: Este insarcinata... din 11 iul 2010 21:24 de Incepator
Nu.
Este insarcinata... din 11 iul 2010 21:22 de Daniellovici
Salut am o relatie si fata este insarcinata ... as vrea sa stiu daca putem face sex.....?
Pagina 767 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |