Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar din 8 oct 2004 10:18 de ExoticDream
Frumoase cuvinte....Cartarescu era in manualul de romana cu o poezioara, dar nu despre dragoste...Mi-o amintesc pe cea intitulata "Cand ai nevoie de dragoste"...
"Cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste.
cand trebuie ...
Re: Re: Re: din 7 oct 2004 15:37 de bebe
Sunt de acord. Trebuie sa analizezi foarte bine daca merita. O sa zici ca dragostea nu se bazeaza pe asta. Ba si pe asta.
Cand faci un lucru gandeste-te la zicala evreului din Romania: "Pe langa plopii fara sot, adesea eu treceam. Si daca ...
Re: Re: Orgoliul distruge dragostea din 7 oct 2004 14:13 de surucaterinc
da din orgoliu pierzi totul din orgoliu ranesti persoane nevinovate daca nu incerci sa te schimbi acest orgoliu te face pe tine insu-ti nefericit!!!
Re: Re: din 7 oct 2004 00:36 de PSpst
Niciodata sa nu spui...niciodata.
Nu pun la indoiala maturitatea ta dar multi fac greseala de a confunda iubirea cu dependenta afectiva.
Ajungem la un moment dat in viata cand am dori sa "vedem solutia", daca s-ar putea..sa prevedem ...
Re: Re: Re: Re: Masturbatre si sange (la baieti) din 6 oct 2004 10:00 de ExoticDream
Nota: "Iezista o explicatie" pt comentariul meu de care te-ai legat mai sus, cine trebuie sa inteleaga va intelege.
Re: Am nevoie de un sfat din 6 oct 2004 02:13 de dualis
Cum te purtai cu ea ?
Nu cred ca s-a gandit la fericirea ta.
Eu zic c-o sa ajungi, daca vrei, la un stadiu si mai puternic, nu asta e problema, problema e ca nu trebuie sa ajungi acolo singur.
Nici nu trebuie sa iubesti pe altcineva cum ai ...
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 6 oct 2004 00:09 de dualis
:huh::blink::):lol::lol:
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 21:12 de bebe
Unele fete. Nu toate. Altele prefera barbatii mai plinuti. E vorba de gust si de aceea nu generaliza. Nu tot ce-ti place tie place si alteia. Nu masura lumea dupa masura ta.
Re: Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 15:59 de ExoticDream
Si practica ce spune???(?)(?)(?)
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 15:58 de squaw
Teoria ca teoria...:D
Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 5 oct 2004 15:45 de ExoticDream
Cum stai cu 90-60-90 ca, daca esti fata, fotomodeala scrie pe tine!!! Daca nu...., pune mana si ia niste vitamine, altfel mai mult de pozitia misionarului nu cred c-o sa performezi! Acum serios....fetele prefera baietii mai slabi decat pe cei ...
Re: Re: Pt EL din 4 oct 2004 17:25 de ExoticDream
Nu merita sa lupti pt o iubire schioapa, unilaterala, o iubire in care tu dai totul, iar celalalt doar amagire. Cel mai greu este sa realizezi ca el nu te-a iubit sau nu te mai iubeste, sa incetezi sa crezi in imaginea idealizata pe care ...
Re: Aveti grija cu sufletele... din 4 oct 2004 17:11 de ExoticDream
Ai dreptate si inteleg de ce ai remuscari, orice om normal ar avea. Din pacate sunt putini cei carora le mai pasa de ceea ce lasa in urma, viata merge inainte, nu? Ar fi trebuit sa mergi la intalnirea pe care ti-a cerut-o fata aceea la ...
Re: Re: Re: De ce? din 4 oct 2004 16:46 de Aluka
Si intinde si celalalt obraz daca itzi trage o palma..!:D:D
Re: Re: De ce? din 4 oct 2004 16:44 de squaw
La 12 biserici:DObligatoriu trebuie sa le aprinda la VII chiar daca nu-i convine:lol:Iubeste-ti vrajmasul Ionelule(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2004 16:17 de ExoticDream
Ti se pare, colega, pasarelele cred ca se invartesc in capul tau mai ales la ceas de seara! Daca tu te simti vinovat, e problema ta, eu nu dau vina pe nimeni. Nu sunt lesbiana, dar nici toleranta cu barbatii si femeile care nu au suficient bun ...
Re: Re: in cuplu din 4 oct 2004 15:59 de ExoticDream
De acord cu prima fraza ai...atat! Judeci femeia fara sa ai habar ce simte ea: o femeie este capabila de tipuri diferite de iubire in paralel (una pt copil, cealalta pt sot) , cele doua iubiri nu se exclud, ci dimpotriva. Exceptia se intampla in ...
Re: Re: :( din 4 oct 2004 15:49 de bebe
Uite ca daca ai mers la subiect, sunt de acord si eu cu tine.
Re: :( din 4 oct 2004 15:44 de ExoticDream
Problema am inteles-o (ca ne duce capul in timpul liber), ce n-am inteles este de ce ne insulti!!! Vezi ca avem un politai al forumului care taxeaza abaterile grave de la normele de conduita!!! Cred ca ai primit raspunsuri la problema ta, dar ...
Re: Re: Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa din 4 oct 2004 15:42 de bebe
Las' ca-si rtevine el. Trebuie njumai sa manance ceva sa mai prinda puteri.
Pagina 929 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |