Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: sunt insarcinata? din 4 oct 2004 15:27 de bebe
Stiu ca esti foarte agitata si ai vrea sa sti repede ce ti s-a intamplat. Dar daca ai ramas gravida ce trebuie sa faci? Avort. Daca afli mai repede nu faci acelasi lucru ca si atunci cand astepti un pic si aflii exact cum stau treburile? Nu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intamplare penibila din 4 oct 2004 15:13 de bebe
Ai dreptate. Larvele trebuie strivite, altfel se cred fluturi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu suf din 4 oct 2004 13:58 de Sfatuila
Uneori nu e nevoie decat sa-i spui un cuvant (hai, doua! ) , sa-i strangi mana sau sa o saruti si asta valoreaza mai mult decat daca i-ai cumpara o blana naturala sau o bijuterie scumpa din "lovelele" pe care ti le doresti mai mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu suflete din 4 oct 2004 13:36 de lnfector
Asta e frate ... ti-am spus ...nu vreau sa ma schimb ci sa ma-ntelegi, am nevoie doar de mine,de lovele si de zile
Atat imi treb sa reusec sa fac tot ce imi propun
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele.. din 4 oct 2004 12:40 de Sfatuiala
Nici nu ma asteptam sa intelegi ceva din ceea ce am scris.Ma tem ca esti mai rau decat mine pt ca tu nici macar candva nu vei intelege efectul faptelor tale asupra celor din jur.Nu-ti pasa de cei care pleaca din aceasta viata (ce suflet mare ...
Re: Re: Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa din 4 oct 2004 00:27 de dualis
Pai cum vrei sa reactioneze cand afla ca trebuie sa puna pe el mai mult decat poate ridica. :lol::lol:
Re: Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 4 oct 2004 00:08 de AlukaReturn
Am vazut-o si pe asta!Bebe l-a lasat masca pe asta de deasupra mea!Doamne.., ce grozavii imi mai rezerva oare viitorul?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 3 oct 2004 23:44 de AlukaReturn
Poate o ajutzi tu,ca vad ca ai experientza!!Ia da-i un mesaj privat si daca nu raspunde da-mi mie unul si itzi dau numarul ei de telefon!!
;):D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Pt EL din 3 oct 2004 23:39 de Huggy
Da , dar una e sa iesi pe usa si alta e sa te asezi in mijlocul camerei si sa astepti sa vina usa spre tine . Intr-un alt topic zicea cum ca ar fi intalnit un baiat bun . Discutia aceea dintre ea si Alina daca nu ma insel . Aici intrevine marele ...
Re: Re: Re: Re: Re: NIMICUL.... din 3 oct 2004 20:54 de Rain Man
Cred ca "scrisoarea" a ajuns la destinatie!Sunt prezente doua nume de flori:Iris si Orhidee!Zodia florala.E inutil sa va bateti gura de pomana.Cei doi deja s-au indentificat luand numele florilor zodiilor respective si si-au vorbit de ...
Re: Re: Pt EL din 3 oct 2004 20:37 de Eu
Hai sictir):(
Re: Pt EL din 3 oct 2004 13:54 de sabba
M-a impresionat cumplit durerea ce te macina inca!
Renunta! Pentru tine!
Nu intotdeauna este valabila teoria aia potrivit careia : daca iubesti trebuie sa si lupti pentru iubirea ta! Nu cu pretul tau! Nu cu pretul sufletului tau!
Pentru o ...
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 3 oct 2004 11:15 de turdoc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 oct 2004 00:32 de dualis
Noroc cu tine, tolerantule. :)
Inca un plus animalelor. :)
Exotic, sper ca nu a inceput sa-ti placa din ce in ce mai mult de Infector. :lol:
Re: Re: lichid din 2 oct 2004 21:25 de Mikii
Aici sunt de acord cu tine. Cine te iubeste trebuie sa iubeasca totul de la tine.
Re: from jamaica din 2 oct 2004 20:02 de bebe
Chiar nu ai vazut ca pe forum sunt doi oameni perfecti(vroiam sa spun un cuplu): Infector si Exotic? Ei ni gresesc niciodata, tot ce spun ei este adevarul absolut etc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 oct 2004 19:50 de bebe
Auzi draga: nu crezi ca ai o boala grava? Esti o inadaptabila si dai vina pe barbati.
Aici sunt de acord cu Infector: poate numai cu ele o sa poti traii. Dar nu se stie.
Iar daca esti lesbiana, trebuie sa fii toleranta cu barbatii.
Dar cred ca ...
Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 2 oct 2004 19:31 de bebe
De regula, pentru cei care cresc, greutatea trebuie sa fie egala cu nr. centimetrilor peste un metru (la tine 71 kg). Dar in unele perioade cresterea in inaltime o ia cu mult inaintea greutatii. Nu e nimic rau. O sa incetineasca cresterea si o sa ...
Re: inceperea vietii sexuale din 2 oct 2004 17:16 de bebe
Mai baiete, cineva a mai spus pe acest forum. Sunt trei tipuri de femei: 1. femei pe care le poti tine cu pula; 2. cu dragostea si pula; 3 pe care nu le tii nici cu dragostea nici cu pula. Ultimilor le place sa schimbe pula cum isi schimba chlotii ...
Re: Re: Re: Re: Poveste! din 2 oct 2004 16:07 de Maya
Te cred. Spusele tale sunt confirnate de mizeria ziaristica de pe piata si pentru care nu-ti trebuie minte.
Pagina 930 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |