Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Ray Bradbury din 19 oct 2004 02:05 de dualis
Fahrenheit 451
"Nu trebuie sa fim lasati in pace, din cand in cand trebuie chiar sa fim scuturati zdravan. De cand nu te-a mai framantat nimic, nici un lucru cu-adevarat important ?
Umple-ti ochii cu uimire, traieste ca si cum ai sti ca ...
Re: Prea multa atentie ... din 19 oct 2004 00:56 de nemesis
Limita... hmmm! Spune o data "nu facem ca tine facem ca mine" si las-o sa faca ce vrea; spune a doua oara acelasi lucru si ramai ferm pe pozitie si apoi o sa devina mai blanda...
In cuvinte putine si esentiale cam asta trebuie facut! ...
Re: Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 00:53 de nemesis
:blink: nu pricep nici sa ma tai! Ce-i cu "chatul"? :blink:
Cand ar trebuii sa renunti ? din 19 oct 2004 00:30 de claudiudr
Voi ce parere aveti ? cand ar trebuii sa renunti la o relatie cand partenera/partenerul abea vorbeste cu tine si pare indiferent/indiferenta fata de relatie ...(asta in cazul cand faci chat ... ) cand trebuie sa te opresti ? sa tragi linia si sa ...
Re: Re: Re: Am Nevoie De Ajutor din 18 oct 2004 14:56 de ####
eu nu inteleg de ce trebuie sa va ganditi la ce ar spune ceilalti ? daca tie iti place fata incearca sa iesi cu ea undeva ca amici si sa discuti cu ea ,nu e nevoie sa-i spui din prima ca-ti place de ea si nu stii cum sa faci sa fii cu ea fara sa te ...
Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 18 oct 2004 14:30 de ExoticDream
Da, exista, dar nu le percepi ca obligatii (cum ar fi o tema pt scoala, de exemplu) , le faci pt ca asa simti....In clipa in care acele responsabilitati devin obligatii, inseamna ca nu mai iubesti....
Le respecti nu pt ca ...
Re: Re: Am Nevoie De Ajutor din 18 oct 2004 14:18 de YLoveCamelia
in mare ai dreptate , pacat totusi ca nu poate fi asta formula magica:)
Re: Exista niste responsabilitati cand iubesti ? din 18 oct 2004 13:06 de Huggy
Nu le-as lua drept indatoriri si responsabilitati . Daca iubesti sincer , instinctiv iti vei dori sa oferi ce tot ce e mai bun persoanei iubite . In dragoste ratiunea nu isi are locul , asa ca nu are nici un rost sa iti faci un "plan" ...
Avem timp din 17 oct 2004 19:19 de CriticalSex
Avem timp
Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, ...
Re: Cele mai fidele/bune anticonceptionale din 17 oct 2004 15:30 de nemesis
Hai sa vedem...
Tu vrei un fel de absolut al anticonceptionalelor. ASA CEVA NU EXISTA! (...si intre noi fie vorba de cadere de par ca efect secundar inca nu am auzit! Oricum a fost funny! :D)
Iata ce-ti recomand in cazul in care medicul (tot ...
Re: Re: plictiseala.. din 16 oct 2004 22:21 de YLoveCamelia
toti este nuli , numai eu nemesis este destept , nu i asa ?:lol:
Re: Am Nevoie De Ajutor din 16 oct 2004 20:47 de CriticalSex
stii cum trebuie sa gandeasca agentul de vanzari?
din 10 potentiali clienti daca pica unul e perfect.
..si cred ca nimeni nu rade de el daca nu ii convinge pe ceilalti 9
spor.. :):lol:
Re: Sfaturi / Problema / Caut / Ce se poate face? din 16 oct 2004 20:45 de ygh
degeaba ar fi mare dc n-ar sti cum sa se"comporte" asa mai bine las-o mika si invat-o jucausa!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna " din 16 oct 2004 20:16 de nemesis
...si ce daca sunt moderator? Trebuie sa fiu mereu un exemplu; un modele pentru altii?
Modelele sunt inutile!
Nu vreau sa fiu modelul nimanui; nu vreau sa fiu exemplu pentru nimeni!
Daca nu ti-ai dat seama forumul nu are nevoie de ...
Re: Re: plictiseala.. din 16 oct 2004 03:40 de dualis
De-am fi toti asa nulitati. :)
Aluka, tu ce zici ? :)
Re: Prim si ultim din 16 oct 2004 03:35 de nemesis
Sa fie asta ultimul tau post sau mai trebuie sa induram... ?
Re: plictiseala.. din 16 oct 2004 03:09 de nemesis
...si chestia asta, spusa de nulitatea aia de Cioran, ti se pare desteapta tare, din moment ce ai considerat ca trebuie scrisa pe acest site...
P.S. dualis asta nu e Aluka...
Re: Te iubesc ... atata tot ! din 16 oct 2004 02:02 de dualis
OCTAVIAN PALER
Nietzsche ii sfida pe filosofi chemandu-i sa-si ridice casele pe Vezuviu. Mexicanii fac chiar mai mult cu vulcanii lor. Ei reusesc sa-i iubeasca ! Oare sa nu existe in acest sentiment nici o legatura cu sfaturile pe care altadata, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 15 oct 2004 17:04 de dualis
Am inteles ce ai scris, tu insa nu prea ai inteles ce am scris eu.. dar nici nu conteaza.. oricum nu s-ar schimba nimic..
Re: Re: Re: Re: Aveti grija cu sufletele... din 15 oct 2004 15:27 de MissM
Nu m-am referit la cei care au avut puterea sa treaca prin astfel de experiente nefericite zambind, iubind viata si fiind capabili sa iubeasca din nou (pe acestia ii admir, eu n-am taria sa o fac inca) , ci la cei care intalnesc oameni nefericiti ...
Pagina 926 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |