Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 24 sep 2004 12:10 de ExoticDream
Iti multumesc si sunt de acord cu aproape tot ce ai scris, cu cateva observatii:
- poti invata cate ceva si din experienta celor apropiati
- poti schimba pe cineva, nu mult, dar cu conditia sa existe o motivatie puternica si evident sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati din 24 sep 2004 12:01 de ExoticDream
Stiu ca exista si baieti buni in jurul nostru...si e trist ca ii intalnim tocmai atunci cand sufletul ne este macinat de iubiri nefericite...cu baieti mai putini buni, cu care ne dam seama ca nu am fost compatibile, dar care au reusit sa ne fure ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin din 24 sep 2004 08:50 de Huggy
Baiatul de 17 ani are dreptate . Sunt multe fete care stramba din nas cand vad un baiat de la 20 de ani in sus fara un numar impresionant de numere la activ . Partea buna e ca mai exista si fete ce pun pe primul plan iubirea .
Am observat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 24 sep 2004 08:31 de Huggy
Urmaresc de cateva zile foruml asta si din cate am inteles Exotic a fost parasita , asa ca mi se pare normal sa deschida mai bine a doua oara ochii . Daca asta o face mai inaccesibila nu trebuie sa dati in ea . Mie unu nu imi plac fetele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?.. din 24 sep 2004 08:15 de Huggy
Exista si baieti sensibili si romantici , dar sunt greu de detectat. Exista chiar aici , in Bucuresti . Nu o sa ii vezi in fata scarii blocului in nici un caz . Sunt pe la cursuri , pe la munte , pe la biblioteca , etc . Rar prin cluburi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 24 sep 2004 08:06 de xxxxx
Uite iti impartasesc experienta mea de viata:
Dupa indelungi studii atat teoretice cat si practice, am tras cateva concluzii importante despre viata:
- ca fiecare om are propriul lui destin si ca nu poate invata decat din propriile ...
Re: Re: Re: de ce .. din 23 sep 2004 12:34 de ExoticDream
Si eu am sfatuit-o sa renunte la el de cand am auzit de prima insulta pt ca un om care te iubeste chiar si fff putin te respecta si nu te-ar putea umili atat de mult. Nu a fost o intamplare...insultele si alte lucruri urate s-au repetat. Din ...
Re: Re: de ce .. din 23 sep 2004 01:11 de una
chiar daca il iubeste nespus,sa incerce sa renunte la el.stiu ca este greu dar trebuie.daca pana acum ai fost insultata,de ce crezi ca dupa ce vei face pasul vei fi apreciata? nu-i adevarat.se va folosi de tine.iti spun din exp.si eu am facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 22 sep 2004 14:54 de Flashlights
Dovada clara a ceea ce am spus mai sus.
Suferi draga mea .... suferi rau de tot!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 22 sep 2004 14:52 de ExoticDream
Daca nu te-ai prins ...inca... in ziua de azi cam orice pusti bun sau nasol face pe nebunul cand se vede pt o clipa in centrul atentiei! Asa si tu! Cum te baga in seama 2-3 tipe (nu conteaza calitatea), gata iti cresc fumurile!!! Hai sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 22 sep 2004 14:11 de Flashlights
Daca nu te-ai prins ...inca... in ziua de azi cam orice pustoaica buna sau nasoala urmeaza cursurile unei scoli de manechine asa ca nu mai fa pe desteapta cu lectiile tale de "fotomodeala". Acea diploma nu inseamna ca esti si frumoasa. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 22 sep 2004 10:48 de ExoticDream
S-ar putea sa fie amuzant...de ambele parti...am facut un curs de modelling pe la 15 ani, sper sa-mi mai amintesc pasii...daca nu, ma iau dupa tine, nu? Sunt modesta in tot ceea ce ma priveste, cu exceptia cazurilor in care sunt provocata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin din 22 sep 2004 10:33 de ExoticDream
Nu stiu cu ce fel de fete umbli tu, dar nu scrie nicaieri ca baietii sunt obligati sa stie "meserie" la 17 ani! Chiar daca n-ai "facut-o" , pune si tu mana pe niscai carti despre sex, cauta pe Internet, vorbeste cu prieteni ...
Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi! din 22 sep 2004 09:36 de valentin
Tu chiar crezi ce afirmi?A trecut ceva timp de cind m-am lasat circumcis si vreau sa spun ca in continuare totul decurge NORMAL.:DCe nu am sa inteleg este aceasta impotrivire acerba,la o operatie necesara uneori,trebuie sa recunoasteti!(!)
wow.... din 22 sep 2004 02:12 de Clarisse
zambeste....hai , mai incerca odata,...asta-i to ce poti? si totusi e doar o mimica a fetei nu implica decat un impuls al creierului catre nervii ce strabat nervii faciali...De ce trebuie sa implucan si enotiile intr-un zambet? Lumea ar arata mult ...
Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin din 21 sep 2004 18:47 de alex
???stiu ca nu toate de 17 au facuto dar ele zic ca eu trebuie sa ma pricep ca sunt baiat....si ca ar trebui sa o fac pana acum...:blink:
Re: Re: Re: de ce .. din 21 sep 2004 12:51 de ExoticDream
Lucrurile sunt ceva mai complicate...nu e vb de "a o pune"....Iubire exista, dar din pacate numai din partea ei (si nu este obsesie morbida, greseala ii apartine lui pt ca, daca el ar fi recunoscut de mult ca nu o mai iubeste, ea ar fi ...
Re: Re: de ce .. din 21 sep 2004 11:43 de FireSoul
Fata ar trebui sa-si caute alt baiat shi sa inteleaga o data pentru totdeauna ca dragoste cu forta nu se poate...stii cum se spune: "m-ai pacalit o data, rusinea ta: m-ai pacalit a 2-a oara, rusinea mea!" Adiq...analizeaza la rece shi ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 21 sep 2004 11:38 de ExoticDream
La un asemenea limbaj....aproape nici ca nu ti-as raspunde! O fac totusi pt ca vad ca intrepretezi aiurea, prilej de amuzament pt cei care "gandesc" in acelasi stil ca tine. Ce legatura are (ne)cazul meu cu subiectul dezbatut aici??? ...
Re: Re: Re: Re: de ce? din 21 sep 2004 11:17 de ExoticDream
Din nefericire trebuie sa te contrazic (desi sunt o persoana modesta si nu-mi place sa ma laud, ma fortezi sa o fac) : soarta a fost darnica cu mine si am mai ajutat-o si eu facand oarece sport in tinerete, asa ca arat bine si asta nu o spun eu, ...
Pagina 935 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |