Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 16 sep 2004 01:49 de dualis
HAOSUL LUI DUMNEZEU!!:ninja::ninja::ninja:
:lol::lol:
Cate lucruri nu trebuie puse laolalta
Pentru ca, prin farmec, ele sa dea nastere iubirii
Mai intai, doua inimi, care se inteleg bine,
apoi gingasia care le insoteste ;
si luna care, ...
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 15 sep 2004 18:50 de YLoveCamelia
ai dreptate. cred ca este un subiect despre mentalitate.. de aia exista atat de multa varietate in opinii.
personal vad aproape penibila o combinatie "pe net" comparata cu un agatat , oriunde ar fi ..chiar si la strand:D
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 15 sep 2004 18:31 de una
depinde de cine vrea sa te agate....daca este unul de ti-e si frica sa te uiti la el...fug cat colo....daca pare finut,ii dau o sansa insa daca sare calul(vorbe cu substrat sau alte porcarii) ii dau unda verde imediat.....:D:D:x
Re: Re: Cand vii? din 15 sep 2004 00:53 de blueyes
http://www.theinterviewwithgod.com/:heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 15 sep 2004 00:50 de dualis
Pai de ce crezi tu ca scrie cum scrie ? :) Dupa ce scapi de acolo traiesti fiecare secunda ca pe o minune, te uiti la un perete si incepi sa razi, viata e minunata :) Insa parul ala l-a facut sa acumuleze ura pe care si-o descarca pe noi, cei mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 15 sep 2004 00:42 de Alucka
Dualis...,recunoashte...,e totushi un mod formidabil de a se simtzii liber!:D:D:D
Trebuie ca este ultima metoda de tratament nonviolenta!:D:D:D:D
Ca pe ashtia cu parul shi cu curentul electric ii trateaza de obicei!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 14 sep 2004 16:06 de squaw
Mai ales ca eu cunosc fete care vazand un barbat frumos pe strada (sau in alt loc)exclama:'ma vad lovita de toti peretzii" Propun sa le criticam si pe ele ...dar sa nu le zicem 'jeguri umane':love:
Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 14 sep 2004 14:28 de Swann
Nu inteleg, fetelor, de ce ati fi oripilate sa faca un baiat cunostinta cu voi pe strada. Nu ma refer la agatatul penibil folosind tot felul de replici idioate....dar daca iti place de o fata, incerci sa intri in vorba cu ea...indiferent ca esti pe ...
Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 14:18 de dualis
:x:x:lol::lol::lol: Las' ca te pupa tata si-ti trece :) unde-i buba ? :lol:
"O concluzie (in cazul tau, mai multe :) )marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti". :lol:
Ti-as explica cum e de fapt cu citatul acela cu ...
Re: E. C. din 14 sep 2004 12:41 de DUMNEZEU
CAT TIMP INCEPE CU LITERA MARE SI SE TERMINA CU PUNCT INSEAMNA CA SI-A TERMINAT PROPOZITIA AUTORUL SI FIECARE PROPOZITIE ARE IDEEA SA.
EU AM ALES PROPOZITIILE CU IDEILE CARE MAU INTERESAT PENTRU A LE FOLOSI CA CITAT,ASA CA NU ESTE NICI O ...
Re: Re: Re: Re: Re: Demult... din 13 sep 2004 21:05 de sabba
N-am avut o zi proasta, ci una foarte buna!
Dar asta n-are legatura cu ce spuneam!
Nu trebuie sa cad in butoiul ala cu melancolie blegoasa sa spun asta!;);)
Demostreaza tu unde e progresul si eu iti demonstrez unde e caderea!;):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 18:17 de sabba
Cred ca ai vrut sa zici :rar barbati care umbla cu capul gol.....iarna!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 17:02 de Afrodita
Mda.... :unsure: esti mai mare si stii mai multe....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 15:01 de dualis
Evident. La femei nu prea conteaza, dar barbatii TREBUIE sa fie simpatici. :) De fapt "tip simpatic" este un pleonasm. :lol:
E mai bine daca n-are nimic in cap (desi mai rar barbati cu capul gol :lol::lol: ) astfel toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 14:32 de Afrodita
Un tip trebuie sa fie simpatic, nu prea paros...sa aibe un fund marfa ...Dar degeaba arata bine daca nu are nimic in cap !!! Asa ca daca are cate putin din toate, totul e perfect!!!!:D
Re: Re: Re: iubire din 13 sep 2004 09:15 de dude
daca simti ca relatia nu iti satisface pe deplin asteptarile sufletesti, foloseste acest lucru si cearta-te cu el, chiar daca tu simti ca il iubesti nespus e posibil ca el sa nu simta mare lucru pentru tine si spune-i ca nu mai vrei sa continui in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi din 13 sep 2004 04:23 de blueyes
stai putin ca nu prea e asa...eu nu am zis ca o tipa sa inceapa viata sexuala de la 14 ani !mi se pare absurd si imatur indiferent de ce sentimente exista!ideea de a avea 10 prieteni nu implica 10 relatii sexuale e logi!si ce zici tu ca din ...
Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 12 sep 2004 11:36 de dualis
:lol::lol: Ca bine zici : "ce oameni" :lol: Nu-mi trebuie dictionarul pt. asa ceva, iar o obsesie care ma face sa rad nu are ce rau sa-mi faca :) , dar ce are dictionarul, ai incercat sa-l atingi si te-a fript ? :lol:
Re: E. C. din 12 sep 2004 03:11 de Alucka
Ciudat!Nu shtiu cum mi-a fugit gandul..,dar unul din personajele lui Marin Preda in Delirul...,ajunge la aceeshi constatare dupa luni intregi de lectura..!
E. C. din 12 sep 2004 02:45 de dualis
"O citare trunchiata echivaleaza cu o tradare, cu o insulta, prejudiciul fiind cu atat mai grav cu cat intentia era sa ni se faca un serviciu."
- Marturisiri si anateme -
Nu-mi plac decat oamenii melancolici si eruditi, care stiu ...
Pagina 937 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |