Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: nebunatic?????? ce spuneti?

din 27 sep 2004 21:58 de Misu

Domnule, ce mai subiect, dar ce mai raspunsuri! Hop si-asa, si-asa, si-asa si p si u si l si a.

Re: nebunatic?????? ce spuneti?

din 27 sep 2004 21:54 de soacra- sa

Mai copile, dar n-am simtit nimic, cred ca ai visat. Ce sani tari sa am muica ca io am 50 de ani . Ce p***a mea trebuie sa scrii tu aici toate halucinatiile tale.

Re: What a wonderful world

din 27 sep 2004 21:10 de Flashlights

Te-ai prins si tu in sfrarsit :) Dezbina si cucereste in continuare!Pana cand capeti tot ce ti-ai dorit vreodata

What a wonderful world

din 27 sep 2004 20:35 de dualis

Azi a fost cutremur, a si plouat (desi mi-a placut sa alerg in ploaie), de cateva zile m-a "lasat" "prietena" cand a auzit ca nu mai vreau sa facem dragoste fara prezervativ deoarece n-am chef sa las nici un dualis junior in ...

Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 18:49 de Justitiarul

Pentru a incepe o viata sexuala trebuie sa fi trecut de la copila la femeie, de la copil la barbat. Unele persoane se maturizeaza mai repede, altele mai tarziu, iar unele, putine (au aparut unele si pe forum) nu se maturizeaza niciodata. Atentie, ...

Re: Re: am un penis mic(13)

din 27 sep 2004 18:31 de Motanul

Ai dreptate, dar aici se includ si asiaticii a caror medie la marime este cu 3-4 cm sub cel european. Statistica europeana arata ca normalul (deci si media) e intre 14-16 cm. Eh, ce sa facem, pentru "a lua temperatura" trebuie sa avem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 27 sep 2004 17:28 de YLoveCamelia

ai dreptate. is tari cazurile in care femeia care vrea sa vada cam ce gandeste subiectul ochit se cam complexeaza ascultandu l. reactiile sunt foarte hilare de la fizionomie :huh: pana la punctul in care nu mai scoate sunete:lol:

Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 14:42 de dualis

:lol: Welcome to Fight Club ! :lol: La vita e bella ! :)

Re: inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 14:38 de ExoticDream

Nu era pisica, ci "vita"!!! "Vita" nu stiu de unde s-o incepi....depinde la ce vrei s-o folosesti...(sper sa nu aiba legatura cu zoofilia)...in rest o gramatica nu ti-ar strica....ca secretele vad ca le stii aproape pe ...

Re: inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 14:35 de dualis

Parca vorbesti de imperecherea pisicii.

inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 14:31 de seducator

ce ar trebui sa stiu ca sa imi incep "vita"?:D poate este vvre-un secret pe care eu nu-l stiu?B) am iubita ce trebuie satisfacuta:love: please help(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 14:30 de ExoticDream

Multumesc din suflet, am rezolvat!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 14:28 de dualis

Bine, bine.. m-ai rugat ceva.. insa trebuie editat si la tine :):)

Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2004 14:07 de ExoticDream

Pana acum puneam lumea din jur inaintea lumii mele si rezultatul a fost dezastruos, asa ca am sa-ti ascult sfatul si am sa devin un pic mai egoista...Stiu ca nu merita sa pun la suflet false rautati, nici nu o fac decat partial, dar mult timp am ...

Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2004 13:58 de dualis

Asa, mai pune cateva fete posomorate si lasa-te schimbata de lume, caci tot n-ai inteles ca tu esti lumea de care trebuie sa ai grija. Am observat ca una zici si alta faci, degeaba apreciezi bunatatea daca nu asculti de ea si in schimb pui la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 27 sep 2004 13:38 de ExoticDream

De acord cu inspectia olfactiva (cine ar sta langa un nespalat?!? ) , dar la inspectia vizuala ce standarde trebuie sa indeplineasca impricinatul? N-ar fi suficient sa aiba un aspect general placut (adica sa nu fie super obez sau ultra slabanog, ...

Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 11:51 de ExoticDream

Aici intamplator ai dreptate: cineva trebuie sa fie "dus" rau ca sa-si imagineze ca in sufletul unui baiat ca cel care e responsabil de nefericirea stii tu cui s-ar putea duce lupte, ar putea exista remuscari, regrete, motive pt care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de

din 27 sep 2004 06:52 de xxxxx

Ai dreptate, trebuie o rectificare: O fata apreciaza in primul rand inteligenta la un baiat... numai dupa ce acel baiat a trecut cu succes de inspectia vizuala si olfactiva :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2004 10:28 de xxxxx

Uneori tot raul e spre bine, iar intelegerea faptelor vine mai tarziu. Daca te casatoreai cu gringo ala si te duceai in Utah? In Utah sunt multe depozite de deseuri radioactive, o mina de uraniu... multi oameni mor de cancer. Poate ca baiatul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2004 10:19 de xxxxx

Nu are rost sa incerci sa intelegi; poate intelegerea va veni mult mai tarziu Gandeste-te ca tot raul e spre bine.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 933 din 1098
«   1 ... 930   931   932   933   934   935   936 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare