SEXUL ANAL

Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

picpoc

Senior member
51 mesaje

SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 19:21 de picpoc

hy..!!am si eu o mica intrebare!a practicat cineva sexul anal pana acum??eu zic ca da .tocmai de asta, vreau sa va intreb pe voi,cunoscatorii, mai multe despre acest subiect.m-am gandit impreuna cu partenerul meu, sa practicam , dar am o anumita teama si nu pt durere cat pt igiena si``profesionism``.vreau sa stiu ce lubrifianti folositi in general, si ce prezrv(DUREX....dar de care?? extra safe sau?? ).pai si cum se intampla??adica in ce pozitie?? si la voi fetelor, cum a fost prima oara?stiu ca sexul anal e foarte satisfacator pt baieti si pt fete(asta daca baiatul stie cum sa procedeze).tot ce stiu e ca anusul trebuie stimulat mai intai cu degetul, apoi cu 2 degete iar apoi cand baiatul simte ca totul e relaxat , poate penetra..sincer mi-e cam frica de asta si nu neaparat pt durere. am mai spuso.si mai stiu ca prietenul meu isi doreste cu adevarat asta.ba chiar mi-a si zis ca daca o sa ma doara o sa se opreasca, pt ca nimic nu e mai important decat felul cum ma simt eu .va multumesc anticipat, si astept raspunsurile voastre! bye bye

SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 19:35 de baby

ia sa va vad

detaliiiiiii
detaliiiiiiiii va rooog
hai ca nici eu nu stiu cum e
adevarul e ca am citit cateva chestii pe tema asta dar e altfel cand imi povestiti voi pe forum

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 19:44 de picpoc

chiar asa....haideti nu va sfitii vrem detalii....ca abia astept sa practic sexul anal si daca de exemplu se intampla maine eu inca nu stiu nimic...haiedtiiiiiii

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 20:00 de baby

chiar asa....haideti nu va sfitii vrem detalii....ca abia astept sa practic sexul anal si daca de exemplu se intampla maine eu inca nu stiu nimic...haiedtiiiiiii

picpoc....datele de la profil sunt adevarate?
nu de alta dar am zis ca fac infarct cand ti-am vazut poza....am crezut ca esti o vecina de-a mea dar nu...

tu vrei sa te documentezi sa chiar vrei sa incerci?

sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 20:27 de picpoc

picpoc....datele de la profil sunt adevarate?
nu de alta dar am zis ca fac infarct cand ti-am vazut poza....am crezut ca esti o vecina de-a mea dar nu...

tu vrei sa te documentezi sa chiar vrei sa incerci?

poi depinde adik si una si alta dar u in ce cartier stai? poate ne cunoastem

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 20:43 de baby

poi depinde adik si una si alta dar u in ce cartier stai? poate ne cunoastem

ei hai ar fi culmea sa zic si cartierul

nu ne cunoastem....

daca aia e poza ta sigur nu ne cunoastem

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 7 feb 2009 20:46 de pacpac

hy..!!am si eu o mica intrebare!a practicat cineva sexul anal pana acum??eu zic ca da .tocmai de asta, vreau sa va intreb pe voi,cunoscatorii, mai multe despre acest subiect.m-am gandit impreuna cu partenerul meu, sa practicam , dar am o anumita teama si nu pt durere cat pt igiena si``profesionism``.vreau sa stiu ce lubrifianti folositi in general, si ce prezrv(DUREX....dar de care?? extra safe sau?? ).pai si cum se intampla??adica in ce pozitie?? si la voi fetelor, cum a fost prima oara?stiu ca sexul anal e foarte satisfacator pt baieti si pt fete(asta daca baiatul stie cum sa procedeze).tot ce stiu e ca anusul trebuie stimulat mai intai cu degetul, apoi cu 2 degete iar apoi cand baiatul simte ca totul e relaxat , poate penetra..sincer mi-e cam frica de asta si nu neaparat pt durere. am mai spuso.si mai stiu ca prietenul meu isi doreste cu adevarat asta.ba chiar mi-a si zis ca daca o sa ma doara o sa se opreasca, pt ca nimic nu e mai important decat felul cum ma simt eu .va multumesc anticipat, si astept raspunsurile voastre! bye bye

pai in primul rand tre sa iti faci clisma.Clisma o poti face cu furtunul de la dus,o seringa de 10+,sau aparat special de la farmacie.Dupa clisma este indicat sa astepti cam 2h dar nu e o regula.
Te-as sfatui,mai ales ca e prima data,sa iti faca un masaj inainte sa te relaxezi (poti sa te masturbezi pana la orgasm in timp ce iti face masaj).Cand te simnti relaxata si incinsa ),lubrfiati anusul bine,bine,bine mai ales la intrare.Daca aveti un dildo e bine sa se joace cu el in anus,inainte sa bage penisul,daca nu 1 sau 2 degete sunt k dupa care puteti trece la fapte).
O sa te doara la penetrare,dar daca anusul este lubrfiat foarte foarte bine,durerea va fi suportabila,apoi o poti ignora.
Si daca te doare prima data mai rau,nu fi dezamagita,cu timpul veti invata cum s-o faceti sa eliminati durerea.Pe sotie a durut-o prima data,dar i-a fost si bine spre sfarsit,iar asta a determinat-o sa mai incerce si nu a fost dezamagita

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 7 feb 2009 21:36 de baby

pai in primul rand tre sa iti faci clisma.Clisma o poti face cu furtunul de la dus,o seringa de 10+,sau aparat special de la farmacie.Dupa clisma este indicat sa astepti cam 2h dar nu e o regula.
Te-as sfatui,mai ales ca e prima data,sa iti faca un masaj inainte sa te relaxezi (poti sa te masturbezi pana la orgasm in timp ce iti face masaj).Cand te simnti relaxata si incinsa ),lubrfiati anusul bine,bine,bine mai ales la intrare.Daca aveti un dildo e bine sa se joace cu el in anus,inainte sa bage penisul,daca nu 1 sau 2 degete sunt k dupa care puteti trece la fapte).
O sa te doara la penetrare,dar daca anusul este lubrfiat foarte foarte bine,durerea va fi suportabila,apoi o poti ignora.
Si daca te doare prima data mai rau,nu fi dezamagita,cu timpul veti invata cum s-o faceti sa eliminati durerea.Pe sotie a durut-o prima data,dar i-a fost si bine spre sfarsit,iar asta a determinat-o sa mai incerce si nu a fost dezamagita

o sa ziceti ca sunt....da' si clisma si durere si....atata asteptare ca sa ma acomodez....apai ma urc pe el si fac sex normal de zgarii si varul de pe pereti si gata

oricum......merci ca mi-ai zis ce ma asteapta daca printr-o minune ma apuca dorinta de sex anal

sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 7 feb 2009 22:01 de picpoc

lol.. clisma nu miai facut decat medicii inainte sa ma opereze de apendicita o fuck si dupa ce imi bag dusul in fund ce fac?? numi vine sa fac treaba mare? sau cum? ca nu mai inteleg nic... oricum sper sa merite toate astea! poi si daca de exemplu nu mai fac clisma de aia ce sar potea intampla?

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 7 feb 2009 22:28 de femme

lol.. clisma nu miai facut decat medicii inainte sa ma opereze de apendicita o fuck si dupa ce imi bag dusul in fund ce fac?? numi vine sa fac treaba mare? sau cum? ca nu mai inteleg nic... oricum sper sa merite toate astea! poi si daca de exemplu nu mai fac clisma de aia ce sar potea intampla?

Draga mea, ai 15 ani, te-ai despartit, te-ai impacat cu prietenul tau si acum vrei sa faci si sex anal cu el!!?
Daca le faci pe toate la 15 ani, la 30 ce o sa mai faci? Sau speri sa se inventeze si alte feluri de sex pana atunci. Vezi ca exista si "spanish sex", poate vrei sa incerci?
In fine, faci ce vrei, e viata ta si corpul tau!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 7 feb 2009 22:39 de baby

Draga mea, ai 15 ani, te-ai despartit, te-ai impacat cu prietenul tau si acum vrei sa faci si sex anal cu el!!?
Daca le faci pe toate la 15 ani, la 30 ce o sa mai faci? Sau speri sa se inventeze si alte feluri de sex pana atunci. Vezi ca exista si "spanish sex", poate vrei sa incerci?

acu ii explici ce inseamna "spanish sex" daca nu stie?ii explic eu?
daca o stie si pe asta plec in lumeeeee

sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 7 feb 2009 22:40 de picpoc

si c dak?c are?ca la urma urmei vreau si eu dak ma simt pregatita de ce nu? oricum ms pt comentariu

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 7 feb 2009 23:11 de femme

acu ii explici ce inseamna "spanish sex" daca nu stie?ii explic eu?
daca o stie si pe asta plec in lumeeeee

Poate ca stie!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

eric

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 8 feb 2009 01:32 de eric

si eu vreau sa vad cum este

zlataru valentin
sus

O.Kahn

Guest

scris pe 8 feb 2009 01:56 de O.Kahn

ce face sparta asta???la 15 ani a facut si oral mai face si anal si gata....a facut detoate......
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

scris pe 8 feb 2009 02:26 de tiby

Chestia cu pregatirea pt sex vred ca a ajuns cam departe, acuma fetele o iau ca pe o scuza, daca ma simt ca e ok fac si sex)Nu stiu daca ati inteles bine ce am vrut sa zic
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 13:14 de picpoc

ce face sparta asta???la 15 ani a facut si oral mai face si anal si gata....a facut detoate......

spartai mata mah! pot sa fac ce vreau cu cn vreau! asa ca shut up and let me go!

si apropo SPANISH SEX= penetrare intre sani ma insel? eh....si ce daca stiu cam multe...asta e !imi place sa ma documentez pe tema sexului.!

si acum sa revenim la subiect! vreau detalii cat mai multe!despre acest tip de sex. a facut cineva sex anal sau nu?

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 8 feb 2009 14:27 de vladbodan

si acum sa revenim la subiect! vreau detalii cat mai multe!despre acest tip de sex. a facut cineva sex anal sau nu?

sexul anal se poate practica din aproape orice pozitie, mai putin din misionar daca asa se numeste cand sta fata pe spate ca e mai greu putin, dar legat de penetrare , fara prezervativ intra mult mai greu in cazul in care nu ai lubrifiant, ideea e sa nu stai incordata atunci cand o introduce ca ii ingreunezi si lui situatia, lubrifiantele dupa parerea mea sunt cam toate la fel, toate "aluneca" doar pentru asta sunt facute , altele cu aroma , altele fara, depinde cum vrea fiecare... unde cu putin lubrifiant penisul , dupa care cu putin pe deget ti-l introduce putin si apoi gata ... doar ca vei avea pentru inceput o senzatie de "vreau sa merg pana la baie ca ma trece" dar presupun ca aia e chestia palpitanta )

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 8 feb 2009 14:58 de simosimina

In general cea mai buna pozitie pentru a practica este el in spatele tau..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 15:44 de picpoc

WOW....!si voi ce lubrifiant folositi? am inteles ca este de la durex parca, dak nu ma insel...ceva in genul durex play feel! o fi bun??adik normal ca e bun!!vroiam sa stiu daca a folosit cineva!mmm..si cu pozitiile nu cred ca va fi vreo problema! ma alarmez la ceea ce a zis vlad...''vreau sa merg pana la baie ca ma trece"..!ar fi penibil sa se intample asta!!si cum e senzatia? o stie careva?

ms pt raspunsuri pana acum

sus

O.Kahn

Guest

scris pe 8 feb 2009 16:41 de O.Kahn

spartai mata mah! pot sa fac ce vreau cu cn vreau! asa ca shut up and let me go!

si apropo SPANISH SEX= penetrare intre sani ma insel? eh....si ce daca stiu cam multe...asta e !imi place sa ma documentez pe tema sexului.!

bagamiasi p*la in maortii si ranitii mati de urduroasa coclita si nespalata................ datziashi smecleu pe mufa aia de distrusa ....o sa o intreci pe Maria Tereza
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 8 feb 2009 17:08 de picpoc

esti dea dreptu nesimtit! poi ia hai gandestete oleak...makr asa (in caz de poti)..!!pt ce dreq e forumul asta??aaaaaaaa?HELLLO !iti zic eu in caz ca nu stiai(nu mas mira, la ce IQ de inteligenta ai....) e pt ca oamenii sa isi impartaseasca probeleme(temerile, nelamuririle etc) si nu te f*** pe tn mintea ce face ala/aia in viata particulara!poate so ia in c** si-n gura e treaba lui/ei ! asa ca SHUT UP...nu d alta da t faci d ras!

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 8 feb 2009 17:33 de simosimina

WOW....!si voi ce lubrifiant folositi? am inteles ca este de la durex parca, dak nu ma insel...ceva in genul durex play feel! o fi bun??adik normal ca e bun!!vroiam sa stiu daca a folosit cineva!mmm..si cu pozitiile nu cred ca va fi vreo problema! ma alarmez la ceea ce a zis vlad...''vreau sa merg pana la baie ca ma trece"..!ar fi penibil sa se intample asta!!si cum e senzatia? o stie careva?

ms pt raspunsuri pana acum

depinde de cum te penetreaza...Trebuie foarte incet..si apoi pana te obisnuiesti... Faza cu sexul anal e aiurea..adik toate persoanele.. sunt obisnuite sa "dea afara" ma rog e o senzatie aiurea..dar trebuie sa inveti sa si "strangi"..nush cum sa ma exprim ca sa fiu inteleasa. Este mai greu la inceput dar pe parcurs cu lubrifiant la gramada..si excitare ffff mare o scoateti la capat.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 17:51 de picpoc

depinde de cum te penetreaza...Trebuie foarte incet..si apoi pana te obisnuiesti... Faza cu sexul anal e aiurea..adik toate persoanele.. sunt obisnuite sa "dea afara" ma rog e o senzatie aiurea..dar trebuie sa inveti sa si "strangi"..nush cum sa ma exprim ca sa fiu inteleasa. Este mai greu la inceput dar pe parcurs cu lubrifiant la gramada..si excitare ffff mare o scoateti la capat.

ihh deci e doar senzatia ``de a da afara`` dar asta nu inseamna ca vrei cu adev!???! si da , stiu ca trebuie lent pt inceput...! si mai stiu ca trebuie si mult lubrifiant..!! mie putin frica cand o sa ejaculeze(dak o sa ejaculeze) cum o sa ma simt(chiar daca folosim prezervativ)? si in + cik la sfarsit, cand o scoate, simti din nou o durere apasatoare!

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 8 feb 2009 18:43 de vladbodan

toate lubrifiantele sunt bune , nu inteleg de unde doar durex exista pentru tine, este si love plus este si de la durex , sunt si de la altele , sunt tone de lubrifiante , acelasi lucru fac toate , numai ca in diferite cantitati la ingrediente, asta ca sa nu fie acelasi lucru... ORICE E BUN, sa alunece...

de senzatie ce sa zic ... poate ai patit vreodata ca simti ca iti iasa de buna voie daca nu ajungi repede la baie, cam ceva in genul mi-a spus prietena, dar ... de iesit nu are cum si stim cu totii de ce... sper, insa un sfat de la mine , mergi la baie inainte de sex anal si fa ce ai de facut...

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 19:10 de picpoc

toate lubrifiantele sunt bune , nu inteleg de unde doar durex exista pentru tine, este si love plus este si de la durex , sunt si de la altele , sunt tone de lubrifiante , acelasi lucru fac toate , numai ca in diferite cantitati la ingrediente, asta ca sa nu fie acelasi lucru... ORICE E BUN, sa alunece...

de senzatie ce sa zic ... poate ai patit vreodata ca simti ca iti iasa de buna voie daca nu ajungi repede la baie, cam ceva in genul mi-a spus prietena, dar ... de iesit nu are cum si stim cu totii de ce... sper, insa un sfat de la mine , mergi la baie inainte de sex anal si fa ce ai de facut...

ihh. ms pt sfaturi si sa stii ca am ce am eu cu durexul.. nu ca alte prezerv/lubrifiante nar mai exista da am eu c am=> AMINTIRI

mai e careva care mai are ceva de impartasit in legatura cu sexul anal?

sus

alexandru15

Junior member
28 mesaje

scris pe 8 feb 2009 19:27 de alexandru15

ihh. ms pt sfaturi si sa stii ca am ce am eu cu durexul.. nu ca alte prezerv/lubrifiante nar mai exista da am eu c am=> AMINTIRI

mai e careva care mai are ceva de impartasit in legatura cu sexul anal?
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 8 feb 2009 19:37 de vladbodan

mah....dar dak te duci la WC...nu doare de dragul de a va Wc-ul ci sa faci acolo ..treaba mare.. nu ai putea sa faci sex anal ..apoi??
NU ma pricep...am dat si eu cu parerea

cautane cand ti-ai luat examenul la limba romana... de aici chiar ca nu am mai inteles nimic. fara suparare

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 19:37 de picpoc

mah....dar dak te duci la WC...nu doare de dragul de a va Wc-ul ci sa faci acolo ..treaba mare.. nu ai putea sa faci sex anal ..apoi??
NU ma pricep...am dat si eu cu parerea

MA CHINI SA INTELEG CE AI ZIS DA NU POT.!! vrei cumva sa zici daca nu poti face sex anal dupa ce teai dus la toaleta sau c? c nu intleg exprimarea

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 21:23 de Incepator

15-15 ani ... sex anal...

Nu sti udaca intelegeti ce vreu sa zic ...

BAH OAMENI BUNI !
Luati unu' amcar o atitudine de om matur!

Daca nu luati voi, iau eu !

Omule ai 14-15 ani...
Stii prea multe...
N-ai capacitate...n-ai oracole ?

Doamne unde s-a ajuns..

Rusine persoanelor majore care au postat ca nu ati laut atitudine ...!

Ce educatie e asat mah !?

Cum e posibil sa incurajati asemea lucruri ?

Buai, luati atitudine, lamuriti-o...
Ce e cu voi oameni buni ?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus
Pagina 1 din 5
1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online