SEXUL ANAL

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 8 feb 2009 21:47 de vladbodan

15-15 ani ... sex anal...

Nu sti udaca intelegeti ce vreu sa zic ...

BAH OAMENI BUNI !
Luati unu' amcar o atitudine de om matur!

Daca nu luati voi, iau eu !

Omule ai 14-15 ani...
Stii prea multe...
N-ai capacitate...n-ai oracole ?

Doamne unde s-a ajuns..

Rusine persoanelor majore care au postat ca nu ati laut atitudine ...!

Ce educatie e asat mah !?

Cum e posibil sa incurajati asemea lucruri ?

Buai, luati atitudine, lamuriti-o...
Ce e cu voi oameni buni ?

ce crezi tu domnule matur ca putem sa facem din moment ce ea a inceput deja viata sexuala, sa ii spunem stop cand ei ii place , e exact ca atunci cand stai tu pe pc si te distrezi mai tare si n-ai chef de nimeni si vine mami si iti zice , inchidel ca plecam...

chestiile astea se fac alta data... si sincer , fara suparare , incepi sa ma seci si am impresia ca putina ciuda ai in tine ca toata lumea are parte , mai putin .... tu

nu consideri cumva ca prea exagerezi putin? LUMEA VINE PENTRU SFATURI, NU CA SA FACEM SI NOI PE PARINTII EI , AU SI EI PARINTI , 2 SUNT DESTUI, nu are nevoie de un forum intreg de parinti

ciudatule

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 8 feb 2009 21:56 de Incepator

ce crezi tu domnule matur ca putem sa facem din moment ce ea a inceput deja viata sexuala, sa ii spunem stop cand ei ii place , e exact ca atunci cand stai tu pe pc si te distrezi mai tare si n-ai chef de nimeni si vine mami si iti zice , inchidel ca plecam...

chestiile astea se fac alta data... si sincer , fara suparare , incepi sa ma seci si am impresia ca putina ciuda ai in tine ca toata lumea are parte , mai putin .... tu

nu consideri cumva ca prea exagerezi putin? LUMEA VINE PENTRU SFATURI, NU CA SA FACEM SI NOI PE PARINTII EI , AU SI EI PARINTI , 2 SUNT DESTUI, nu are nevoie de un forum intreg de parinti

ciudatule

Nu domnule, hai sa le dam toata libertatea din lume...
Hai sa ii incurajam sa o faca de la 14 cel tarziu...

Ciudat ? hmm...am sa ma mai gandesc...

Sa-mi fie ciuda ?
Nu domnule, hai sa iti explic...
Daca nu se trezeste unul din noi sa mai zica cate ceva drept...se duce naibii societatea asta ..si asa merge la vale..macar sa incetinim procesul..

Apropo scuze daca te calc pe nervi asta e firea mea .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 8 feb 2009 22:04 de vladbodan

Nu domnule, hai sa le dam toata libertatea din lume...
Hai sa ii incurajam sa o faca de la 14 cel tarziu...

Ciudat ? hmm...am sa ma mai gandesc...

Sa-mi fie ciuda ?
Nu domnule, hai sa iti explic...
Daca nu se trezeste unul din noi sa mai zica cate ceva drept...se duce naibii societatea asta ..si asa merge la vale..macar sa incetinim procesul..

Apropo scuze daca te calc pe nervi asta e firea mea .

si daca ii zic ca nu o faca ai impresia ca va asculta de mine? atunci esti mai prost decat te credeam.

sfatul meu: te dedici asa mult pentru tinerele suflete din romania? fa pe martirul si distruge internetul si televiziunile din romania... iti garantez eu ca urmatoarele generatii nu vor mai auzii de sex la 14 15 ani

nu ma calci pe nervi , dar pot fi si eu mai dur daca e nevoie da iti demonstrez

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL

scris pe 8 feb 2009 22:17 de Incepator

si daca ii zic ca nu o faca ai impresia ca va asculta de mine? atunci esti mai prost decat te credeam.

sfatul meu: te dedici asa mult pentru tinerele suflete din romania? fa pe martirul si distruge internetul si televiziunile din romania... iti garantez eu ca urmatoarele generatii nu vor mai auzii de sex la 14 15 ani

nu ma calci pe nervi , dar pot fi si eu mai dur daca e nevoie da iti demonstrez

Multumesc ca ma apreciezi cu calificativul ,,prost" .
Ciudat, nu ? Si eu te apreciez la fel ...

Nu ma dedic nimanui...cu atat mai putin tinerelor suflete din Romania...

Televiziuena si internetul nu le poti distruge ... poti folosi o elita de cei mai buni hackeri ai momentului... Ele vor continua sa existe...

Dar daca mergem toti pe ideea ; ,, lasa bah ca se vor indrepta lucrurile" atunci mergem pe un drum cu sfarsit apropiat...dar ne trezim , luam atitudine, punem picorul in prag ...avem sanse...la o viata mai buna .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SE

scris pe 8 feb 2009 22:19 de picpoc

HELLOO..!! subiectul era SEX ANAL!! asa ca daca vreti sa va insulati sau sa va contraziceti, trimitetiva msj private!! SI APP draga incepator... care e problema ta daca asa vreau eu .. SA FAC SEX.? aa??? AI VREO PROBLEMA?? ATAT timp cat folosesc prezervativul si nu fac plozi la varsta asta SHUT UP and let me GO!

SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 feb 2009 22:23 de Incepator

HELLOO..!! subiectul era SEX ANAL!! asa ca daca vreti sa va insulati sau sa va contraziceti, trimitetiva msj private!! SI APP draga incepator... care e problema ta daca asa vreau eu .. SA FAC SEX.? aa??? AI VREO PROBLEMA?? ATAT timp cat folosesc prezervativul si nu fac plozi la varsta asta SHUT UP and let me GO!

Fugi cu circu' !

Ti-am mai spus...tu in fata mea nu valorezi mai mult decat materialul din care esti facuta !

Multumesc pentru intelegere !
Esti o dragta

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:26 de picpoc

buay , ma lasi? nush ce IQ de inteligenta ai u da chiar numi pasa! ce te f*** pe tn ce fac eu?? si in + crezi ca mai ramane cineva virigin pana in noaptea nuntii??hai date..!

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:26 de simosimina

Adevarul e ca esti cam micuta..nimeni nu te acuza ca faci asta...dar macar daca vrei sa faci asta macar sa te documentezi foarte bine...deoarece sexul anal poate aduce si chestii mai naspa daca nu este facut cum trebuie... Prima data conteaza foarte mult cum este facut..e ca si cum ai face sex pentru prima data... Din aceasta cauza trebuie ales lubrifiantul..pe baza de apa ..este cel mai bun..nu incerca mentolat..pentru ca o sa fie cam "usturator" Apoi conteaza cat o baga...nu se baga asa mult ..si mai ales depinde de lungimea penisului iubitului tau..
Mai treb sa stii de asemenea ca nu se face sex anaal..si apoi sa bage penisul in vagin Poti face destule infectii nedorite..deoarece in anus sunt super multe bacterii..care nu e bine sa fie aduse in mucoasa vaginala deoarece creeaza infectii ... de tot felul. Apoi e ft bn ca faci protejat..entru ca Sida se trasmite si prin sex anal..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:29 de Incepator

Adevarul e ca esti cam micuta..nimeni nu te acuza ca faci asta...dar macar daca vrei sa faci asta macar sa te documentezi foarte bine...deoarece sexul anal poate aduce si chestii mai naspa daca nu este facut cum trebuie... Prima data conteaza foarte mult cum este facut..e ca si cum ai face sex pentru prima data... Din aceasta cauza trebuie ales lubrifiantul..pe baza de apa ..este cel mai bun..nu incerca mentolat..pentru ca o sa fie cam "usturator" Apoi conteaza cat o baga...nu se baga asa mult ..si mai ales depinde de lungimea penisului iubitului tau..
Mai treb sa stii de asemenea ca nu se face sex anaal..si apoi sa bage penisul in vagin Poti face destule infectii nedorite..deoarece in anus sunt super multe bacterii..care nu e bine sa fie aduse in mucoasa vaginala deoarece creeaza infectii ... de tot felul. Apoi e ft bn ca faci protejat..entru ca Sida se trasmite si prin sex anal..

Ai auzit pustoaica ?
Sida..!!!
Pun pariu ca stii tu despre sida...cam cat stiu eu despre arhitectura noilor procesoare de la intel Core i7 (Nehalem) .

Inca nu le-am studiat...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:31 de femme

Fugi cu circu' !

Ti-am mai spus...tu in fata mea nu valorezi mai mult decat materialul din care esti facuta !

Esti o dragta

Eu am incercat sa-i explic lui picpoc ca daca le face pe toate acum, nu o sa aiba ce sa mai faca pana la 20 de ani!! Dar vladbodan are dreptate, in felul lui, daca ei nu-i pasa de corpul ei, noua de ce ne-ar pasa??
Eu i-am spus ce am avut de spus, e treaba ei ce face!!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:33 de baby

Fugi cu circu' !

Esti o dragta

Incepator
dragule
am mai zis pe forum ca daca ii zici unui copil "nu face aia" sau "nu pune mana acolo"
el se incapatineaza si fix asta face!!!

lasa fata sa fie informata...nu de alta dar tre sa stie de clisma,lubrefianti,pozitii etc.....si daca isi doreste lasa sa incerce.
degeaba facem propaganda impotriva minorilor dornici de sex....dorinta nu o poti lua nimanui.

cam asta era de zis ca te-ai referit la noi,majorii,care nu luam atitudine.
iar domnisoarei ii uram....la cat mai multe partide placute si sper sa nu o auzim apoi ca se vaita de dureri in ...whatever

take care

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:34 de femme

E cam mica? Are 14 ani inca si vrea sa le incerce de pe acum pe toate....

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:36 de Incepator

Dar vladbodan are dreptate, in felul lui, daca ei nu-i pasa de corpul ei, noua de ce ne-ar pasa??

Bine punctat !

Tre' sa ai un IQ subunitar ca sa refuzi o mana de ajutor ...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:36 de picpoc

ms mult pt sfaturi simosimina... si app... pt INCEPATOR..!! chiar se vede ca esti.. mai termina ca esti plictisitot/toare.! chiar nu vezi?? GATA ITI AJUNGE CAT TEAI DAT IN SPECTACOL.! asta e un forum... un forum pe care oamenii isi expun problemele , temerile etc! asa ca daca nuti convine subiectul sau forumul.., byebye:-h..!! chiar nam nevoie de tn sau de sfaturile tale!! asa ca shut up!

si da, stiam ca nu e bn sa faci sex vaginal dupa sex anal chair stiam tot ce ai zis:P!! si penisul iubitului meu nush ce marime are ca nam stat sal masor oricum stiu ca se va purta cu blandete! si in + ele stie totul legat de asta dar vroiam ca eu sa ma informez!

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:41 de Incepator

ms mult pt sfaturi simosimina... si app... pt INCEPATOR..!! chiar se vede ca esti.. mai termina ca esti plictisitot/toare.! chiar nu vezi?? GATA ITI AJUNGE CAT TEAI DAT IN SPECTACOL.! asta e un forum... un forum pe care oamenii isi expun problemele , temerile etc! asa ca daca nuti convine subiectul sau forumul.., byebye:-h..!! chiar nam nevoie de tn sau de sfaturile tale!! asa ca shut up!

si da, stiam ca nu e bn sa faci sex vaginal dupa sex anal chair stiam tot ce ai zis:P!! si penisul iubitului meu nush ce marime are ca nam stat sal masor oricum stiu ca se va purta cu blandete! si in + ele stie totul legat de asta dar vroiam ca eu sa ma informez!

Uneori sunt nesimtit, si nesimtit pana la extreme (cazuri rare). Asa ca aduc in plan urmatoarea idee...

De ce nu o intrebi pe mama ta cum e cu sexul anal? Si daca te intreaba de ce ... ii spus ca vre isa practici cat de curand cu prietenul...

As fi ... mult mai mult decat curios sa vad ce zice...

Doamne...ca nesimtit is, pardon malefic >

*Nu's asa mereu...doar cand e nevoie .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:45 de picpoc

chiar nu vad dc as intrebao pe ea!! eu intreb oamenii care au facuto, persoane apropiate de varsta mea!! hai gta!! te rog eu!! devii INSIPIDA!! nu de alta da ma calci pe nervi!! hai SHUT UP!.. si voi nu mai postati aici dak naveti nimik de spus!! AJUNGE!! TIME OUT!

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:46 de femme

Bine punctat !

Tre' sa ai un IQ subunitar ca sa refuzi o mana de ajutor ...

Daca ea se considera suficient de matura... e problema ei!! Sper doar sa nu vina peste alte 3 luni sa ne spuna ca prietenul ei a parasit-o din nou, dupa ce a facut si sex anal cu el.

Farrah Fawcett

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:49 de Incepator

devii INSIPIDA!!

Sunt baiat... (ciudat ca nu ai observat pana acum, avatarul te-a indus in eroare)

Apoi...de ce sa o intrebi pe mama ?
Poi...parintii trebuie sa afle primii de problemele si nelamuririle tale ...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:50 de femme

chiar nu vad dc as intrebao pe ea!! eu intreb oamenii care au facuto, persoane apropiate de varsta mea!! hai gta!! te rog eu!! devii INSIPIDA!! nu de alta da ma calci pe nervi!! hai SHUT UP!.. si voi nu mai postati aici dak naveti nimik de spus!! AJUNGE!! TIME OUT!

Off-topic: singura persoana care poate inchide topicul este moderatorul, NU tu!! Si las-o mai usor cu limbajul, nu se potriveste unei fetite de 14 ani!!!!

Farrah Fawcett

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:51 de Incepator

devii INSIPIDA!!

Sunt baiat... (ciudat ca nu ai observat pana acum, avatarul te-a indus i neroare)

Apoi...de ce sa o intrebi pe mama ?
Poi...parintii trebuie sa afle primii de problemele si nelamuririle tale ...

Totusi...noi nu tacem la comanda ta, asta e un forum, tu ai deschis un subiect si noi il dezbatem din toate punctele de vedere .

Daca simti ca nu poti face fata (psihologic vorbind) esti libera sa nu mai postezi .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:52 de picpoc

eh nah nu mam uitat pe profilul tau! chiar nu ma interesat!! si poza zice altceva! infine! nam chef de cearta!! si oricum nu crek o sa ma mai desp de iubitul meu pt ca pana la urma regreta ca sa desp d mn atunci , iar acum ne intelegem prea bn! si nam zis ca vreau sa fac acum...! ci am zis ca in scurt timp! ORICUM MS PT SFATURI, daca mai are cnv ceva de zis DESPRE SEX ANAl.. sa zik... dar numai despre asta

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:52 de femme

Off-topic: A..am uitat!!! Inainte sa te interesezi despre sex anal, mai citeste cartea aia de limba romana!! Nu de alta, dar "dak" se scrie "daca"!!
Sfat prietenesc!!!

Farrah Fawcett

sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:53 de tiby

Bah daca era sa ne interbam parintii de toate probleme astea nu mai era nimeni pe forum asa ca taceti draq din gura, daca vreti o ajutati daca nu da i back si gata.Ce sa spun acuma...imi faceti greatza
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 feb 2009 22:58 de Incepator

eh nah nu mam uitat pe profilul tau! chiar nu ma interesat!! si poza zice altceva! infine! nam chef de cearta!! si oricum nu crek o sa ma mai desp de iubitul meu pt ca pana la urma regreta ca sa desp d mn atunci , iar acum ne intelegem prea bn! si nam zis ca vreau sa fac acum...! ci am zis ca in scurt timp! ORICUM MS PT SFATURI, daca mai are cnv ceva de zis DESPRE SEX ANAl.. sa zik... dar numai despre asta

Nimeni nu a adus vorba ca .. u tre' sa te desparti de iubitul tau.

2 persoane care se iubesc la varste fragede 14, 15, 16 ani pot avea o relatie normala...se pot saruta, pot iesi prin parc, la un suc etc ..
Pot face si peet-ing...

Noi iti incurajam relatia, cel putin eu, si imi cer scuze daca am vorbit in numele tuturor, dar nu incurajam si sexul intr-o asemenea relatie .

Nimeni nu are nimic cu tine. Iti vrem binele. Si iti dorim sa tina cat de mult...atat de mult pana sa faceti sEx sub o responsabilitate asumata.

Vorba mea : Noroc si fir intins !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 9 feb 2009 10:21 de pacpac

WOW....!si voi ce lubrifiant folositi? am inteles ca este de la durex parca, dak nu ma insel...ceva in genul durex play feel! o fi bun??adik normal ca e bun!!vroiam sa stiu daca a folosit cineva!mmm..si cu pozitiile nu cred ca va fi vreo problema! ma alarmez la ceea ce a zis vlad...''vreau sa merg pana la baie ca ma trece"..!ar fi penibil sa se intample asta!!si cum e senzatia? o stie careva?
ms pt raspunsuri pana acum

Senzatia ca iti vine sa te duci la baie o sa dispara daca dupa ce faci clisma astepti 1-2h pana sa va apucati de treaba.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

blond?

Guest

Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 11 feb 2009 18:12 de blond?

Fratilor dak voi nati facut.o de la varsta de 15 16 ani cati are ea de ce o bateti la cap numai cu prostii ca e prea mica. Sigur corpul ei e pregatit si pt. asa ceva. Din propria experienta va zic chestia asta pt ca la 16 anio stiam cum e cu sexul anal. Oricum din cate am inteles de la prietenele cu care am facut-o asa prima data te doare urat de tot ... da dupa aceea e chiar placut .. spor si gandestete bine ce faci si dupa zimi daca am avut sau nu dreptate have fun
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 11 feb 2009 18:16 de femme

Fratilor dak voi nati facut.o de la varsta de 15 16 ani cati are ea de ce o bateti la cap numai cu prostii ca e prea mica. Sigur corpul ei e pregatit si pt. asa ceva. Din propria experienta va zic chestia asta pt ca la 16 anio stiam cum e cu sexul anal. Oricum din cate am inteles de la prietenele cu care am facut-o asa prima data te doare urat de tot ... da dupa aceea e chiar placut .. spor si gandestete bine ce faci si dupa zimi daca am avut sau nu dreptate have fun

La 15 ani corpul ei nu e pregatit pentru sex de niciun fel!!

Farrah Fawcett

sus

blond?

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 11 feb 2009 18:20 de blond?

La 15 ani corpul ei nu e pregatit pentru sex de niciun fel!!

Deci chiar vb prostii cel putin la 16 ani e foarte dezvoltat corpul unei fete pt sex
Pt ca am vazut din propria experienta ca is capabile si le place foarte mult si credema ca am dreptate si nu as avea nici un motiv prin care sa te mint ca nu ma aleg cu nimic din chestia asta
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 11 feb 2009 18:48 de femme

Deci chiar vb prostii cel putin la 16 ani e foarte dezvoltat corpul unei fete pt sex
Pt ca am vazut din propria experienta ca is capabile si le place foarte mult si credema ca am dreptate si nu as avea nici un motiv prin care sa te mint ca nu ma aleg cu nimic din chestia asta

Probabil ca sunt mai mare ca tine (am 22 de ani), am trecut acum vreo 6 prin varsta de 16 ani!! Iti spun eu, corpul se mai dezvolta!!!

Farrah Fawcett

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

scris pe 11 feb 2009 18:54 de simosimina

Probabil ca sunt mai mare ca tine (am 22 de ani), am trecut acum vreo 6 prin varsta de 16 ani!! Iti spun eu, corpul se mai dezvolta!!!

dap corpul se mai dezvolta..dar in ziua de azi...toate fetele vor sex prematur parerea mea..vorba unui prieten "mai gasesti fata virgina la gradinita" Daca ei vor sa le incerce pe toate..e problema lor...de aici rezulta si maturitatea asta la o varsta prea frageda... Sunt alte vremuri...eu cand aveam 16 ani nu ma gandeam la sex..imi era chiar rusine sa ma gandesc...Stiu ca citeam prin tot felul de reviste gen Bravo si altele..si ma documentam asa..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online