SEXUL ANAL

Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

trabuc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

scris pe 22 feb 2009 20:26 de trabuc

mda.. buay nu va mai bagati maah !! subiectul era SEX ANAL..!! asa ca asta e un forum despre SEX.. asa ca nu aveti voi dreptu sa judeacati pe nimeni..!! e treaba mea ce fac cu cn fac si cand fac!! GATA.!! va ajunge!
ce aveti cu saraca piscina sau sugativa??......cum vreti sa-i ziceti....daca ei i-a placut P**A de mica.......
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamn

scris pe 22 feb 2009 23:49 de Incepator

De ajuns cu vorbele...hai si cu faptele...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce ins

scris pe 23 feb 2009 00:07 de tiby

E o tara libera pana la urma. nu?
)
sus

aroamnul

Guest

scris pe 23 feb 2009 14:08 de aroamnul

De ajuns cu vorbele...hai si cu faptele...
ce ai vrut sa zici??
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

scris pe 23 feb 2009 21:18 de vladbodan

@pacpac, sa inteleg ca dumneavoastra ii tineti partea domnisoarei ?

Hai ca nu o zic cu cautate...is un pic acid recunosc...

Si daca ii tii partea...gandeste-te ca si tu o sa ai copii care ( in cel mai rau caz) pot ajunge si ei asa..si altii cu capu pe umeri sa le dea sfaturi care nu sunt prielnice varstei .

incep sa ma leg te tine, dar din motive pe care le cred eu normale.

nu ai de unde sa stii daca va face fata sau baiat, asta e sigur, si nu uita ca traim intr-o epoca in care deja stim de la ce sa ne asteptam de la viitor, daca acum 20, 30 de ani de maritau fete virgine, acum deja a scazut drastic, pe viitor probabil cum ajung la primul ciclu... odata cu el ajung si la sex, deci nu are rost sa iti bati capul.

Iti doresc sa fii tata de fete...sa stai cu stres cand ele ating varste de 14 15 16 ani ... si sa te intrebi mai sunt virgine sau nu ?
Si sa descoperi cu stupoare , pe pc-ul lor personal posturi pe forumuri in materie de sEx , ele cerand sfaturi cu msa ,,mearga sau sa alunece mai bine" .

intreb si eu de curios... cu ce te-ar avantaja pe tine daca ai stii ca fetele tale nu mai sunt virgine? la urma urmei daca stai si te gandesti, te-ai ruga ca cel care face sex cu fica ta sa fie in deajuns de destept incat sa nu o lase insarcinata si doar atat, nu ai cum sa o impiedici sa faca asta nici macar prin pedepse si daca ai pedepsio, poate iti va parea rau mai tarziu atunci cand te va marginaliza si vei ajunge sa nu fi bagat in seama de catre ea. cat despre descoperirile tale cu stupoare, mi se pare idiot sa o cauti in felul acesta iar eu unul cu siguranta nu mi-as dori un tata care sa-mi scotoceasca prin pc printre conversatiile mele, sunt problemele mele personale si nu ale tale, cu ce isi strica ea viata ca isi incepe viata sexuala , nici astazi nu inteleg, la urma urmei copii deja se nasc mult prea maturizati asa ca nu inteleg care e problema ta

Vezi, de aia vreau eu baiat
Daca joaca cum cant eu, il las sa iasa din hora cum vrea cand vrea si cu cien vrea..

intradevar... de parca vina nu e egala ambilor daca repspectiva ramane insarcinata... presupun ca te-ai simti foarte mandru ca el a lasat ceva pustoaica insarcinata asai? sa fim seriosi, ERORI EXISTA PANA SI IN STIINTA CEA MAI AVANSATA... dapai in primate ca noi

Simplu : Esti bun la scoala si ii mananci pe toti ( metaforic vorbind la invatatura) ai tot ce vrei pc, tel, role , bicicleta, ps, etc
Esti simtit, ai cei 7 ani de acasa, esti finutz...+ ai maturitate ..ai bani cat sa te simti implinit si sa nu pari bogatash si libertatea de care nu a avut parte taica-tu !

material vorbind... nu ai tu de unde sa stii ce fel de situatie vei avea, daca tu nu ai avut parte pana acum de toate astea nu inseamna ca copilul tau va aveasa nu ai falsa impresie ca nu vei da si tu in crize financiare prin casa...

fi si tu te rog mai realist... presupun ca poti, gandeste si tu din ambele situatii, indiferent ce va fi fata sau baiat, trebuie sa nu uiti un lucru, la fel cum tu pretinzi intimitate, si el pretinde, chiar daca e inca un copil, are si el o viata de trait si cu unul care sa o controleze in fund toata ziua, nu stiu cum va reusii pe viitor sa se descurce atunci cand tu nu vei mai fii daca va da de necaz

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

scris pe 23 feb 2009 23:09 de Firefox

hai ca va ajunge cu virginele... stiti "THe FacT"
In the 16 hundreds Dracula sucked virgin girl blood. In the 21sT century he died because he was too thirsty..

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

GoGu-Scula

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

scris pe 23 feb 2009 23:49 de GoGu-Scula

hai ca va ajunge cu virginele... stiti "THe FacT"
In the 16 hundreds Dracula sucked virgin girl blood. In the 21sT century he died because he was too thirsty..
ai venit tu bai englezule sa ne luminezi???
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

scris pe 23 feb 2009 23:59 de Firefox

ai venit tu bai englezule sa ne luminezi???
englez pe drq. si ai grija eu nu pot sa te luminez atata timp cat tu absorbi lumina apropo; Putina psihologie a penisului.. tu esti multumit de el? adica.. de ce trebuie sa ti-l afisezi? ne incalzeste pe noi cu ceva ca esti scula? nu e nimica poti sa ai scula (mica ce-i drept.. caci simti nevoia sa te afirmi ca e mare).. dar nu trebuie sa ne incanti privirea.. am mai vazut asemenea specimene dar pe tine mia picat.. sti cum e cand vrea profesoru sa faca liniste il freaca pe primul care il vede.. asa ca .. considera-te la lectie

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

Roller

Guest

scris pe 24 feb 2009 19:57 de Roller

Sunt de acord cu tine, dar cred ca se intampla si la case mai mari!! Peste tot sunt oameni si oameni!! Si la noi mai sunt si altfel, care considera ca "amandoi ne-am simtit bine in pat, e normal, nimeni nu-i mai prejos decat celalalt"!

Aprob.... Da ce role sunt la tine la avatar(poza) ? Par niste Remz-uri... scz de off-topic

On-topic: Asa duduie da ai cam intarziat...astea se faceau la gradinita... daca ai lipsit la lectia:sex-anal ... lol cum te poti gandi la asa ceva la varsta ta ?
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Gogule scula

scris pe 24 feb 2009 21:24 de Firefox

Gogule sculicica nu pot sa ma cobor la nivelul tau.. ma aduci la idiotenie si ma bati cu experienta.

sus

Mada

Guest

scris pe 27 feb 2009 18:29 de Mada

Da voi chiar exagerati...sunt multi baieti care lasa commu peforumu asta si le critica pe fete care isi incep viata sexulala asa devreme sau le catalogati c***e..k sa zicem \ca sunt c**** ...dar dc???ca fac sex cu voi???dar voi cand aveti o relatie cu o fata nu sex vreti de la ea???sau nu-mi spuneti ca daca aveti o pritena si va spune cv de genu...vreau sa fiu virgina pana in noaptea nuntiice reactie ati avea?ati fii incantati?ati ramane cu ea daca nu cedeaza?

ps stiu ca nu e prost e acela care cere ci e prost acela care da....dar nu mai fiti asa duri cu niste fete care vor ceea ce vreti si voi...SEX
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

scris pe 28 feb 2009 11:15 de simosimina

Da voi chiar exagerati...sunt multi baieti care lasa commu peforumu asta si le critica pe fete care isi incep viata sexulala asa devreme sau le catalogati c***e..k sa zicem \ca sunt c**** ...dar dc???ca fac sex cu voi???dar voi cand aveti o relatie cu o fata nu sex vreti de la ea???sau nu-mi spuneti ca daca aveti o pritena si va spune cv de genu...vreau sa fiu virgina pana in noaptea nuntiice reactie ati avea?ati fii incantati?ati ramane cu ea daca nu cedeaza?

ps stiu ca nu e prost e acela care cere ci e prost acela care da....dar nu mai fiti asa duri cu niste fete care vor ceea ce vreti si voi...SEX

Aici nu este vorba neaparat despre asta..da sunt de acord cu tine ..dar doar daca are o relatie serioasa de ceva timp cu un tip sa si faca sex...Ca normal ca daca dupa o sapt de relatie vrea sex...la 15 ani ...ce dracu poti crede in afara de faptul ca e taratura?????
Apoi nu e vorbwa ca sunt sau nu c**** ..dar in puii mei tipa care a deschis subiectul nu are nici mai mult nici mai putin de 15 ani!!! Tie ti se pare normal ca la 15 ani sa intrebi asta? Da sunt de acord cu documentarea and stuff, dar totusi..eu la 15 ani inca eram un copil... nu ma gandeam la sex...nu stiam cu ce se mananca....
Cum am spus si repet..nu treuie sa judecam pe nimeni..dar nici ignoranta in fata lucrurilor nu e buna..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

0barat

Guest

scris pe 28 feb 2009 22:04 de 0barat

Apoi nu e vorbwa ca sunt sau nu c**** ..dar in puii mei tipa care a deschis subiectul nu are nici mai mult nici mai putin de 15 ani!!! Tie ti se pare normal ca la 15 ani sa intrebi asta?
nici 15 ani nu are......
sus

Mada

Guest

scris pe 1 mar 2009 13:16 de Mada

Aici nu este vorba neaparat despre asta..da sunt de acord cu tine ..dar doar daca are o relatie serioasa de ceva timp cu un tip sa si faca sex...Ca normal ca daca dupa o sapt de relatie vrea sex...la 15 ani ...ce dracu poti crede in afara de faptul ca e taratura?????
Apoi nu e vorbwa ca sunt sau nu c**** ..dar in puii mei tipa care a deschis subiectul nu are nici mai mult nici mai putin de 15 ani!!! Tie ti se pare normal ca la 15 ani sa intrebi asta? Da sunt de acord cu documentarea and stuff, dar totusi..eu la 15 ani inca eram un copil... nu ma gandeam la sex...nu stiam cu ce se mananca....
Cum am spus si repet..nu treuie sa judecam pe nimeni..dar nici ignoranta in fata lucrurilor nu e buna..

Stiu ca e foarte devreme la nici 15 ani.Aici pusesem problema baietilor care o catalogau pe ea c**** si multi i-au sarit in cap cu chestia asta...e problema ei daca e sau nu c**** asta efiecare cu cata minte l-a lasat Dumnezeu.Din cate stiu eu este un forum unde persoanele de orice varsta isi spun parerea(intr-un mod civilizat cica)si nu doar la acest subiect am intalnit persoane care jignesc si judeca pe alti...
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

scris pe 2 mar 2009 01:57 de Firefox

Stiu ca e foarte devreme la nici 15 ani.Aici pusesem problema baietilor care o catalogau pe ea c**** si multi i-au sarit in cap cu chestia asta...e problema ei daca e sau nu c**** asta efiecare cu cata minte l-a lasat Dumnezeu.Din cate stiu eu este un forum unde persoanele de orice varsta isi spun parerea(intr-un mod civilizat cica)si nu doar la acest subiect am intalnit persoane care jignesc si judeca pe alti...
da.. pai atunci sa vezi Idiocracy si pe urma.. macar inceputul: http://www.youtube.com/watch?v=r-mJbMm8854&feature=related ..

sus

feva

Newbie
7 mesaje

scris pe 8 mar 2009 03:14 de feva

mda.. buay nu va mai bagati maah !! subiectul era SEX ANAL..!! asa ca asta e un forum despre SEX.. asa ca nu aveti voi dreptu sa judeacati pe nimeni..!! e treaba mea ce fac cu cn fac si cand fac!! GATA.!! va ajunge!
pana la urma ai reusit ? daca da, macar ai simtit ceva?

imagineaza-ti o mazgalitura
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

scris pe 8 mar 2009 11:35 de picpoc

pana la urma ai reusit ? daca da, macar ai simtit ceva?

ihh.. da am incercat si am reusit! dar am hotarat sa nu ne mai grabim, sa vina lucrurile de la sine! si da am simtit multe..dar nicidecum durere

SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 8 mar 2009 11:43 de Incepator

ihh.. da am incercat si am reusit! dar am hotarat sa nu ne mai grabim, sa vina lucrurile de la sine! si da am simtit multe..dar nicidecum durere

Mdah...Asta spune multe...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 8 mar 2009 11:48 de baby

ce ai simtit mai exact? poti descrie?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

elena3

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce

scris pe 8 mar 2009 17:30 de elena3

Am facut sex anal si fac de cate ori avem chef.
La inceput am avut un mic discomfort, dar durere deloc, pt ca am fost lubrifiata bine. Pot spune ca ma excita si sexul anal si-mi place
sus

laura

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.

scris pe 8 mar 2009 19:38 de laura

Am facut sex anal si fac de cate ori avem chef.
La inceput am avut un mic discomfort, dar durere deloc, pt ca am fost lubrifiata bine. Pot spune ca ma excita si sexul anal si-mi place

am si eu o rugaminte as vrea si eu sa incerk sexul anal dar mie frica prietenul meu mia spus dar eu cred ca nu sund decisa si vreau sa stiu mai multe despre asta cum sa prcedez????
sus

elena3

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of

scris pe 8 mar 2009 20:28 de elena3

^Inainte de toate trebuie sa-ti faci clisma, apoi trebuie sa fi relaxata dupa preludiul de dinainte, si lubriafiata fff bine ca apoi prietenul tau sa intre mai usor si in anus. Frica nu trebuie sa-ti fie, nu ai de ce , curajul sa-l ai si dorinta .
sus

trabuc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce

scris pe 9 mar 2009 22:07 de trabuc

Mdah...Asta spune multe...
bun comentul asta ...... e destulde amuzant
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 mar 2009 08:23 de pacpac

^Inainte de toate trebuie sa-ti faci clisma, apoi trebuie sa fi relaxata dupa preludiul de dinainte, si lubriafiata fff bine ca apoi prietenul tau sa intre mai usor si in anus. Frica nu trebuie sa-ti fie, nu ai de ce , curajul sa-l ai si dorinta .

mai aug si eu cate ceva la cele spuse de tine)
sa bage 1-2 degete in anus innaintea penetrari sau un dildo pt a largi un pic gaurica)).lubrifiant e indicat sa folosesti unul pe baza de apa.clisam poti face cu furtunul de la dus,cu seringa sau la farmacie gasesti dracii pt clisma).

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

Kamy19

Junior member
26 mesaje

Sex Anal

scris pe 21 mar 2009 03:50 de Kamy19

Buna tuturor dupa nenumerate incercari am reusit sa fac si eu sex anal cu iubitul meu pe mn ma durut de ff multe ori cred ca din a 12 oara e putin spus m-am simtit si eu bn si bine inteles ca si el ... am incercat aproape toate metodele dar acu int mea este daca barbatul ejaculeaza in tn la sexul anal exista riscuri eu stiem ca nu si el lafel dar mi-a spus cineva ca sunt riscuri de a ramane gravida acu nu sunt sigura sun sanse sau nu ? Va Multumesc si ast rasp va Kiss

Stef
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Sex Anal

scris pe 21 mar 2009 04:10 de ExoticDream

int mea este daca barbatul ejaculeaza in tn la sexul anal exista riscuri eu stiem ca nu si el lafel dar mi-a spus cineva ca sunt riscuri de a ramane gravida acu nu sunt sigura sun sanse sau nu ?

Tu faci sex de 4 ani si nu ai cunostinte elementare privind anatomia?!? Acel cineva care te-a avertizat stie cumva de existenta unui canal misterios care leaga anusul de uter?!? Uite aici o schita ca sa te lamuresti:

http://www.uh.edu/%7Etgill2/image008.jpg

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Kamy19

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Sex Anal

scris pe 21 mar 2009 17:26 de Kamy19

Tu faci sex de 4 ani si nu ai cunostinte elementare privind anatomia?!? Acel cineva care te-a avertizat stie cumva de existenta unui canal misterios care leaga anusul de uter?!? Uite aici o schita ca sa te lamuresti:

pai sincer pana acu mi-a fost frica eu stiu ca nu exista sanse !!! dar m-am luat si eu dupa gura lumii .....si am pus aceasta int pt ca pr meu stia ca nus sanse si-a dat drumu sa vada cum e daca pana acu nu facuse asa cv Si cu anatomia cine moartea mai stie am facut anatomie in cl a 7-a scoala am ter de 2 ani cine mai stie de atatia ani

Stef
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Sex Anal

scris pe 22 mar 2009 02:03 de ExoticDream

Si cu anatomia cine moartea mai stie am facut anatomie in cl a 7-a scoala am ter de 2 ani cine mai stie de atatia ani

Anatomie se facea si-n liceu sau s-a scos si aia, ca logica si istoria?!? Mai frate, daca nu va intereseaza nici chestiile astea elementare legate de corpul omenesc, care va sunt necesare pentru sex, atunci chiar ca lumea se duce de rapa.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Sex Anal

scris pe 22 mar 2009 14:26 de simosimina

pai sincer pana acu mi-a fost frica eu stiu ca nu exista sanse !!! dar m-am luat si eu dupa gura lumii .....si am pus aceasta int pt ca pr meu stia ca nus sanse si-a dat drumu sa vada cum e daca pana acu nu facuse asa cv Si cu anatomia cine moartea mai stie am facut anatomie in cl a 7-a scoala am ter de 2 ani cine mai stie de atatia ani

nu mi se pare ca tine neaparat de facutul anatomiei ..cat tine despre cultura voastra generala mai!!! Parca a scazut IQ-ul odata cu generatiile astea noi no offence

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex Anal

scris pe 22 mar 2009 16:21 de vladbodan

nu mi se pare ca tine neaparat de facutul anatomiei ..cat tine despre cultura voastra generala mai!!! Parca a scazut IQ-ul odata cu generatiile astea noi no offence

a se viziona filmul Idiocracy... vei intelege totul

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus
Pagina 4 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online