SEXUL ANAL
Pagina 3 din 5
blondu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL
scris pe 11 feb 2009 20:46 de blondu
Probabil ca sunt mai mare ca tine (am 22 de ani), am trecut acum vreo 6 prin varsta de 16 ani!! Iti spun eu, corpul se mai dezvolta!!!
Nu esti mai mare ca si mine si eu sunt din 85, si da ai dreptate corpul se mai dezvolta dar ce vreau sa spun este ca deja de la varsta de 16 ani corpul este deja pregatit, Simosimina, si tu probabil esti tot din generatia asta iti zic ca tot asa era si pe vremea mea
Probabil ca ai crescut de mica la oras!! Parintii mei nu aveau timp de mine si pana la varsta de 6 ani am stat la bunici si mergeam f des pe acolo si tot ca in ziua de azi era. E inca saracie altfel n.am fi ajuns aici,ar fi fost altfel daca aveau tot ce isi doreau de mici. Le vezi la 14 ani in club aranjate ca niste femei si cand vad baieti cu bani stau numa pe langa ei ( s-a trezit poetul din mine )) ) in fine si dak mai vb si despre caminele studentesti iti vine sa-ti bati copii...
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL
simo si eu tot prin Bravo ma uitam inca si acuma mai cumpar din cand in cand , doar pentru amuzament personal in toaleta
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
Incepator
Expert member 1708 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL
Nu esti mai mare ca si mine si eu sunt din 85, si da ai dreptate corpul se mai dezvolta dar ce vreau sa spun este ca deja de la varsta de 16 ani corpul este deja pregatit, Simosimina, si tu probabil esti tot din generatia asta iti zic ca tot asa era si pe vremea mea
Probabil ca ai crescut de mica la oras!! Parintii mei nu aveau timp de mine si pana la varsta de 6 ani am stat la bunici si mergeam f des pe acolo si tot ca in ziua de azi era. E inca saracie altfel n.am fi ajuns aici,ar fi fost altfel daca aveau tot ce isi doreau de mici. Le vezi la 14 ani in club aranjate ca niste femei si cand vad baieti cu bani stau numa pe langa ei ( s-a trezit poetul din mine )) ) in fine si dak mai vb si despre caminele studentesti iti vine sa-ti bati copii...
Te chinuie talentu'!
Ia de aici : : X : http://www.youtube.com/watch?v=5nX4rkqvoXo
Have fun & Respect !!!
tertsetsergwergwrgwegwer
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL
scris pe 13 feb 2009 02:06 de Bozgoru
incepator a punctat bine...eu-s pe site-ul asta de cand s-a dat in folosinta si am vazut multe topicuri care pur si simplu m-au inspaimantat...( desi eu sunt o persoana care zic ca nu mai ma mira nimic in lumea asta).. pustoaice de 12 ani de 13 ani.. care au postat ce au facut etc.. si sunt sigur ca multe din ele nu erau caterinci... am injurat mult... am catalogat ca toate femele sunt c**** .. etc.. dar m-am obijnuit. nu ai ce sa faci.. nu ai cum sa opresti armaghedonnu asta.. ii zic armaghedon pt ca.. se va ajunge la un momendat sa nu mai incredere in nimeni sa o faci fara prezervativ chiar daca are 15 ani.. ca te gandesti... ( bah cine stie ce boala iau)... acuma na.. fata a vrut sfaturi eu zic ca e bine sa stie.. ca cine stie ce trasnai o face in pat de-si rupe fundul pe acolo... asa ca e bine totusi sa primeasca un sfat cat mai adecvat..
|
sus |
|
tiby
Veteran member 366 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL
scris pe 15 feb 2009 16:40 de tiby
incepator a punctat bine...eu-s pe site-ul asta de cand s-a dat in folosinta si am vazut multe topicuri care pur si simplu m-au inspaimantat...( desi eu sunt o persoana care zic ca nu mai ma mira nimic in lumea asta).. pustoaice de 12 ani de 13 ani.. care au postat ce au facut etc.. si sunt sigur ca multe din ele nu erau caterinci... am injurat mult... am catalogat ca toate femele sunt c**** .. etc.. dar m-am obijnuit. nu ai ce sa faci.. nu ai cum sa opresti armaghedonnu asta.. ii zic armaghedon pt ca.. se va ajunge la un momendat sa nu mai incredere in nimeni sa o faci fara prezervativ chiar daca are 15 ani.. ca te gandesti... ( bah cine stie ce boala iau)... acuma na.. fata a vrut sfaturi eu zic ca e bine sa stie.. ca cine stie ce trasnai o face in pat de-si rupe fundul pe acolo... asa ca e bine totusi sa primeasca un sfat cat mai adecvat..
Bei ai putea sa zici de pustoaicele astea ca sunt c**** daca baietii la varsta lor NU o faceau.Si ele ca si noi vor sa se simta bine, nu inteleg pe astia care numesc fetele c**** pt ca au facut sex cu prietenii lor....e absurd
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SE
scris pe 15 feb 2009 16:53 de Bozgoru
daca ca pustoaica ai 5 prieteni intr-o luna si o faci cu toti 5.. s e mai numeste ca au facut-o cu prietenul lor?
|
sus |
|
Firefox
Expert member 551 mesaje
|
of of.. ce inseamna..
scris pe 17 feb 2009 22:15 de Firefox
Deci piticot. Sa te lamurim putin. Sexul anal-nu ma intereseaza prefer sa il incerc pe cel vaginal
Coeficientul de inteligenta IQ nu il folosesti cum vrei. Sunt curios ce IQ ai? 91? am nimerit nu? Cultura generala si bunul simt nu au nici o legatura cu IQ-ul IQ mare nu inseamna ca esti destept! ci ca ai putere de procesare a informatiilor.
1 ma doare fix in pix ca esti mica.. din partea mea puteai sa incerci de la 10 anisori! ce e corpul meu? ma simt vinovat in vreun fel? lasati-o-n "pace"
sa isi gaureasca "gaura", sunt curios daca in cativa ani cand trec prin Galati, daca o sa te gasesc pe centura..
2 acum sa folosesk limbaju tau. k?:daCa vrei sa practici sex anal.. si te crezi mare experta in sex.. iti propun sa o faci in doi.. sigur are gagicul' tau inka un prieten dornic..
3 ai grija ca desi e forum noi ne respectam.. nu ne figurim pe aici.. si in nici un caz nu ne amestecam mamele in discutii.. oricat de bune/"rele" ar fi..
4 (adresat "adultilor") Bai din cand in cand.. nu mai dati sfaturi cu privire la sex "mai nonconventiona".. ce puteati sa faceti? rectific.. ce puteati sa faceti daca e batuta in cap si si-a inceput deja viata sexuala? puteati sa nu ii dati nici un sfat cu privire la cum sa incerce ce sa faca etc.. nu de alta dar citeste altcineva "Topicul sexanologic" pe la vreo 12-13 ani si face exact ce ati zis voi sa faca piticot....
să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
|
sus |
|
tiby
Veteran member 366 mesaje
|
Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 17 feb 2009 22:31 de tiby
Deci piticot. Sa te lamurim putin. Sexul anal-nu ma intereseaza prefer sa il incerc pe cel vaginal
Coeficientul de inteligenta IQ nu il folosesti cum vrei. Sunt curios ce IQ ai? 91? am nimerit nu? Cultura generala si bunul simt nu au nici o legatura cu IQ-ul IQ mare nu inseamna ca esti destept! ci ca ai putere de procesare a informatiilor.
1 ma doare fix in pix ca esti mica.. din partea mea puteai sa incerci de la 10 anisori! ce e corpul meu? ma simt vinovat in vreun fel? lasati-o-n "pace"
sa isi gaureasca "gaura", sunt curios daca in cativa ani cand trec prin Galati, daca o sa te gasesc pe centura..
2 acum sa folosesk limbaju tau. k?:daCa vrei sa practici sex anal.. si te crezi mare experta in sex.. iti propun sa o faci in doi.. sigur are gagicul' tau inka un prieten dornic..
3 ai grija ca desi e forum noi ne respectam.. nu ne figurim pe aici.. si in nici un caz nu ne amestecam mamele in discutii.. oricat de bune/"rele" ar fi..
4 (adresat "adultilor") Bai din cand in cand.. nu mai dati sfaturi cu privire la sex "mai nonconventiona".. ce puteati sa faceti? rectific.. ce puteati sa faceti daca e batuta in cap si si-a inceput deja viata sexuala? puteati sa nu ii dati nici un sfat cu privire la cum sa incerce ce sa faca etc.. nu de alta dar citeste altcineva "Topicul sexanologic" pe la vreo 12-13 ani si face exact ce ati zis voi sa faca piticot....
Ia uite bah ce discriminare pe voi mah...tot pe vreme lu ceausescu traiesti, mai iesi si tu din Romania sa vedeti cum e lumea.Si oricum bah, e viata lor, tu nu ai drept sa le faci c----e.
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
Re: Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 18 feb 2009 09:56 de pacpac
Ia uite bah ce discriminare pe voi mah...tot pe vreme lu ceausescu traiesti, mai iesi si tu din Romania sa vedeti cum e lumea.Si oricum bah, e viata lor, tu nu ai drept sa le faci c----e.
Nici nu tre sa iasa din tara sa vada cum sta treaba in tarile mai civilizate,google e prietenul nostru,dar generatia asta de pustani intre scoala, wow,o labutza ,un scarmat in nas in fata blocului si jignitul pustoaicelor pe forumuri nu mai au timp si de altele.
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
Incepator
|
Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
dar generatia asta de pustani intre scoala, wow,o labutza ,un scarmat in nas in fata blocului si jignitul pustoaicelor pe forumuri nu mai au timp si de altele.
@pacpac, sa inteleg ca dumneavoastra ii tineti partea domnisoarei ?
Hai ca nu o zic cu cautate...is un pic acid recunosc...
Si daca ii tii partea...gandeste-te ca si tu o sa ai copii care ( in cel mai rau caz) pot ajunge si ei asa..si altii cu capu pe umeri sa le dea sfaturi care nu sunt prielnice varstei .
Iti doresc sa fii tata de fete...sa stai cu stres cand ele ating varste de 14 15 16 ani ... si sa te intrebi mai sunt virgine sau nu ?
Si sa descoperi cu stupoare , pe pc-ul lor personal posturi pe forumuri in materie de sEx , ele cerand sfaturi cu msa ,,mearga sau sa alunece mai bine" .
tertsetsergwergwrgwegwer
|
sus |
|
pacpac
|
Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 18 feb 2009 10:51 de pacpac
Si daca ii tii partea...gandeste-te ca si tu o sa ai copii care ( in cel mai rau caz) pot ajunge si ei asa..si altii cu capu pe umeri sa le dea sfaturi care nu sunt prielnice varstei .
Iti doresc sa fii tata de fete...sa stai cu stres cand ele ating varste de 14 15 16 ani ... si sa te intrebi mai sunt virgine sau nu ?
Si sa descoperi cu stupoare , pe pc-ul lor personal posturi pe forumuri in materie de sEx , ele cerand sfaturi cu msa ,,mearga sau sa alunece mai bine" .
Si sotia si eu ne dorim o fetita,dar nu acum si crede-ma ca ne-am gandit si la asta si am parlamentant mult pe teme ca asta,mai ales cand vedem la stiri,fete de 12-13 ani cu burta la gura.
Nu prea ai cum sa eviti astfel de lucruri in ziua de azi,decat daca ai tine copilul in casa.Parerea mea,e ca o educatie sexuala de cum ajunge la puberate sau cum vezi ca se schimba ceva in comportamentul fetei ar ajuta.Mama,pe langa mama ar trebui sa-i fie si cea mai buna prietena de care sa nu se fereasca sa ii zica ceea ce simnte,treburi legate de baieti,sex etc.
Daca e s-o faca pana la urma,as prefera ca noi sa stim sa incercam pe tot posibilul sa evitam situatii neplacute.
Sti foarte bine ca fetele ajung la puberatate mai devreme decat baietii.La scoala sex,la tv sex,internetul duduie...hormonii,curiozitatea pot impinge copilul sa faca lucruri la care tu ca parinte nici nu te asteptai de la odrasla ta.
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
pacpac
|
scris pe 18 feb 2009 10:53 de pacpac
Si sotia si eu ne dorim o fetita,dar nu acum si crede-ma ca ne-am gandit si la asta si am parlamentant mult pe teme ca asta,mai ales cand vedem la stiri,fete de 12-13 ani cu burta la gura.
Nu prea ai cum sa eviti astfel de lucruri in ziua de azi,decat daca ai tine copilul in casa.Parerea mea,e ca o educatie sexuala de cum ajunge la puberate sau cum vezi ca se schimba ceva in comportamentul fetei ar ajuta.Mama,pe langa mama ar trebui sa-i fie si cea mai buna prietena de care sa nu se fereasca sa ii zica ceea ce simnte,treburi legate de baieti,sex etc.
Daca e s-o faca pana la urma,as prefera ca noi sa stim sa incercam pe tot posibilul sa evitam situatii neplacute.
Sti foarte bine ca fetele ajung la puberatate mai devreme decat baietii.La scoala sex,la tv sex,internetul duduie...hormonii,curiozitatea pot impinge copilul sa faca lucruri la care tu ca parinte nici nu te asteptai de la odrasla ta.
|
sus |
|
Incepator
|
Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
Vezi, de aia vreau eu baiat
Daca joaca cum cant eu, il las sa iasa din hora cum vrea cand vrea si cu cien vrea...
Sa imi faca si mie pretentile de tata si sa faca si el pretentiile de adolescent .
Simplu : Esti bun la scoala si ii mananci pe toti ( metaforic vorbind la invatatura) ai tot ce vrei pc, tel, role , bicicleta, ps, etc
Esti simtit, ai cei 7 ani de acasa, esti finutz...+ ai maturitate ..ai bani cat sa te simti implinit si sa nu pari bogatash si libertatea de care nu a avut parte taica-tu !
tertsetsergwergwrgwegwer
|
sus |
|
pacpac
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 18 feb 2009 11:40 de pacpac
Vezi, de aia vreau eu baiat
Daca joaca cum cant eu, il las sa iasa din hora cum vrea cand vrea si cu cien vrea...
Sa imi faca si mie pretentile de tata si sa faca si el pretentiile de adolescent .
Simplu : Esti bun la scoala si ii mananci pe toti ( metaforic vorbind la invatatura) ai tot ce vrei pc, tel, role , bicicleta, ps, etc
Esti simtit, ai cei 7 ani de acasa, esti finutz...+ ai maturitate ..ai bani cat sa te simti implinit si sa nu pari bogatash si libertatea de care nu a avut parte taica-tu !
Noi ne-am dorit fetita si a fost baiat.
Ce-o vrea Domnul,sanatos sa fie,asta conteaza
|
sus |
|
vera_mary88
Expert member 535 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
Esti micutsa tare...eu la varsta ta...statea pe fundul meu...da stii ceva nu ma mai mira nimic ..am si eu o verisoara de 15 ani care si-a inceput viata sexuala desi i-am zis de atatea ori fata stai pe c..u tau pana gasesti o persoana care chiar sa merite...ea ce-a facut?....cu primul morandin care i-a aparut in cale cu 5 ani mai mare ca ea si-a inceput viata sexuala...asa si acu sta si asteapta sa ii vina ciclu ca o facut o data fara prezervativ si poate poate...asta e doar asa un fapt divers, un exemplu de cat de informatii is unii.
acu daca te-o mancat nu mai ai ce face o sa te manance in continuare
sex anal am facut si eu o data de curiozitate....si am folosit lubrifiant mentolat si m-a usturat....asa ca nu stiam ca tre din ala pe baza de apa ulterior am aflat...nu am facut clisma....si nu o aparut nici un rahatel pe prezervativ...ma ustura de la lubrifiant si in plus e senzatia aia nenorocita ca tre sa faci treaba mare....
dupa cate am vazut esti bine documentata in ale sexului da nu stiu cat de bine stai la capitolul boli cu transmitere sexuala...cat despre relatia ta nu stiu cat o sa mai dureze pentru ca tu cum esti o fire asa de curioasa s-ar putea sa vrei sa incerci si altceva...daca de la varsta asta vrei sa faci sex anal...peste un an faci gangbang, sau threesome sau mai stiu eu ce
deaia nu e bine sa fii asa curios si asa deschis sa incerci de toate...
sper ca nu te-au enervat comentariile mele...e doar parerea mea
"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
|
sus |
|
Firefox
Expert member 551 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamn
scris pe 19 feb 2009 00:48 de Firefox
peste un an faci gangbang, sau threesome sau mai stiu eu ce
)) )))))=))))=))) gang bang->doggy try->niggar'(suna rasist.. dar nu am gasit alt termen, si stiu ca nu e scris corect)->horse ..-> Maria Tereza->| Nimeni nu a depasit "performanta ei ucigasa"
să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
|
sus |
|
aromanul
Guest
|
Re: Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 19 feb 2009 21:39 de aromanul
Ia uite bah ce discriminare pe voi mah...tot pe vreme lu ceausescu traiesti, mai iesi si tu din Romania sa vedeti cum e lumea.Si oricum bah, e viata lor, tu nu ai drept sa le faci c----e. stai ma ca a venit "strainu asta de tibi sa ne dea noua lectii.......daca in strainatate fetele isi incep viata sexuala la 10 ani asa trebuie sa faca si fetele de la noi???
|
sus |
|
pacpac
|
Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..
scris pe 20 feb 2009 09:36 de pacpac
stai ma ca a venit "strainu asta de tibi sa ne dea noua lectii.......daca in strainatate fetele isi incep viata sexuala la 10 ani asa trebuie sa faca si fetele de la noi???
nu e vorba de la ce varsta fac alea sex.alea tot cam cam la aceeasi varsta ca si ale noastre,diferenta e mentalitatea baietilor de afara,fata de cocalareasca din ziua de azi pe care o arata tomberonistii nostrii,unde femeia e c**** ca e virgina, c**** ca nu e virgina.E buna cat sta cracanata,iar dupa ce ti-ai facut necesitatile cu ea "da-o draq de c**** ,am f.. si pe asata"
|
sus |
|
femme
Expert member 880 mesaje
|
scris pe 20 feb 2009 13:13 de femme
nu e vorba de la ce varsta fac alea sex.alea tot cam cam la aceeasi varsta ca si ale noastre,diferenta e mentalitatea baietilor de afara,fata de cocalareasca din ziua de azi pe care o arata tomberonistii nostrii,unde femeia e c**** ca e virgina, c**** ca nu e virgina.E buna cat sta cracanata,iar dupa ce ti-ai facut necesitatile cu ea "da-o draq de c**** ,am f.. si pe asata"
Sunt de acord cu tine, dar cred ca se intampla si la case mai mari!! Peste tot sunt oameni si oameni!! Si la noi mai sunt si altfel, care considera ca "amandoi ne-am simtit bine in pat, e normal, nimeni nu-i mai prejos decat celalalt"!
"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
sus |
|
Kaya
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 20 feb 2009 17:26 de Kaya
dupa limbajul folosit de picpoc, modul ei de exprimare... mica si agresiva cat o muratura care latra.. si actiunile care vrea sa le ia... as zice ca e o pustoaica dinaia "de dupa blocuri" cu iz de manele si parizer ieftin daca s-ar fi prezentat decent, + putina cultura care nu strica la nimeni, n-as fi avut nimic cu tine, sunt gandurile tale esti hotarata f bine ... dar la modul tau de afisare...... eu dintotdeauna ma stiu ca un baiat caruia ia apararea fetelor. imi displace imaginea in care vad o fata lovita de un baiat, fac ca toti dracii si iau la pumni pe individul respectiv. dar taratura asta mi-a provocat o scarba, si fac O EXCEPTIE si vreau sa ii transmit: baga-mi-as bocancul pe gatul tau de mucoasa cu diareea ta verbala cu tot!!
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 20 feb 2009 21:47 de SORIN28
dupa limbajul folosit de picpoc, modul ei de exprimare... mica si agresiva cat o muratura care latra.. si actiunile care vrea sa le ia... as zice ca e o pustoaica dinaia "de dupa blocuri" cu iz de manele si parizer ieftin daca s-ar fi prezentat decent, + putina cultura care nu strica la nimeni, n-as fi avut nimic cu tine, sunt gandurile tale esti hotarata f bine ... dar la modul tau de afisare...... eu dintotdeauna ma stiu ca un baiat caruia ia apararea fetelor. imi displace imaginea in care vad o fata lovita de un baiat, fac ca toti dracii si iau la pumni pe individul respectiv. dar taratura asta mi-a provocat o scarba, si fac O EXCEPTIE si vreau sa ii transmit: baga-mi-as bocancul pe gatul tau de mucoasa cu diareea ta verbala cu tot!!
Hai sa-ti desenez ceva: muratura aia acra e baiat.(mi-ar face o mare placere sa il cunosc ....cine stie ).
Hai sa-ti desenez altceva: eu cu iubita(de la timpul ala) mergeam pe strada(la mine in cartier) si vad un "barbat" batand o femeie. Ii dau liber iubitei si ii explic bataia "barbatului"....dupa ce termin treaba fata imi spune "Ce te-ai bagat? E barbatul meu, poate sa faca ce vrea." ...Eu am pierdut si nunta din ziua aia plus ca a trebuit sa duc si o mare munca de lamurire cu iubita.
Fetelor...nu vorbiti unde nu cunoasteti. NU vorbiti unde nu va pricepeti...intelegeti ca nu puteti fi mai mult decat niste c**** vrajite de bani\vorbe\orice altceva.
Parerea mea....si stiu ca op sa-mi sariti la beregata
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Fetelor...nu vorbiti unde nu cunoasteti. NU vorbiti unde nu va pricepeti...intelegeti ca nu puteti fi mai mult decat niste c**** vrajite de bani\vorbe\orice altceva.
Toate-toate?!? Pe tine te-a suparat rau cineva....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
simosimina
Expert member 4400 mesaje
|
“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 21 feb 2009 08:19 de SORIN28
Aproximativ toate :P
Da, m-a suparat o c****
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
aromanul
Guest
|
scris pe 21 feb 2009 12:48 de aromanul
nu e vorba de la ce varsta fac alea sex.alea tot cam cam la aceeasi varsta ca si ale noastre,diferenta e mentalitatea baietilor de afara,fata de cocalareasca din ziua de azi pe care o arata tomberonistii nostrii,unde femeia e c**** ca e virgina, c**** ca nu e virgina.E buna cat sta cracanata,iar dupa ce ti-ai facut necesitatile cu ea "da-o draq de c**** ,am f.. si pe asata" pai si fetele gen "picpoc" nu sunt c**** ??? care la 14 ani jumate vrea sa faca sex anal(dupa ce a realizat sexul oral si vaginal)????si pun pariu ca ea si-a inceput viata sexuala pe la 13 ani.......si sunt sigur ca ala care ii da acum la "buba" nu e primul si nici ultimul din viata ei
|
sus |
|
simosimina
Expert member 4400 mesaje
|
pai si fetele gen "picpoc" nu sunt c**** ??? care la 14 ani jumate vrea sa faca sex anal(dupa ce a realizat sexul oral si vaginal)????si pun pariu ca ea si-a inceput viata sexuala pe la 13 ani.......si sunt sigur ca ala care ii da acum la "buba" nu e primul si nici ultimul din viata ei
eu zic ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni. Este alegerea fiecaruia sa faca ce vrea cu corpul lui/ei..
Poate ai si tu dreptate..dar poate ca are si ea. Pana la urma nu regreti tu..ci regreta ea...O sa creasca si o sa isi dea seama..momentan este prea micuta.
“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
|
sus |
|
picpoc
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 21 feb 2009 13:02 de picpoc
mda.. buay nu va mai bagati maah !! subiectul era SEX ANAL..!! asa ca asta e un forum despre SEX.. asa ca nu aveti voi dreptu sa judeacati pe nimeni..!! e treaba mea ce fac cu cn fac si cand fac!! GATA.!! va ajunge!
SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
|
sus |
|
Kaya
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 21 feb 2009 16:29 de Kaya
vorbesti ca o adevarata shtoarfa, nici nu trebuie sa depui efort ca sa faci asta, felicitari! ))))))
mda.. buay nu va mai bagati maah !! subiectul era SEX ANAL..!! asa ca asta e un forum despre SEX.. asa ca nu aveti voi dreptu sa judeacati pe nimeni..!! e treaba mea ce fac cu cn fac si cand fac!! GATA.!! va ajunge!
|
sus |
|
Firefox
Expert member 551 mesaje
|
scris pe 22 feb 2009 19:45 de Firefox
mda.. buay nu va mai bagati maah !! subiectul era SEX ANAL..!! asa ca asta e un forum despre SEX.. asa ca nu aveti voi dreptu sa judeacati pe nimeni..!! e treaba mea ce fac cu cn fac si cand fac!! GATA.!! va ajunge! ai vorbit cand trebuia sa taci si sa inghiti.. subiectul era Sex Anal.. sti mai domnisorico ca tactu si mata pot sa o pateasca rau din pricina ta? daca afla o singura persoana de cultura ta elevata de pe acest forum si stie cine esti.. si e adult o belesti cum nu ai putea sa iti imaginezi.. sa vezi atunci pozitiii.. pariez ca esti o urata mica si frustrata.. singurul fel in care poti avea si tu vreodata un baiat langa tn e daca ii arati p*#@$2da si ii indeplinesti fanteziile.. Sunt curios.. daca iei o nota mica ce faci? te duci la profesor si ii prestezu cele invatate? .... nu ma mir ca toti ne considera oameni de rahat.. cand se duc in strainatate numa manelisti cocalari si tigani ciorditori(unii sunt oameni buni ce au avut nenorocul sa faca parte din acel grup atat de ..)... pe scurt: Fetito(sau baiatule) nu mai fi tu tare in gura (sau in tastatura).. esti un fel de cocalareasa combinata cu pitipoanca manelista si o Nichita "culta" de tot lindicu'
|
sus |
|
Firefox
Expert member 551 mesaje
|
scris pe 22 feb 2009 19:47 de Firefox
Later Edit..: e treaba ta ce faci.. dar e treaba noastra ce sfaturi iti dam!.. si cand ai de aface cu astfel de personaje..... "semnatura ta te defineste intrutotu"
|
sus |
|
Pagina 3 din 5
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|