Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face c

din 22 mar 2004 10:08 de ExoticDream

Da...de acord...si e valabil si pt barbat,si eu vreau un gentleman in societate si un taur dezlantuit cand ramanem doar noi 2!Pana la urma,desi te dai tare rau pe aici,cred ca ai un suflet bun,nu-i asa?

Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber

din 22 mar 2004 10:04 de Infector

One woman's man...si cer tot asta... one man's woman. Parerea mea ... o fata poate sa fie o doamna in societate si o tarfa in dormitor.Nu trebuie sa ai doua femei cand le poti combina cu succes. (tarfa in sensul de experienta,deslantuire,... ...

Re: Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta

din 22 mar 2004 09:41 de ExoticDream

De ce nu a incercat sa-si satisfaca aceasta fantezie cu mine?Eu sunt o fiinta calda,as fi reactionat pozitiv!Si eu am curiozitati,intrebari,dar nu m-as fi ascuns tocmai de omul pe care il iubesc!Mi-e teama sa nu-si fi creat o dependenta de acel tip ...

Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

din 22 mar 2004 09:33 de FireSoul

De multe ori oamenii isi urmeaza instinctele animalice uitand de sentimente. E posibil ca prietenul tau sa fi avut o fantezie legata de cybersex, pe care si-a satisfacut-o. Nu trebuie neaparat sa te insele shi cu sufletul. Ce a afcut el e ceva ce ...

Re: SUNT DISPERAT!!

din 22 mar 2004 07:34 de danuta2409

:o :lol::lol::lol: no, apai draga... eu zic sa nu-i dai pace... ce-ai facut tu... nu este frumos... :lol::lol::lol: da'... hehehe... se mai intampla... faptul ca esti ingrijorat arata ca ai bun simt... si ca a fost un accident... (:lol::lol: ...

Patanie penibila la intalnire!

din 22 mar 2004 06:12 de addicted

sunt in culmea disperarii!!! acum o saptamana am intalnit o fata pe care o plac ff mult. si ieri seara ea mia spus ca vrea sa fim impreuna si mia dat un sarut pe obraz. am avut emotii f mari si fara sa vreau am tras o besina care nu prea sa auzit. ...

Re: Re: Re: Re: o alta problema

din 22 mar 2004 00:16 de duran

vezi ce a patit bivolaru ,daca a citit prea mult "tantra";)

Re: Re: cand e cel mai bine sa ramai

din 21 mar 2004 23:03 de Infector

Va rog frumos nu mai debitati prostii pe forum.Aici se dau sfaturi despre sex nu se chiceste-n bobi sau se da in carti cu privire la sexul fatului.Pe bune acum dar ne pierdem credibilitatea cu asemenea cercetatori ... ce mi-e Hancu in materie de ...

Re: Poate rezolva cine trebuie problema...

din 21 mar 2004 22:58 de Raziel

Dai semne de insanatosire!:p

Poate rezolva cine trebuie problema...

din 21 mar 2004 22:55 de nemesis

Chatul nu merge de cand il stiu eu... Personal nu am putut sa-l folosesc niciodata, cu atat mai putin acum cand lucrez pe iMac... Eu am renuntat sa-l mai accesez degeaba...

Re: Re: cand e cel mai bine sa ramai

din 21 mar 2004 22:49 de nemesis

:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::wacko::blink::wacko::blink:

Re: avort la 7 luni

din 21 mar 2004 22:46 de HAKAN

daca stii cine e tata!! atunci poti sa devii mama dulce.cunosc fete la 14-15 ani care au nascut!la 20 ani au cate 1-2 copii...daca nu stii cine e tata! si cred ca nu esti in stare sa fii mama!! nu esti pregatita!si probleme cu parintii neamuri ...

Re: ajutor

din 21 mar 2004 22:45 de nemesis

...dezbracata... :blink:

Re: cand e cel mai bine sa ramai

din 21 mar 2004 22:15 de HAKAN

1-trebuie sa tineti 2-3 luni post de sex!sa nu faceti sex delok.dar iubiti va mangaiati va etc...2-4 luni sa nu faceti contact sex. 2-pe urma depinde ce vreti baiat sau fata! daca raspunsul e fata faceti sex pe ce zi vreti...dar daca vreti ...

din 21 mar 2004 21:35 de Infector

NEprotejat

din 21 mar 2004 15:12 de kalypso29

cum vrei tu, dar fara vreo metoda de contraceptie:p:p

Re: Re: JIGODII vs AMABILI

din 20 mar 2004 19:09 de valy2jan

"doamna in societate, gospodina in casa si curva in pat"

Re: Re: Re: masturbarea

din 20 mar 2004 18:02 de duran

M-am grabit cand am afirmat ca sunt de acord cu ce s-a spus anterior. Nu citisem toate mesajele. Masturbarea nu are nimic rau in ea, demonstrat stiintific. Am impresia ca unii dintre voi ori sant batrani in gandire, ori vehiculeaza asemenea idei, ...

Re: Re: masturbarea

din 20 mar 2004 15:34 de valy2jan

Trebuie sa se lase, deoarece nu sunt de acord unele persoane de pe acest forum, care nu traiesc in secolul trecut. Daca citesti unele postari, pe la alte subiecte, unde am spus ca masturbarea este ceva normal si se recomanda cand nu ai alt mijloc ...

Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo

din 20 mar 2004 14:28 de FireSoul

O femeie care iubeste cu adevarat se abtine oricat. In cel mai rau caz isi va lua un vibrator (poti sa i-l faci chiar tu cadou):,

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1006 din 1098
«   1 ... 1003   1004   1005   1006   1007   1008   1009 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare