Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Numai pentru infector. Raspuns la "Completari

din 24 mar 2004 01:42 de valy2jan

IMPLICA}II DE ORDIN PSIHOLOGIC AL LIMBAJULUI ~N EXERCITAREA CU EFICIEN}| A ACTULUI DE CONDUCERE Capacitatea de a rela]iona eficient cu cei din jurul nostru, de a le satisface trebuin]ele de comunicare, de stim, de apreciere este, ca oricare alt ...

Re: Re: ajutor

din 24 mar 2004 00:36 de levi82

Este interesant acest lucru: cum unii nu vor nici in ruptul capului, dar li se intampla sa le vina barza, iar pentru alte cupluri care vor sa aibe un copil este foarte dificil sa-l obtina! Am auzit de multe situatii de acest gen. Deci sfatul asta ...

Re: Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din parte

din 23 mar 2004 22:59 de copilita

daca te inshala din 'lipsa de sex', din motive intemeiate, shi situatia e relativ temporara, inseamna ca exista undeva in cuplul vostru o problema... mie mi-ar fi mai frica de problema respectiva, decat de aceasta singura consecinta...(pt ca ...

Re: Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 23 mar 2004 21:12 de Raziel

Sa mori tu ...!Am inceput sa lacrimez!:D:D

Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 23 mar 2004 20:53 de tina

consider ca pentru fiecare om exista undeva o jumatate, sufletul pereche de care se spune ca ai fost despartit cand Zeus a aruncat cu fulgerul. e acea persoana care ti se potriveste din toate punctele de vedere. omul care iti intinde mereu mana ...

Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 23 mar 2004 18:51 de lavinia

Nu exista asa ceva! Insa poti avea norocul sa intalnesti pe cineva care sa ti se potriveasca perfect, care sa te faca fericit si care sa fie fericit alaturi de tine! Nu cred ca trebuie sa cauti cai verzi pe pereti si nici nu cred ca e normal sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata exista?

din 23 mar 2004 18:07 de FireSoul

Mie nu imi e frica de faptul ca nu voi iubi aceeasi persoana. Problema e ca yo consideram iubirea scopul meu, iar daca iubirea e trecatoate shi deci legata mai mult de lumea asta(de carnal etc.), atunci spiritul meu nu are nici un scop...

Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata exista?

din 23 mar 2004 17:54 de rul3r

Nu as mai putea iubi pe altcineva (acuma) pt. ca nu mai este loc in sufletul meu pt. altcineva..:heart::heart::heart:...peste ani nu pot sa stiu..dar oricum nu ne putem trai viata cu frica in noi, cu frica ca nu o sa mai iubim aceiasi ...

Re: probleme....va rog sa ma ajutati.

din 23 mar 2004 15:40 de Dr Love

.Daca aceste dureri ale ei dateaza de mai mult timp,ar fi cazul sa te duci la un medic obstretician-ginecolog.Este posibil(dar nu vreau sa te sperii),din auzite,sa aiba un chist sau o tumoare(acest lucru ti-l spune ginecologul).De tumori in ...

Re: Re: Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 23 mar 2004 08:32 de Raziel

Deja transpir,sper sa nu gresesc din nou!:D

Re: amanarea ciclului

din 23 mar 2004 08:29 de danuta2409

eu mai fentam cu vitamina K fiole... este un coagulant destul de puternic... la mine functiona... dar poti si sa-ti grabesti menstruatia... adica sa nu mai iei pilulele... si sa incepi o noua folie din ziua 1, ca si cand acum ai incepe sa iei ...

Re: SUNT DISPERAT!!

din 23 mar 2004 04:59 de YLoveCamelia

fii atent cu emotiile tale de fetita ca atunci cand o sa te culci cu ea sau cu alta fata sa nu te scapi pe tine sau mai rau. btw in astfel de situatii e probabil sa fii spart de emotii, s ar putea sa nu mai ai bafta sa nu te auda...;)

Re: L-ati ierta daca ar face cyber sex cu alta?

din 23 mar 2004 02:03 de danuta2409

... poate a fost furat de mirajul... de mirajul. punct. iar live, a vrut sa vada daca mirajul... e... palpabil... sa-l ierti, sa nu-l ierti?... numai tu poti simti asta, dar pt ca sa stii exact ce simti, trebuie sa-ti dai timp... adica trebuie ...

Re: ajutor

din 23 mar 2004 01:51 de danuta2409

... am mai spus asta cuiva... trebuie sa-ti doresti ffff tare sa... nu ramai... si... voilà... va veni... succes... pe bune... :):):)

Re: Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 23 mar 2004 01:48 de danuta2409

da... dar... norocul nu e 'pica para malaiatza...'... norocul trebuie sa ti-l cauti... sa transpiri, sa gresesti... si iar sa transpiri... pana il gasesti... ...norocul de a gasi fantasma sufletului pereche, norocul de a iubi doar... sau de a ...

Re: probleme....va rog sa ma ajutati.

din 23 mar 2004 00:20 de stefania

Nu stiu daca ai sa primesti sfaturi avizate de la noi. Cu siguranta majoritatea iti va spune acelasi lucru: mai consultati si alti doctori. In primul rand trebuie sa cunoasteti problema foarte exact. Nu sunt avizata, dar asta cu fizionomia ...

Re: SUNT DISPERAT!!

din 22 mar 2004 11:02 de Raziel

:D:D:D:D:D Incearca sa iti stapanesti ....emotiile! :D:D:D:D:D Bai ce-am mai ras!Of Doamne..!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta da

din 22 mar 2004 10:21 de Infector

Nu m-ar deranja.Da. Foarte bine, asa si tre sa gandesti...vezi ce bun e forumul asta :p PS: Dar mai gandeste-te si la BAC ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca a

din 22 mar 2004 10:16 de ExoticDream

Si daca ti-as face?Parca ai zis ca esti single,nu?Stai linistit,deocamdata am sufletul in pioneze,iti doresc sa nu cunosti senzatia,e cam naspa,crezi in cineva din toata inima,iti imaginezi ca te iubeste si cand colo....totul e o mare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-ati ierta daca ar fa

din 22 mar 2004 10:12 de Infector

Imi faci ochi dulci :rolleyes: ! Aaaaa ... nu stiu...cred ca am ... depinde de latura vietii... cea sentimentala,munca,prietenii... trebuie sa stii sa abordezi fiecare aspect dintr-un unghi cat mai favorabil :ninja:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1005 din 1098
«   1 ... 1002   1003   1004   1005   1006   1007   1008 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare