Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: JIGODII vs AMABILI

din 20 mar 2004 13:32 de Raziel

Barbatii in general...:unsure: ,poate ca da!Punctul meu personal de vedere difera sensibil de la aceasta regula!;)

Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fetelo

din 20 mar 2004 13:27 de bebelusa

dupa un an jumate nu ai suficenta incredere in ea?chiar crezi ca daca te iubeste o va interesa sa o faca cu altcineva?parerea mea este ca daca va iubitzi si va cunoasteti bine unul pe celalalt ea nu ar putea sa te insele,si daca ar face-o zic ...

Re: JIGODII vs AMABILI

din 20 mar 2004 13:26 de danuta2409

poate... eu personal, vreau ca barbatul de langa mine sa fie un pic din fiecare... dar mai mult inclin spre... dragutz... si cand e vorba de pat si in rest... nu trebuie neaparat sa fii jigodie... ca sa-ti arati sexualitatea... cred eu... (si zic ...

din 20 mar 2004 01:32 de lavinia

Daca il iubesti pe cel de langa tine nu ai nevoie de altcineva! Nu exista nevoia aia fiziologica! Nu ai nevoie si nu vrei altceva! In momentul in care vorbim de iubire sexul are un singur corespondent, un singur "el"! Daca vorbim despre ...

din 19 mar 2004 23:50 de danuta2409

auzi...? da' ea stie ce te framanta pe tine? stie ce probleme iti faci? cu ea, adica, ai discutat? ... ca, bottom line, de ea e vorba... nu? noi, vezi bine, unii rezistam, altii nu... tu, de fapt, vrei sa stii daca ea rezista, sau..?

din 19 mar 2004 22:38 de copilita

'recordul' meu e de trei luni... e ........sa zicem, crunt, insa...se poate!

din 19 mar 2004 22:11 de therealthing

2 luni e cam mult si cred ca nu rezista. Ce te deranjeaza daca nu rezista? E pur si simplu o nevoie fiziologica pe care si-o satisface cu o persoana pe care nu o iubeste(asta daca te iubeste). Tu rezisti 2 luni? Nu cred (dar ai vrea ca ea sa ...

Re: Re: prostitutie...

din 19 mar 2004 22:10 de Madalina

Da dar totul are un inceput,iar despre afacere ...gandeste-te ca vor plati impozite...eu zic ca e un lucru bun... Iar cele de la coltul strazii vor fi atunci combatute si de cei care lucreaza in aceeasi bransa dar legal... Eu zic ca nu avem decat ...

din 19 mar 2004 19:13 de stefania

Da, o femeie poate astepta doua luni, daca vrea cu adevarat sa astepte. Am trecut prin asa ceva. Intr-adevar simti ca innebunesti cand celalalt nu e langa tine, ca mori ca sa il ai... dar nici o secunda nu m-am gandit sa il insel (chiar daca am ...

din 19 mar 2004 18:58 de duran

ipotetic...eu as putea merge la curve ,legal ,nu? fiinca pot sa mai maninc si la restaurant? ..joching dar atat timp cat va exista cerere , va fii si oferta ...!nu? sunt mult mai multe lucruri ,ce inclina balanta in favoare pro

din 19 mar 2004 18:44 de stefania

Da, sunt pentru legalizarea prostitutiei din toate motivele deja enumerate. Intr-adevar, asta nu ar elimina fetitele de pe strada, insa riscurile s-ar diminua, plus beneficiile statului care ar aparea. Din punst de vedere moral sunt de ...

Re: prostitutie...

din 19 mar 2004 18:32 de danuta2409

da, desigur... doar ca, in tara noastra de glorii si de dor (!) nu ar fi mare diferenta... pt simplul motiv ca romanashu nostru n-are bani de mers la 'localuri alese'... tot la coltu' strazii e mai ieftin, mai bine cumpara o bere de ...

Re: Re: am nevoie de pareri mai ales din partea fe

din 19 mar 2004 18:21 de Raziel

Doar crezi si zici..!;)

din 19 mar 2004 18:16 de Madalina

Parerea mea e ca o femeie nu-si poate insela prietenul atata timp cat il iubeste. Totusi sunt lucruri pe care mai bine nu le stii...si nici nu cred ca trebuie sa faci un efort ca sa le afli... Intr-o relatie solida care se bazeaza pe dragoste eu ...

din 19 mar 2004 17:44 de princess

O femeie care iubeste,nu cred ca poate accepta mangaierile,sarurile,atingerile altcuiva decat a persoanei iubite,mai ales a face sex..nu dragoste ptr ca se presupune ca pe tine te iubeste si numai cu tine face dragoste..:love:

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 19 mar 2004 13:21 de Emanuelle

Trebuie sa va spun ca ma simt oarecum atrasa si de femei si cred ca si mie mi-ar face placere sa o fac cu o fata. De fapt pe el cred ca asta l-ar incita mai mult , adica sa ne priveasca pe noi doua. ]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2004 12:47 de kalypso29

Dar daca ati auzi peste cativa ani ca acel copil (presupunand ca a fost pastrat), crescut pe strazi printre lepadaturi din cauza ca a fost abandonat intr-un sfarsit, sau ramas singur pe lume (din cauza ca mama lui s-a drogat pana a murit) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va plac gonflabilele?:

din 19 mar 2004 10:38 de Infector

De 6000 de dolari imi iau un BMW seria 3 de prin 95 sau o Calibra sau un motor superb ... aspiratoare de femei precum cele gonflabile ; frumoase si cu capul "gol". Macar cu ele te poti afisa intr-o discoteca sau le poti invata sa-ti ...

Re: preludiu

din 19 mar 2004 09:16 de Raziel

Evident ca nu!Le poti transforma intr-un hobby daca vrei!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Te iubes

din 19 mar 2004 08:54 de YLoveCamelia

aceasta a ta parere nu este una unanima nici pe departe. este pe de cealalta parte adevarat ca se regasesc multi in cuvintele tale. oricum nu cred ca ai pus prea bine problema ...cu moda impreuna..nu prea are deloc treaba una si cu cealalta. ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1007 din 1098
«   1 ... 1004   1005   1006   1007   1008   1009   1010 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare