Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Nepotrivire de caracter sau...? din 18 mar 2004 16:53 de Infector
Mi-e teama sa nu ajungi dependenta. (glumeam)
Eu zic sa vb cu el sa-i spui ca ai vrea sa fie mai indraznet, ca nu trebuie sa-i fie teama sau jena, ca-l iubsti si bla bla bla.Cel mai bine asa...o sa capete incredere si nu o sa se mai jeneze ...
Re: Re: Re: Exclusivitate in intimitate din 18 mar 2004 09:31 de Dardanel
Da ia gandeste-te ai putea sa-ti petreci oare viata cu unu d-ala care se gandeste numai la sex oral si anal si numai sa se simta el bine ? Eu poate sunt de moda veche sau nu stiu cum e moda noua dar mi-e de ex imi place sa facem ce ne place la ...
Re: Va plac gonflabilele?:)) din 18 mar 2004 01:32 de levi82
Cred ca sunt misto la plaja, in loc de saltea. Poate sunt si mai hidrodinamice:lol:.
Re: Re: "Te iubesc"...? din 18 mar 2004 01:27 de levi82
Sincer, la auzul acestor cuvinte pot ramane foarte rece. Dar daca sunt insotite de niste fapte care sa le demonstreze, atunci este totul OK. Uneori doar faptele in sine pot spune mai multe decat aceasta fraza rasuflata "te iubesc". Am ...
Re: "Te iubesc"...? din 18 mar 2004 01:02 de stefania
Au fost diferite moduri in care mi s-a spus "te iubesc" si care mi-au placut.
Cu siguranta cel mai frumos "te iubesc" a fost "Vreau sa fii alaturi de mine in fiecare secunda, vreau sa ma iubesti, vreau sa ai ...
din 18 mar 2004 00:28 de tora
iubirea...hhmmmmm...ceva care sincera sa fiu e foarte dar foarte scump.trebuie sa fii f fericita daca iubesti.oricum raman la parerea ca cel mai bine e sa nu te obisnuiesti sa spui te iubesc ci sa demonstrezi prin fapte acest lucru.mult succes:heart:
Re: Re: sex dupa un avort din 17 mar 2004 23:44 de Madalina
Nici eu nui stiu exact la cat timp dupa insa in leg cu rh-ul ...mama prietenului meu are rh negativ si are 4 copii perfect nomali nascuti pe timpul raposatului cand medicina nu era atat de avansata
Re: Va plac gonflabilele?:)) din 17 mar 2004 20:59 de nemesis
:x
Re: Va plac gonflabilele?:)) din 17 mar 2004 20:46 de Infector
Sunt bune in loc de "colac" :blink:
Va plac gonflabilele?:)) din 17 mar 2004 20:44 de Raziel
Incercati www.realdoll.com si spuneti-va parerea!
Aviz amatorilor:Trebuie sa aveti si ceva mai multi banuti in buzunare!:D:D:D
din 17 mar 2004 17:51 de Nox
Ai dreptate , nu neaparat trebuie sa fii obiectiva . poti sa fii si subiectiva , nu deranjeaza pe nimeni , dar oricum is impotriva avortului
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 13:37 de tataYa
Poate vei gasi pana la urma un doctor care pt. o suma sa te opereze insa te supui la niste riscuri prea mari .. de la imposibilitatea de a mai face copii pana la chiar propria-ti viata ..
cred ca totusi ar trebui sa reconsideri varianta avortului ...
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 13:22 de stefania
Intr-adevar, dupa a treia luna de sarcina nu mai este avort ci pruncucidere. Studiaza stadiile de dezvoltare ale fetusului si ai sa intelegi ca mica fiinta din pantecul tau este deja om... pacatul ar fi mai mare decat oricand si nu stiu daca ai ...
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 09:43 de Raziel
):():():():():():(
Ce idioata!
Spunea cineva pe aici: Da Doamne un razboi sa mai rareasca din ei..!
Oameni fara suflet,fara constiinta..!As impusca-o,daca as putea!):():():(
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 09:06 de danuta2409
oare esti chiar atat de preocupata de... mica ta persoana, incat... nevermind... :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
Re: avort la 7 luni din 17 mar 2004 08:50 de danuta2409
chiar nu pot sa-ti spun ce gandesc... ca as ajunge eu la penal... cand ai ramas insarcinata erai la fel de dezorientata???!!!
uite-asa ajung copiii pe strazi... din ... dezorientarea unora ca tine... incredibil...
orienteaza-te, draga!! o sa ...
Re: Re: Re: o alta problema din 16 mar 2004 23:21 de levi82
Ai dreptate frate, nu trebuia sa ma bag peste subiectul deschis de tine, dar vazand ca si asa discutia era cam pe langa subiect m-am gandit ca ar fi mai bine sa nu deschid eu un nou subiect pentru a nu congestiona forumul si asa destul de plin. ...
Re: avort la 7 luni din 16 mar 2004 21:45 de nemesis
Pot aparea complicatii mari, iar variabilele de luat in calcul sunt chiar multe.
Te poti adresa unei maternitati sau daca ai mijloace materiale unui cabinet particular. Incepe cu un consult ginecologic normal si apoi continua prin abordarea ...
Re: avort la 7 luni din 16 mar 2004 21:33 de Infector
Cauta nasi si ... sa-ti traiasca!Orice rau e spre bine , nu iti pierde credinta!
Re: Re: Re: SEX GAMES: pentru "condimentarea& din 16 mar 2004 21:22 de georgiana
sunt foarte indicate si baby oil-urile care se pot cumpara de la orice super market( cred)
Pagina 1009 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |